Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Som ny bruger af Organic MAKE-produkterne er jeg umiddelbart meget tilfreds med denne naturlige og dejligt åndbare makeup. Men da briller samtidigt er et must for mig for at læse den mikroskopiske tek... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kære Charlotte Med denne mail vil jeg gerne takke for de skønne produkter jeg har modtaget Foundation Øjenskygge Blush rosa og lipgloss Jeg har længe ledt efter et produkt pudder eller f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tilbragte to timer på makeup kursus med i alt 8 personer. Dejligt at være så få, så man får tid til at gå i dybden. Produkterne var naturlige og fokus lå på en naturlig makeup til hverdagene. Al vejl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Da jeg lider meget af tørhed i ansigtet, har min udfordring med tidligere makeup mærker været, at de tørrer huden ud, og er umulige at påføre jævnt på huden… Med Organic MAKE mineral foundation h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Saúde e Beleza
  2. Loja de Cosméticos

Escrito pela empresa

You deserve breathable makeup. Redness, irritation and itching are signs your skin does not tolerate what you put on your skin. Sensitive skin has other needs. I've created Organic M.A.K.E. It's for sensitive skin, that easily reacts. Charlotte Fnug, Founder

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Givende workshop og lækre produkter

Jeg har deltaget i én af Charlottes makeup-workshops, hvilket var en rigtig god oplevelse!
Charlotte er meget imødekommende og vidende, så jeg gik fra workshoppen med godt humør, ny inspiration og viden, samt et par af Charlottes lækre makeup-produkter.

21 de setembro de 2025

Hej Nina Tak fordi du kom. Skønt du kan bruge mine fif. Venligst. Charlotte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var på makeup workshop i aftes med…

Jeg var på makeup workshop i aftes med Charlotte og 7 andre skønne damer. Det betyder nu, at jeg ændrer makeup vaner!!! Det var virkelig skønne produkter og en fantastisk vejledning til at bruge dem.
Tak for hjælpen og til at gøre livet mere enkelt med den rette makeup ❤️

28 de outubro de 2025

Resposta de Organic MAKE

Kære Anne Tak fordi du kom. Og tak fordi jeg har inspireret dig. Det betyder meget for mig. Og ja ... makeup behøver ikke være så kompliceret. Venligst. Charlotte

Helt igennem 5 stjerner.

Charlotte gjorde at vi havde en super hyggelig og lærerig aften i Kalundborg.
Bagefter købte jeg produkter, som jeg er meget glad for.

1 de outubro de 2025

Resposta de Organic MAKE

Kære Birgitte Tak fordi du kom til makeup workshop. Dejligt du kunne bruge mine fif. Venligst. Charlotte

Makeup kursus

Tak for en hyggelig og meget lærerig aften, føler mig klædt på til at lægge en hurtig, pæn og diskret makeup med få men skønne produkter, kan varmt anbefales til både erfarne og "nye" i denne verden 🙂

23 de setembro de 2025

Resposta de Organic MAKE

Hej Anne Tak fordi du kom. Det er skønt at du kan bruge det jeg viste dig. Venligst Charlotte

Ubeskriveligt tilfreds

Ubeskriveligt tilfreds ! Elsker produktet og tanken bag er genial og dejligt med passioneret mennesker der ikke kun tænker på penge.

3 de setembro de 2025

Resposta de Organic MAKE

Hej Silvia Glad for du kunne lide min makeup workshop. Dejligt at læse det kan bruges. Venligst. Charlotte

5TH ORDER

Another order of Charlotte’s mineral foundation and still a very satisfied customer. I cannot see myself ever using any other product and also very speedy delivery considering I am in the UK.

10 de setembro de 2025

Hi Shanna Thank you. I'm happy to send out to U.K. to you. Love. Charlotte

Makeup kursus

Tak for en hyggelig og lærerig aften med undervisning, et tilpas stort hold,anbefaler det gerne.

