Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had de verkeerde maat leggings besteld en contact gezocht met Olfe. Zij hebben mij meteen een andere maat toegestuurd terwijl ze mijn retour nog niet ontvangen hadden. Hele fijne service, fijn om t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service!! Ik had een pakketje retour gestuurd, deze was spoorloos. Ik had contact met een hele vriendelijke, meedenkende, behulpzame medewerkster. Ik kreeg snel een reactie op mijn mail en uitei... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ontzettend behulpzaam contact met Roshelle van Olfe ivm zoekgeraakt retourpakket bij DHL. Snelle reactie, ondersteuning waar nodig en altijd met dezelfde persoon. Het was een langdurig proces om het g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling was nog niet geleverd. Contact gehad en hebben er alles aangedaan om de bestelling als nog te leveren. Contact was prettig en duidelijke communicatie en snel herstelt. Goede service. De... Ver mais

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

308 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne sportlegging en een geweldige klantenservice!

Door een, door mij gemaakte, fout in de adressering kwam de bestelling niet aan maar zwierf rond. Door de uitstekende, professionele en vriendelijke hulp van Kevin van de klantenservice is het uiteindelijk opgelost en ontving ik alsnog de sportlegging. Nogmaals bedankt.

17 de março de 2025

Een blije klant!

Ik had een aankoop gedaan bij mygainz maar deze aankoop paste me niet. Toen gevraagd om een waardebon terug te krijgen maar wilde eigenlijk gewoon mijn geld terug maar door privé omstandigheden had ik mijn hoofd er niet bij en ging dat verkeerd. Dit uitgelegd aan een collega en die heeft er na een aantal weken uiteindelijk voor kunnen zorgen dat ik toch mijn geld terug kreeg. Dit bleek niet makkelijk te zijn dus echt super dat er toch zoveel moeite voor me is gedaan!!

27 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne producten, geweldige klantenservice!

Het bedrijf is zó geweldig goed bereikbaar!! En dat vind ik gewoon heel erg belangrijk. Er ging iets mis met mijn bestelling (mea culpa) maar er is constant meegedacht en gemaild met geweldige oplossingen. Waarvoor hulde! Contact met Kevin van de klantenservice was ronduit top!

20 de fevereiro de 2025

Geweldige klantenservice

Wat een geweldige klantenservice. Direct bereikbaar via de chat op de website. Chat was steeds makkelijk weer te openen en je chatbericht bleef staan dus de tekst was niet weg zoals bij vele andere chatboxen wel het geval is. Maar ik had twijfels over mijn maat. Er werd direct aangeboden dat ik 2 maten kon bestellen zodat ik kon kijken of er 1 was die me zou passen. Er zou nadat ik beslist had een GRATIS retourlabel worden verstuurd naar mijn e-mail. Helaas was het model niet geschikt voor me maar ook dat was geen probleem ik mocht beiden gratis retourneren.

19 de fevereiro de 2025

Fantastische hulp!

Ondanks een kleine kapotte rits wat jammer was na 1 keer gebruiken wil ik even benadrukken dat de service fantastisch was. Heel snel was alles naar volle tevredenheid opgelost, top!

23 de janeiro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Zip hoodie essentials

Leggings, top en zip hoodie besteld. Leggings en top prima. Zip hoodie kwaliteit erg teleurstellend. Geen sprake van zachte warme stof.
Stof voelt echt heel ruw aan helaas. Gewoon niet fijn om te dragen. Had iets anders verwacht.

29 de janeiro de 2025

Verkeerde kleur broek besteld

Ik had per ongeluk een verkeerde kleur broek besteld.
Dezelfde dag kreeg ik een reactie op mijn email: ''maak je geen zorgen! Je kunt hem gratis omruilen voor een andere kleur''.
Voor deze aardige reactie op mijn email en goede service en geef ik 5 sterren.

27 de outubro de 2024

Korte broeken

Ik vind de korte broeken heerlijk zitten. Ze hebben zakken en bij het squaten blijft de broek goed zitten. Na de eerste bestelling heb ik er gelijk nog 2 besteld.

Heb nu ook de bh. De rits was wat mis mee. Ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd.
Wauw wat een klant vriendelijkheid.

27 de agosto de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.