ONVZ Avaliações 135

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik de afgelopen twee jaar nog nooit een behulpzaam persoon aan de lijn of in de chat gehad bij de ONVZ. Het lijkt wel of ze ze trainen om zo onbehulpzaam als mogelijk te zijn. Ook hun systematiek is z... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In het verleden was ONVZ een top ziektekosten verzekering met een erg prettige klantenservice. Sinds ze samen zijn gegaan met VGZ, zogenaamd uit kostenbeheersing, is het echt heel slecht gesteld met... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betaalverzoeken die ONVZ stuurt komen niet overeen met nota's in de persoonlijke omgeving. Je moet een hele administratie bijhouden om te zien welke bedragen je betaald hebt en niet. Bovendien zijn ze... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Weer een slechte ervaring met ONVZ. Ze vergoeden de facturen niet omdat zij blijkbaar als enige verzekeraar dit jaar geen contract hebben met de enige kliniek in Twente waar wij al jaren zitten. Moe... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dinheiro e Seguros

Sobre ONVZ

Er wordt niet op de reviews vanuit Trustpilot.nl gereageerd. Wilt u een ervaring delen? Dat kan via een Google review.

Een collega reageert zo snel mogelijk op uw ervaring.

Informações de contato

1,4

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

135 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onvz is een zeer slechte "keuze" …

Onvz is een zeer slechte "keuze" geweest. Na vanaf 1990 naar tevredenheid bij Zwolsche Algemene aanvullend verzekerd te zijn geweest opgeslokt door ONVZ.
Na 25 jaar trouw premie te hebben betaald zonder noemenswaardige kosten, heb ik de laatste jaren noodgedwongen hoge kosten moeten declareren.

Nadat ONVZ eerst probeerde onder vergoeding van de kosten uit te komen werden ze in het ongelijk gesteld en moest ONVZ de kosten alsnog vergoeden.

Nadat ze dit hadden gedaan zegden ze vervolgens toch eenzijdig de polis op per 1 januari daaropvolgend.

Het personeel is zeer ondeskundig en onvriendelijk en geeft onjuiste en tegenstrijdige informatie.

30 de novembro de 2019

Slechte verzekeraar...schandelijk!

Slechte verzekeraar.... Ik ben via de VNV (vereniging van nederlandse verkeersvliegers) verzekerd bij de ONVZ en heb vanwege mijn werkzaamheden (piloot KLM) een wereldfit dekking afgesloten.
Toen ik onlangs declareerde omdat ik mijn enkelbanden gescheurd had en dientengevolge een doktersbezoek had ondergaan en medicijnen voorgeschreven had gekregen, betaalde ONVZ niet uit omdat mijn naam niet op het handgeschreven bonnetje van de apotheek stond. Dat mijn naam wel op het recept stond en dat de artikelen (4 stuks) op het bonnetje (van 24€) exact hetzelfde waren als op het recept vermeld vond ONVZ klaarblijkelijk niet goed genoeg. Ik citeer medewerker Sjors die ik aan de lijn kreeg:”het kan wel zijn dat u medicijnen voor uw buurvrouw hebt gekocht en bij ons wil declareren”
Schandelijk gedrag van de verzekeraar, het lijkt er op dat ze bij ONVZ erg hun best doen om niet uit te hoeven betalen! Gelukkig gaat het hier om een klein bedrag, maar ik adviseer een ieder om niet met ONVZ in zee te gaan.

27 de novembro de 2019
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Teleurstellend hoe een goede verzekeraar afglijdt.

Tot voor kort erg tevreden over deze verzekeraar. Helaas zijn zij ook afgegleden naar het niveau (Veel beloven doet een gek in vreugde leven). Slechte voorlichting via telefoon kost ons nu 500 euro extra bij aanschaf hoortoestellen. Kortom teleurgesteld en inmiddels vind ik prijs/kwaliteit het overwegen waard om over te stappen. Veel vergoedingen zijn al terug gedraaid helaas de premie niet.

29 de dezembro de 2018

Waardeloos bedrijf. Dikke oplichters

Waardeloos bedrijf.
Via mailing van ONVZ ben ik geadviseerd om over te stappen naar een andere tandartsverzekering, omdat de vergoedingen beter zouden zijn. (Tandfit B naar TandPreventief). Premie ongeveer gelijk € 30,00 per maand. Nu blijkt na een wordtekanaal behandeling dat er niets wordt vergoed door de nieuwe verzekering. Betreft gewoon oplichting.
Klacht hierover wordt ook niet serieus genomen, ondaks het feit dat ik door een eigen medewerker van de klantenservice werd geadviseerd om hierover een klacht in te dienen.

29 de junho de 2018
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Onvz, lijkt te denken dat de klant er voor hen is.

Onvz maakt fouten in hun administratie. Bieden daarvoor wel excuses aan, maar er verandert niets. Klantenservice lijkt afhankelijk van welk personeellid men aan de lijn krijgt. Variërend van uiterst vriendelijk en behulpzaam tot bij opvolging van de kwestie zich uiterst star opstellen en bij voortduring te beroepen op procedures. Communiceert daarom slecht en reageert bovendien a-commercieel traag op een schriftelijk klacht.
18/12 klacht over klantenservice gemaild. 29/12 !!! pas reactie ontvangen met "Wij streven ernaar uw klacht binnen 15 werkdagen inhoudelijk te behandelen. Wij vertrouwen erop dat wij u hiermee voldoende hebben geïnformeerd". Je gelooft je ogen toch niet.

2 de janeiro de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eén van de beste zorgverzekeraars in Nederland

Ik zie dat er bijzonder weinig reviews zijn geschreven voor ONVZ
Zorgverzekeringen leeft blijkbaar niet in Nederland terwijl dit naar mijn mening de meest belangrijke verzekering is.

ONVZ is één van de drie verzekeraars in Nederland die langwerkende medicijnen voor ADHD vergoedt. Dit is zeer prettig voor mijn zoontje want geen last meer van rebound effect als bij de kortwerkende variant.

Zeer snelle vergoeding na declaratie, overzichtelijke nota's en een servicedesk zonder wachttijd (mijn ervaring tot nu toe), waarbij de medewerker je het idee geeft dat je geen nummer bent.

Twee jaar geleden overgestapt naar ONVZ en dat is een goede beslissing gebleken

16 de agosto de 2012
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.