OpenhaardhoutXL Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Openhaardhout netjes en op tijd geleverd. Chauffeur van Raben heeft uitermate zijn best gedaan om de pallet op de juiste plek te krijgen. Maar bij de controle van het vochtpercetage blijkt dat het tu... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De chauffeur was perfect. Had geduld, geen haast, belde vooraf, reed langzaam met de pallet vanwege toch wat oneffenheden in de weg en zette de pallet precies daar in de tuin waar we het hebben wi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gewoon niet bestellen bij deze club. Zijn volledig onbereikbaar. Geen telefoon en reageren niet op mail. Je kunt bestellen en betalen en vervolgens ben je aan de goden overgeleverd of er uberhaupt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte communicatie. Ze reageren niet of veel te laat op mail. Er is niet te communiceren en ze zijn telefonisch niet te bereiken om even te overleggen. Ik hoop dat ik mijn hout nog krijg! Vanda... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Lenha

Bestel ovengedroogd openhaardhout van de hoogste kwaliteit. Ons beukenhout, berkenhout, elzenhout eiken en essenhout is ideaal voor de haard, kachel of een vuurkorf. www.openhaardhoutxl.nl

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

64 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

45 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechtste ervaring ooit met online bestellen

Ik wacht al ruim 4 weken op mn hout. Slechte zeer klantonvriendelijke communicatie. Talloze mails & appjes gestuurd via de site het contactformulier ingevuld nooit en terug gebeld en als je het nr belt krijgt je nooit iemand te spreken.Geen enkel inspanning om de levering te bezorgen. Zelf achter het transportbedrijf aan moeten bellen. Kortom ik heb hier veel tijd in gestopt dus koop hier niet je hout.

22 de janeiro de 2026

Verschrikkelijk dit

Verschrikkelijk dit. Haal hier je hout niet. We wachten al lager dan een week en er is geen enkel contact te krijgen. Volgende dag 16.00 in huis gaat in ieder geval niet op.

9 de janeiro de 2026

Drama dit bedrijf

Drama dit bedrijf. Hout had al een maand geleden geleverd moeten worden. Hele summiere communicatie. Men verschuilt zich achter -heel druk-
Ik heb geappt, ingesproken, mails gestuurd, via de website contact gezocht. Nooit meer via deze site bestellen.

14 de janeiro de 2026

Alles helemaal goed

Ik schrok een beetje van alle reviews. Maar zelf een prima ervaring. Op de afgesproken dag een pallet hout geleverd. De ochtend van bezorging een tijdslot van 2 uur gekregen. Vriendelijke chauffeur heeft pallet netjes in de tuin gezet, met een kleine uitdaging door onze poort. Mooi gedroogd open haard hout

13 de janeiro de 2026

Totaal geen contact mogelijk

Totaal geen contact mogelijk. Telefoon wordt niet opgenomen en op emails worden ook genegeerd. Bestelling geannuleerd omdat de levertijd overschreden is. Het aankoopbedrag heb ik ondanks diverse dringende mails niet retour ontvangen. Ga nu incassobureau/deurwaarder inschakelen. Mijn advies: Bestel niet bij dit bedrijf

29 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Top als je graag genegeerd wordt

Als je graag genegeerd wordt en houdt van slappe smoesjes, dan zit je hier helemaal goed. Bestellen is een avontuur: je hout verschijnt onaangekondigd op je oprit, maar wél altijd te laat. Hoe laat precies? Zie het als een verrassing… maar reken gerust op een week of twee.

27 de dezembro de 2025

Nooit meer!

Op 19 dec.2 kub beuken besteld voor levering op 5 jan. Op 20 dec. Gemaild dat er geen leverdatum op de bevestiging werd vermeld. Daarna geen enkel contact kunnen krijgen (mail, weksite, inspreken, whatsap. Op 4 jan. werd ik gebeld 'wat de paniek was' Het bedrijf bleek gesloten geweest tijdens de feestdagen/ oud en nieuw, zonder kennisgeving op de website. De leveringen zouden snel worden opgepakt. 5 jan. zou 6 jan. worden. Echter geen mail voor levering ontvangen. Via Raben/DGOExpress uiteindelijk bevestiging gekregen. Na levering bleek ik geen beuken, maar beuken/berken te hebben ontvangen. Wat een slecht bedrijf één ster is nog te veel

6 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet te bereiken en geen levering

Na bestelling en betaling van 2 pallets eiken afgelopen dinsdag geen enkel contact meer over levering. Telefonisch niet te bereiken ('nummer momenteel niet bereikbaar'). Levering zou vandaag zijn. De bezorgpartij die in de bevestigingsmail wordt genoemd is volgens mij ondertussen overgenomen door Raben. Ook zijn op de automatische factuur geen leverdatum en opmerking over grindpad zichtbaar.

