Veja o que dizem as avaliações
Skuffelse. 6 retters menu, heraf var en enkelt forret god (pesce crudo), samt ok tiramisu til slut. Sejt og trist kød i vitello tonnato, væmmeligt fedtet brød, udkogt og trist pasta. Men, hyggelige... Ver mais
En helt fantastisk oplevelse
13. april besøgte vi Odette til en tolv retters menu!!-det var en rigtig god oplevelse!! – Fantastisk lækkert mad -skøn og smilende personale, der trods travlhed havde tid til en lille snak!! – Og stedet er bare så hyggeligt man føler sig virkelig hjemme !!-når det sidste stjerne mangler er det fordi jeres stole er elendige ,-i hvert fald hvis man skal sidde i flere timer , som det jo tager med sådan en lækker 12 retters menu!! tak fra os -vi vil komme igen og igen og igen og igen og igen
Vi havde en helt fantastisk oplevelse…
Vi havde en helt fantastisk oplevelse hos Clara på Restaurant Odette, og jeg føler virkelig, at den fortjener en stor ros.
Fra det øjeblik vi kom ind ad døren, blev vi mødt med en varme, venlighed og professionalisme, som man sjældent oplever. Clara formåede med det samme at skabe en utrolig behagelig og afslappet stemning omkring os. Man kunne virkelig mærke, at hun brænder for sit arbejde og for at give gæsterne den bedst mulige oplevelse.
Servicen var helt i top hele vejen igennem. Clara var opmærksom, nærværende og havde en naturlig evne til at få os til at føle os velkomne og godt taget hånd om. Hun var både smilende, imødekommende og utrolig professionel – præcis den slags service man håber på, når man besøger en restaurant.
Det er tydeligt, at Clara går den ekstra mil for sine gæster. Hun havde styr på detaljerne, var hurtig til at hjælpe og gjorde virkelig sit bedste for, at vores aften blev helt speciel. Den slags engagement gør en kæmpe forskel og løfter hele oplevelsen.
Så en stor tak til Clara for en virkelig dejlig aften. Hvis alle restauranter havde medarbejdere som hende, ville restaurantbesøg altid være noget helt særligt. Vi kommer helt sikkert igen – og håber at blive mødt af Clara næste gang også.
5 store stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Et besøg værd
Min veninde og jeg spiste frokost hos Odette den. 4. Februar og det var en dejlig oplevelse. Skønt smørrebrød og virkelig søde og venlige tjenere. Det er ikke billigt men alle pengene værd.
Kommer der helt sikkert igen..
Vi købte en vinmenu til 425 kr
Vi købte en vinmenu til 425 kr. Tjeneren hældte så lidt i glasset, så vi alt i alt med de 4 vine vi smagte, kom op på et helt glas vin. Det er sgu for dårligt og dyrt. Jeg bad en enkelt gang om at få lidt extra hvidvin, det kunne jeg godt få, hvis jeg betalte extra. Jeg påpegede at det var ikke meget man fik i glasset og fik den besked, at det var et glas for dem.
I burde ansætte en someliere der kan udvælge vine til jer. Den rødvin vi fik fra Østrig har intet med rødvin at gøre. Tjeneren præsenterer den også som en meget mild rødvin. Den var uden duft og smag. Det samme var jeres dessertvin.
Maden må der gerne være lidt mere smag i.
Jeres snacks var kedelig. 3 forskellige pølser fra et supermarked og lidt chips med noget tangmayo, som ikke smagte af noget.
Tartaren var lækker.
Makrellen var tør og lunken. Kartoflerne smagte godt.
Stedet var hyggeligt.
En fantastisk god oplevelse at spise på…
En fantastisk god oplevelse at spise på Restaurant Odette smørrebrødet var meget smagfuldt og smukt anrettet med lækker topping. Super god Service. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Jeg kommer kommer snart igen .
Eva Kold Dhyrbye
Ville klart anbefale.
Virkelig lækker mad og super søde tjenere, stemningen var hyggelig, og akustikken var god så man kunne føre en samtale i et normalt stemmeleje. Alt i alt god oplevelse og ville klart anbefale.
