Zorg en Zekerheid  Avaliações 240

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via deze weg wil ik jullie bedanken. Naast de goede service. Altijd een vriendelijk woord aan de telefoon. Jullie zijn de enigste zorgverzekering die Halotherapie (zoutkamer) vergoeden vanuit het... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dinheiro e Seguros

Sobre Zorg en Zekerheid

Informação fornecida por fontes externas variadas

Wie kiest voor Zorg en Zekerheid, kiest voor een zorgverzekeraar die dingen anders doet. Die dicht bij jou en je buurt staat. Die nog winkels heeft waar je gewoon kunt binnenlopen met je vragen en wensen. Een zorgverzekeraar die allerlei sportieve evenementen organiseert om fit te blijven. Alleen of gezellig samen met anderen. Waarbij iedereen welkom is en je zorg gewoon goed verzekerd is. Heb je vragen, mail ons via ons contactformulier.

Informações de contato

2,1

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

240 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte zorgverzekering met heel…

Zeer slechte “zorg”verzekering met heel veel voorwaarden en onmogelijke eisen voor zorgaanbieders. Zo moet je zelf uitvogelen waar in externe lijsten waarnaar je wordt doorverwezen het woord arts dient te staan. Terwijl behandelaars volledig geregistreerd zijn en voldoen aan de eisen van andere verzekeringen. De lokale Fysio wil er bv niet bij aansluiten vanwege de vele hoepels waardoor de zorgverleners moeten springen. Zorg en Zekerheid verstopt zich steeds weer achter zeer moeilijk te doorgronden voorwaarden en kleine lettertjes. Pas op hiermee. Bij CZ nooit zo ervaren. Sterker nog bij CZ meegemaakt dat ze aangaven dat het eigenlijk niet binnen de vergoeding valt maar de zorgkosten toch worden vergoed omdat de klant er beter van wordt. 31 december tabee en weer terug naar CZ.

12 de junho de 2026

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste Paul, dank u wel voor het delen van uw ervaring. We vinden het vervelend om te lezen dat u onze voorwaarden als onduidelijk en beperkend heeft ervaren. Transparantie en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel, en we nemen uw feedback dan ook serieus.
Tegelijkertijd begrijpen we dat iedere situatie en persoonlijke voorkeur anders is. Het is daarom altijd belangrijk om een zorgverzekering te kiezen waarvan de voorwaarden en vergoedingen goed aansluiten bij de eigen zorgbehoeften en verwachtingen. Wat voor de één passend is, kan voor een ander minder goed aansluiten.
Mocht u specifieke vragen of onduidelijkheden hebben over onze voorwaarden, dan denken we uiteraard graag met u mee om deze toe te lichten.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De klantenservice is het meest…

De klantenservice is het meest onvriendelijke belletje en meest onaangename mevrouw die ik ooit heb moeten bellen. Deze mevrouw had er duidelijk geen zin in, was enorm cynisch en gewoon brutaal naar de “klant”. Hoop dat deze mevrouw nooit meer een telefoon gaat opnemen hier. Stap ook direct over als dit soort mensen mij moeten ondersteunen als het fout zou gaan.

3 de junho de 2026

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste Reno, wat vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Wij nemen gesprekken altijd op voor trainingsdoeleinden en wij zullen uw feedback hierin meenemen.

15 minuten vergoed ipv 250 euro

Zorg en zekerheid lijkt goedkoop maar voor mondhygië krijg je 15 minuten vergoed per jaar met 75% vergoed tot een bedrag van 250 euro. Die 250 euro krijg je nooit op als je na 1 sessie al 15 minuten verder bent.

Kies voor een paar euro meer en ben je af van deze kleine lettertjes.

1 de junho de 2026

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste YT India, het klopt dat je jaarlijks maximaal 15 minuten gebitsreiniging vergoed krijgt met een AV-Gemak (Regio). Het resterende bedrag kan worden gebruikt voor vergoeding van andere behandelingen bij de tandarts, zoals bijvoorbeeld de controle, verdovingen, het vullen van gaatjes, etc. Uiteraard kunt u altijd tijdens de eindejaarsperiode besluiten over te stappen naar een andere polis waarbij deze kleine lettertjes er niet zijn.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Inloggen altijd een probleem bij ZZ

Betreft inloggen met digiD ik moet ALTIJD 2x inloggen om in mijn ZZ te kopen. Al diverse keren gebeld, ja mevrouw dat klopt wij werken er aan. Nu meer dan 7 maanden verder nog steeds hetzelfde probleem. Wanneer dit opgelost wordt kan niemand mij vertellen. Voor de rest(redelijk) goede klantenenservice afhankelijk van wie je treft. Geen redenen om te veranderen van zorgverlener alleen WEL als dit probleem niet wordt opgelost.