9 de janeiro de 2026

Onbereikbaar en onbetrouwbaar

Geen enkele communicatie mogelijk, telefoon wordt dagen lang niet opgenomen, op e-mails wordt ook niet gereageerd. Gekozen leverdatum op website wordt niet nagekomen, na bijna week krijg je e-mail met “wegens de feestdagen is er wat vertraging”. Is gewoon onzin want de vervoerder heb ik wel gesproken, die heeft geen opdracht gekregen om te leveren. Na de feestdagen ontvang je mail waarin staat dat vervoerder een email stuurt met leverdatum. Ook onzin, geen mail ontvangen maar wel vanochtend een telefoontje van vrachtwagen chauffeur met nieuws dat hij over 15 min het hout komt leveren. Enige positieve is dat het hout keurig gestapeld is en volgens mijn vochtmeter kurkdroog. Maar omdat geen enkele afspraak wordt nagekomen, bestel ik nooit meer iets bij deze firma.

8 de janeiro de 2026

Deceptie

Heb op,12 december 2025 hout besteld. zou op 19: december geleverd worden, is verschoven naar 23 december ook geen levering, weer verschoven naar 6 januari ook niet geleverd.Op bellen of mail wordt niet gereageerd.

7 de janeiro de 2026

Absolute disaster

Absolute disaster. Apparently there is no communication between supplier and the warehouse. I was able to select a date on their website for 31-12. Never received if. Been calling the transport company. I keep getting notification each day for 3 days now that it’ll be delivered. Is has been a week, no delivery. Absolute worst service

7 de janeiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nestro blokken besteld

Nestro blokken besteld. Werd gebeld met de mededeling dat die waren uitverkocht. Kreeg het advies om in de plaats daarvan Pini Kay te nemen. Die zouden veel langer branden. Blijkt dus niet te kloppen. Deze order heeft XL kunnen leveren, maar voor de rest van mijn leven ga ik naar de concurrent.

17 de dezembro de 2025

Erg ontevreden

Na 5x een e-mail, 6 x een voicemail ingesproken en 3 x een contactformulier te hebben ingevuld nog steeds geen fatsoenlijk antwoord. Haardhout wordt geleverd met een pompwagen maar we hadden aangegeven een grindpad te hebben. De reactie op de email kwam toen de bestelling al onderweg was. 100 meter grindpad en 50 meter op een klinkerpad sjouwen met een kruiwagen met hout.

15 de dezembro de 2025

beetje jammer allemaal

de RUF blokken zijn gearriveerd, 12 dagen na bestelling, met vanmorgen een eerste tekstberichtje van de verkoper. 1) Uit een steekproef van 5 pakken blijken de pakken ergens tussen de 8,8 en 9,2 kilo te wegen. Vochtpercentage is niet gerekend. Ruwweg betekent dit een verschil van minimaal 10%. 2) Op de website staat een duidelijk “RUF” stempel in de blokken. Dat stempel staat niet in het geleverde. 3) De blokken vallen vrij makkelijk uit elkaar, advies zou zijn om ze zo lang mogelijk in het plastic te bewaren. 4) Opgeven dat de pallet over een grindpad heen moet ( Whatsapp, website, voicemail) is allemaal zinloos, houd rekening met sjouwen. 5) Communicatie is sowieso hopeloos, via whatsapp, voicemail, website...

15 de dezembro de 2025

onvolledige levering

Pallet hout en 5 zakken aanmaakhout besteld. Pallet is geleverd, aanmaakhout niet. Gemaild, gebeld (voicemail) maar geen reactie.
Nu ik de overige reviews lees moeten we blij zijn dat de pallet hout überhaupt geleverd is......

26 de novembro de 2025

Slechte levering & geen klantenservice

We hebben op 18 november samen met onze buren haardhout besteld, 2 en 1 kuub. De 2 kuub is geleverd maar 1 kuub is nog steeds niet geleverd. Geen reactie op whatsapp, mail en telefonisch onbereikbaar. Nog nooit zo’n slechte service meegemaakt…

18 de novembro de 2025

Dat was 1 keer maar nooit meer

Dat was 1 keer maar nooit meer. Geven aan volgende dag te leveren, snel ruimte gemaakt maar geen levering. Ook geen mail belletje of wat dan ook. Zelf na het weekend geprobeerd met ze in contact te komen maar geen reactie.

1 de dezembro de 2025