Odette kan godt anbefales
Odette satte lækre retter på bordet, god stemning og servicen var helt i top! Vi gik mætte og glade derfra
Betjeningen fremstod kold og til tider…
Skuffende oplevelse trods høje forventninger
Betjeningen fremstod kold og til tider nærmest uhøflig. Der manglede både varme og engagement, hvilket påvirkede stemningen negativt gennem hele aftenen.
Vi delte en charcuterie-tallerken fra Troldgaarden, som bestod af to slags pølser. Den ene var voldsomt fedtholdig og uappetitlig, mens den anden, som var krydret, smagte fint. Det skal nævnes, at brød til charcuterien skal tilkøbes separat – hvilket føltes lidt småligt.
Krabbe-rilletten var meget mild i smagen og desværre med små fiskeben i. Da vi spurgte tjeneren, måtte han ud og konsultere køkkenet, hvorefter vi fik at vide, at benene kom fra torsk.
Grønne asparges var i sig selv velsmagende, men den nederste del var træet og dårligt afskåret, hvilket er ubehagelige at spise.
Til hovedret fik jeg oksemørbrad, som var perfekt tilberedt medium rare – og det var heldigvis også, hvad jeg foretrak, selv om jeg ikke blev spurgt. Kødets kvalitet og tilberedning var uden tvivl måltidets højdepunkt
Der blev opkrævet 30 kr. pr. person for vand – selv om vi allerede havde bestilt en flaske vin. Det gav et lidt nærigt indtryk.
Betjeningen og atmosfæren er meget vigtig ved er restaurant besøg, derfor 2 stjerner
Jeg håber, det blot var en enkeltstående oplevelse.
Jeg havde set meget frem til mit besøg, da jeg tidligere har haft gode oplevelser på Odette’s søsterrestauranter. Desværre levede denne middag ikke op til det niveau, jeg havde håbet på.
Skuffende oplevelse ifbm med fejring af min runde fødselsdag
Havde set frem til at fejre min runde fødselsdag på Odette.
Vi ankom 15 min før reservationen men bordet var ikke klar - det virkede som om vi var glemt ( havde bestilt tilbage i feb) vi skulle alle have aften på Odette selskabsmenu.
Al den tid vi var der virkede betjeningen stresset -var ikke orienteret i hvad jeg havde bestilt ( på forhånd ) til et selskab på 8, at der var indbetalt depositum etc.
Der blev ikke løbende fyldt vand op til trods for at det er en del af pakken ad libitum ligesom de der fik juice menu fik deres drikkevarer senere end os andre når vi fik nye glas.
Der blev ligeledes tre gange gjort opmærksom på at vi skulle gå igen indenfor tid -på trods af at der ironisk nok gik lidt tid mellem serveringer op til hovedretten - vi nåede derfor aldrig at få kaffe ( som ellers var del af selskabspakken) da vi skulle gå “til tiden” til trods for at 1 etagen ( hvor vi sad) kun var halvfyldt.
Maden var virkelig lækker ( derfor de to stjerner) men den stressede betjening ødelagde desværre en stor del af oplevelsen.
Skuffende oplevelse - havde bestemt forventet mere af et Norrlyst familiemedlem.
Betjeningen er en del af helhedsindtrykket - så selvom maden var lækker fik flere i selskabet en fornemmelse af at betjeningen ikke var opgaven voksen.
To stjerner for maden - der trods alt var dejlig.
19.4.2025 kl 17.30
Dårlig adfærd med trusler om bøder på 400 kr./person
Restaurantens adfærd under al kritik:
1) De truer med bøder, hvis man ikke møder op, til trods for, at maden var forudbetalt. Og de oplyser først om deres bødeadfærd 1½ dag før.
2) Vi havde forudbetalt med en rabatkupon. De krævede at se denne kupon, før vi overhovedet satte os, og havde ikke adviseret os om det forinden. De kunne sagtens selv tjekke ved at matche navn og med deres kuponsalg, men det gider de åbenbart ikke.
3) Jeg har været der 2 gange. Hver gang har de påført for meget vand på regningen.