31 de maio de 2026

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste Shirley, bedankt voor de review. Wij weten hoe vervelend het is dat het inloggen zo omslachtig is. Excuus voor dit ongemak!

Foute incasso

Apotheek had ten onrechte medicijnen gedeclareerd bij Z&Z, dus ik betaalde voor medicatie die ik niet gekregen had.
Meerdere malen gebeld want volgens de apotheek was dit gecrediteerd en zou ik het geld terug krijgen van Z&Z, wat niet gebeurde.
Telefonische uitleg klopte niet, volgens de mevrouw aan de telefoon had ik het niet hoeven betalen en was dit ook niet geincasseerd. Maar de volledige bedragen waren door mij betaald.
Toen ik via de mail contact opgenomen had en laten zien dat het niet klopte en ik best boos was kreeg ik dezelfde dag nog het geld terug. Na heel veel gedoe en maanden later. Ik vraag me af of dit gebeurd was als ik niet zelf gemaild had.

13 de maio de 2026

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste Moon, wat vervelend om te horen dat het zo lang heeft moeten duren. Onze excuses ervoor!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zorg en zekerheid app is een kiezelsteen in je schoen

Weer! De app werkt niet en ik blijf in een carrousel gevangen
Het advies om app updaten heb en had ik al gedaan. Na een tijdje werkt het dan weer, zoals ik weet: voor zolang het duurt... Dat is anders dan de gemiddelde app, dus denk ik dat het ligt aan z&z. Eerder jaren geleden werd dan geadviseerd via de e-mail te declareren, maar sinds vorige jaar is die mogelijkheid afgeschaft. Als ik dezelfde polis bij een ander zorgverzekering zou krijgen zou ik overstappen.

30 de março de 2026

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste Linda, wij adviseren je de laatste update uit te voeren over de app. Dan zou inloggen weer moeten lukken!

Ik ben erg kwaad

Ik ben erg kwaad.

Bij zorg en zekerheid spreken ze het 1 met je af om vervolgens gewoon het tegen overgestemde te doen en daarna ook nog eens te gaan ontkennen. Ben hierdoor meermaals in de problemen gekomen. De ene keer onterecht door hun toe doen aangemeld bij CAK. Vervolgens schrijven ze zelf geen premie af waar ik meerdere keren achteraan heb moeten bellen om de reden te achterhalen konden ze me niet geven. Om vervolgens 2 termijnen in 1 maand te willen afschrijven. Nadat ik contact met ze heb opgenomen en gevraagd heb om 1 termijn alvast over te maken en hun dan alleen het laatste termijn dan afschrijven vonden ze het prima. Vervolgens maak ik zoals afgesproken het gemiste termijn over en willen ze alsnog dubbel gaan incasseren? Om vervolgens aan te geven ja dan moet je het maar terug boeken en het laatste termijn zelf naar ons over te maken ? Waar slaat dit op. Als vooruit betalen niet mogelijk is moet je daar telefonisch ook niet voor toezeggen. Ben al sinds december met hun gedoe bezig. Hun maar fouten maken en ik maar gek worden en erachteraan bellen. Alles behalve een betrouwbare verzekering is dit.

23 de março de 2026

Beste Youssra,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat u beschrijft is absoluut niet de service die wij willen bieden. Wij hopen oprecht dat dit niet meer zal gebeuren en dat de situatie snel is opgelost.

Voorkeursbeleid

Jammer dat men een voorkeursbeleid heeft wat medicijnen betreft. Blijk je niet tegen de medicijnen te kunnen die men wel vergoed ( voorkeursbeleid) en moet je met 2 medicaties stoppen omdat de andere niet vergoed worden. Jammer dat ik dit niet wist toen ik weer voor een jaartje klant werd. Volgend jaar maar naar de concurrent die het wel vergoed

10 de março de 2026

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste Johan, het klopt dat iedere zorgverzekeraar een eigen voorkeursbeleid heeft. Jammer om te moeten horen dat ons voorkeursbeleid niet uw medicijn vergoedt.
Het is altijd raadzaam om goed onderzoek te doen naar of een (nieuwe) zorgverzekeraar de door jou gemaakte zorgkosten wel vergoedt. Neem daarom, mochten hier vragen over zijn, telefonisch contact op met de zorgverzekeraar waar je mogelijk naar over zal stappen. Op die manier zullen teleurstellingen worden voorkomen.