Ovenstående giver både en stemning fra start til slut, man ikke gider komme igen for.
Maden var udmærket, men ikke anderledes, end hvad man kan få andre steder. Vinen var ligefrem udrikkelig. Når de sælger 6 eller 7 retters menuer, så tæller de også alt som en menu. Det er lige før, at de tæller hver ingrediens som en "meny". Igen for mig en uetisk adfærd.
Vi kommer tit på Odette pga
Vi kommer tit på Odette pga. maden og den gode stemning.
Denne gang fik jeg en utrolig dejlig frisk laks og en rørt tatar på frisk brød. Min mand fik en sild og rørt tatar.
Det er dejligt at de nu har fået cola som man kan bestille.
Jeg kan varmt anbefale dette sted.
Tjenerne og kokkene er søde og de ved hvad de serverer. De er velforberedte.
Dejligt sted
Petit frokost
Vi havde en frokost deal. Små tapas smørrebrød - 2 stk til hver - velsmagende, og deal prisen var mere end passende til den lille frokost. Vand blev forsøgt afsat fra starten, men vi hoppede ikke på det rindende “guld” vand. Vi fik en flaske øl til 70 kr og et glas hvidvin eller et glas til hvidvin og en sjat hvidvin i bunden af glasset til 120 kr - jeg gentager lige 120 kr!
Betjeningen var mekanisk og straight. Det var hyggeligt igen at være på fri fod.
Super oplevelse.
Super oplevelse.
I den grad value for Money .
God betjening og hyggelig atmosfære.
Vi fik en 4 rettes menu hvor alt spillede som det skulle.
1 ret var en dejlig rørt tatar med hjemmebagt brød og bagt selleri med ost. Meget veltilberedt og smagfuld oplevelse.
2 ret var en spelt ”risotto” med hummer, som smagte dejligt og var super let og lækkert.
3 ret var en stegt lyssej med garniture, som var stegt til perfektion. Dejlig flagende, mør og spejlblank, som en lys fisk skal være.
4 ret var en skøn chokolade kage med sorbetis. Den var så fyldt med chokolade, at det nærmest var en kage chockolade. Vi fik en skøn kop kaffe til. Dette var ikke bare en god kop kaffe, men en rigtig god bønne, serveret i stempelkande.
Hele måltidet blev serveret i en skøn atmosfære af nogle professionelle unge mennesker som vidste hvad god service var, så det er ikke sidste gang at vi kommer der.
Godt arbejde til både kokke og tjenere. 🫶
Var på Odette d.7 januar sammen med min…
Var på Odette d.7 januar sammen med min kollega til en 7 serveringer.
Der blev sat en meget høj barre med en simpelthen fantastisk tatar med lækkert brød og pisket smør😋
Resten af serveringerne levede heldigvis op til forretten så må sige det var en deal der faktisk var for billig i forhold til den lækre mad vi fik.
Absolut et sted jeg kommer med min kæreste en dag.
Brilliant!
A fabulous experience where food and wine came together in a way I have rarely seen before and the service was excellent.
They have a really good set menu where you can chose between fish and steak as main. My wife took the fish and I the steak. Everything was made to perfection.
You can choose a wine menu to go with the food where you get three glasses. And they were really well chosen.
The service was perfect. It is so rare these days that young people have leaned about the wines and even can talk at length about the cheeses.
Great job.
Fantastisk mad
Fantastisk mad, god betjening og hyggelige omgivelser. Måtte dog vente 30 minutter på forretten, som ellers var forudbestilt. Lidt for længe at vente i lyset af, at vi kun havde bordet i 2 timer. Desserten blev derfor serveret næsten straks efter, at vi havde spist hovedretten.
En fantastisk madoplevelse.
En virkelig hyggelig restaurant - rart og imødekommende personale med tid til en lille hyggesnak. Man mærker den gode stemning og ro i det åbne køkken - rigtig dejlig mad og gode vine - serveret med introduktion til retten og de gode vine. Vi kommer helt sikkert igen.
Virkelig god mad
Virkelig god mad, god service og kendskab til vinene der passer til diverse retter
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.