Email adress Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid doet geheimzinnig over hun email adress omdat je daar op die mail dus schriftelijk kan opzeggen en daarmee indien de betalingen van de premies optijd voldaan zijn hier is het juiste email adress: klantadvies.wlz 'At' zorgenzekerheid nl

Keywords: opzegging, beëindiging, uitschrijving, afmelding, formeel, schriftelijk, bezwaar zorgverzekering, polis, verzekering, verzekerden, ledenadministratie, premie, incasso, betaling, achterstand contact, klantenservice, klantadvies, klantenadvies, service, helpdesk, support, info, administratie

27 de dezembro de 2025

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste Pyrostrijders, dit e-mail adres is van ons zorgkantoor, niet de zorgverzekeraar. Via dat e-mailadres kun je niet opzeggen. Om schriftelijk contact met ons te krijgen kun je ons contactformulier invullen. Die berichten komen wel bij de zorgverzekering binnen.

Fijne jaarwisseling!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Toch maar geen verzekering hier afsluiten

Na het lezen van al deze negatieve reviews, besluit ik toch maar om mij hier niet te laten verzekeren...

21 de dezembro de 2025

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste Mar, verzeker jezelf altijd bij de organisatie waar jij je het beste bij voelt.

Fijne dagen toegewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Laten me nooit in de kou staan

Heb al 3 jaar een gemeente polis en daarbij heb ik geen eigen risico. Ik heb de laatste jaren best wat ondervonden maar nooit een cent hoeven te betalen en nooit in de kou gezet.
Het klantenservice nummer wordt heel snel en goed beantwoord door betrokken medewerkers.
Een dikke 10 want je gezondheid is het belangrijkste en dat begrijpen jullie heel goed.

20 de dezembro de 2025

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste Sybe A, bedankt voor dit mooie en warme compliment. Voor ons is het heel fijn om dit soort dingen van onze trouwe verzekerden te lezen. Precies zoals je aangeeft, gezondheid is het belangrijkste!

We wensen je dus een mooi en gezond 2026!

Goede prijs/prestatie

Een uitgebreid pakket tegen een redelijke prijs. De afhandeling van declaraties gaat snel.

19 de dezembro de 2025

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste Ed Ham, heel fijn om te lezen dat je tevreden bent! Wij doen ons best om dit op deze manier te blijven voortzetten, zodat we nog lang kunnen 'samenwerken'.

Fijne feestdagen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige service met een smile!

Alvorens ik ging overstappen naar Zorg en Zekerheid had ik veel vragen over vergoedingen en al dan niet gecontracteerde partners. Geweldig geholpen door Sandra! Verwachting dik overtroffen en dat is de ultieme graadmeter voor kwaliteit. Niets was te veel en ze hielp proactief...en dat alles met een hoorbare glimlach!

5 de dezembro de 2025

Beste Audrey,

Bedankt voor deze mooie review! We zullen dit compliment doorzetten naar de collega die u heeft gesproken. Ze zal hier heel blij mee zijn!

Tandarts verzekering:

Tandarts verzekering:

gebitsreiniging wordt 1 keer per jaar vergoed! Ergens goed verstopt. Ik heb nog €170 tegoed en voor zo iets kleins moet er betaald worden. Waardeloos partij!!!

1 de dezembro de 2025

Beste Stefan,

Het klopt dat wij aanvullende verzekeringen hebben waar maximeringen zitten op bepaalde codes. Dit wordt echter wel genoemd in de polisvoorwaarden op onze website bijvoorbeeld.

Wij hebben ook pakketten die geen maximeringen hebben op specifieke codes, en kunt u gewoon gebruik maken van het volledig te besteden pakket.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op zodat wij een adviesgesprek met u kunnen voeren.

Blijf weg!

Ik raad niemand aan om bij zorg en zekerheid te gaan. Ik ben al het hele jaar bezig om facturen te krijgen die bruikbaar zijn om ADHD medicatie gedeeltelijk te vergoeden maar dit blijkt een onmogelijke opgave te zijn voor ze. Belachelijke organisatie, belachelijke service en belachelijke klantenservice.

18 de novembro de 2025

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste Lotte, jammer dat je onze service belachelijk vindt. Wanneer heeft u voor het laatst een overzicht bij ons opgevraagd? Er zijn namelijk meerdere manieren om overzichten te versturen. Wij adviseren u (wederom) contact met ons op te nemen om aan te geven om welke redenen de overzichten niet voldoende zijn. Dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Overgestapt van menzis naar Zorg en…

Overgestapt van menzis naar Zorg en Zekerheid. Iets goedkoper maar hun vergoedinglijst voor medicatie is zeer kort. Meeste medicatie word niet vergoed. Zelf als je al jaren medicatie hebt krijg je ineens een andere ( allergies voor) omdat ze deze niet meer vergoeden. Flesje oordruppels bijvoorbeeld, koste mij 25 euro eigen risico

Snel terug naar menzis

18 de novembro de 2025

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste Jurgen, wij adviseren altijd te kijken naar welke zorgverzekering het beste bij de mens past. Als dit Menzis is, dan raden wij zeker aan over te stappen naar Menzis.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een interne klacht over zorg n…

Ik heb een interne klacht over zorg n zekkerheid
Ik heb bericht gekregen dat er een openstaande bedrag open staat dat een incaso niet goed is gegaan bij zorg en zekkerheid
Ik heb contact gehad met zorg en zekkerheid om een aflosing te regelen ik zou terug gebeld worden wat vandaag is gebeurt
Ben gebeld door enne omar dat een aflossing niet mogelijk is
Zorg en zekkerheid ziet je liever in de problemen en hoopt dat je rekkeningen niet kan aflossen dan dat ze je hulp an bieden

Ik zou echt uitkijken welke zorg aan bieder je neemt zekker nu het november is

10 de novembro de 2025

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste klant, het klopt dat in sommige gevallen een betalingsregeling niet meer mogelijk is. En dat is wanneer eerdere betalingsregelingen niet zijn nagekomen.
Wanneer u wel alle eerdere betalingsregelingen bent nagekomen en hebt afbetaald, neem dan weer opnieuw contact met ons op. Dan kunnen wij kijken waar het mis is gegaan.

Zorg en Zekerheid

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zijn jullie bij Zorg en Zekerheid…

Zijn jullie bij Zorg en Zekerheid jullie verstand verloren?
Ik zal dit delen met de locale én nationale media!

12 de outubro de 2025

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste HB, zo te merken ben je niet tevreden over onze organisatie. Is er iets waarmee we je kunnen helpen? Je kunt via de standaard wegen, zoals telefonisch of via het contactformulier, contact met ons opnemen. Uiteraard is dit niet verplicht! Wij hopen alleen er samen uit te komen.

Groet, Zorg en Zekerheid.

Geen worden voor

Zeer jammer.
Lees zo veel problemen die ik heb terug dat minimaal begin de app in de lucht is gegooid problemen zijn die ik okk nog steeds ervaar.
Straks jaar verder nog geen verbetering
Ze het gewoon weer teug op oude systeem. Via de pc normaal website inloggen en niet via de app. Dat schilt al veel ellende!

Update: Nu reactie terug van ZZ dar je op de website maar veel pc werken dan ook met app. Je kan geen kant meer op!

18 de setembro de 2025

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste Zuidam, we zijn nog bezig met het verbeteren van de app. Excuus dat u hinder ervaart. Uiteraard hóeft u niet de app te installeren en kunt u gewoon op uw PC inloggen met uw DigiD.
Groet, Zorg en Zekerheid.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Keuze van te vergoeden medicatie

Keuze van te vergoeden medicatie wordt gemaakt obv financieel oogpunt. De lichamelijke persoonlijke consequenties voor de verzekerde worden daarbij in mijn geval niet meegenomen. Daarnaast vraag ik mij af of het totale financiële plaatje echt voordeliger uit valt.

1 de janeiro de 2025

Resposta da Zorg en Zekerheid

Beste Gerard, wanneer de voorschrijver van het medicijn een medische noodzaak afgeeft voor het medicijn dat niet meer het voordeligst is, dan kun je deze alsnog vergoed krijgen. Wij adviseren je om hier meer informatie over in te winnen door bijvoorbeeld telefonisch of via het contactformulier contact met ons op te nemen.
Groet, Zorg en Zekerheid

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.