11 de setembro de 2025

Resposta de Organic MAKE

Kære Yvonne Tak for at du kom til makeup Workshop. Hyggeligt at møde dig. Venligst. Charlotte

Lækre orodukter

Var igår på makeup kursus hos Charlotte hvor vi blev præsenteret for hendes lækre produkter. Vi lærte at bruge produkterne til at lægge en flot makeup der havde til formål at "løfte" ansigtet. Spændende og dejlig introduktion til sortimentet. Oplevede at både øjenskygge og foundation var meget drøje i brug så priserne er bestemt meget, meget konkurrencedygtige. Bedste anbefalinger herfra.

8 de setembro de 2025

Resposta de Organic MAKE

Hej Helle 1000 tak for de søde ord. Det glæder mig, at du kan bruge mine fif. Venligst. Charlotte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og med en lille hilsen…

God service og med en lille hilsen vedlagt pakken, levering var hurtig. Produkterne er super gode, er især vild med mineral foundation. Den ligger flot på huden. Kan varmt anbefale at handle her!

6 de agosto de 2025

Resposta de Organic MAKE

Hej Michelle Tak for se søde ord. Og glad for din hud kan lide foundation. Venligst. Charlotte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fin øjenskygge :-)

Modtog hurtigt min vare med en fin hilsen fra ejeren af Organic MAKE.
Produktet som jeg havde bestilt, er præcis som håbet. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos Organic MAKE. Kan varmt anbefales

17 de julho de 2025

Resposta de Organic MAKE

Kære Mette Mange tak fordi du tager dig tid til at skrive. Det betyder rigtig meget for mig, for jeg lever af glade kunder. Venligst. Charlotte

16 de maio de 2025

Resposta de Organic MAKE

Hej Maibritt Tak for du skriver din mening. Betyder så meget. Tak for det. Venligst. Charlotte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk udvalg af økologiske…

Fantastisk udvalg af økologiske produkter! Kvaliteten er i top, og jeg elsker, at de er fri for skadelige kemikalier. Det føles godt at bruge noget, der er både effektivt og bæredygtigt. En sand fornøjelse at handle her!

5 de fevereiro de 2025

Great products, perfect service

Perfect service, great products and a very nice contact

3 de março de 2025

Resposta de Organic MAKE

Hi MP - Thanks for coming back. Means so much for a tiny business. Love. Charlotte

Rigtig god foundation

Rigtig god foundation. God dække evne og ikke “tung”. Beholderen er indrettet super snart med at man drejer låget rundt, således at foundation ikke drysser ud i låget og går til spilde. Er vild med den detalje.
Har desuden været på make up event i firmaet i maj 2024. Det var en virkelig god aften og super udbytterigt.
Rigtig gode produkter 😊

27 de fevereiro de 2025

Resposta de Organic MAKE

Hej Merete Super mange tak for din feedback. Glad for du var glad for min makeup workshop. Venligst. Charlotte

Great small business

Great small business.
Even though I dont have particularly sensitive skin, I love the foundation. So lightweight, feels good all day and never gets “cakey”. I love that it allows your natural skin texture to shine through a bit, makes it look so natural.

12 de dezembro de 2024

Resposta de Organic MAKE

Hi Ida Ohh I love your writing. I love you highlight never gets "cakey" - most foundation do due to talc. I don't use talc. Love. Charlotte

Virkelige gode produkter

Virkelige gode produkter. Og virkelig hurtig forsendelse - skønt 🙂

22 de dezembro de 2024

Kære Linda det gør mig så glad at læse. Tak for din besked. Venligst. Charlotte

The lipgloss is lovely

The lipgloss is lovely! Pretty shimmer and not too thick. Thank you for the wonderful bracelet !!

15 de dezembro de 2024

Resposta de Organic MAKE

Hi Jane I'm glad you like my lip gloss. Yes they give this lovely natural shimmer. Thank you. Love. Charlotte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have used this for years!

I love these products and I love the service and commitment to complete customer satisfaction that the owner Charlotte has shown since my second order. My first order was placed through a webinar by a wellness influencer. Once I learned of the existence of Organic MAKE, I've been ordering directly from Charlotte for years. I know that as long as I continue to wear makeup, this is the brand for my sensitive skin because it looks so natural and doesn't irritate my skin at all. I highly recommend Organic MAKE.

30 de novembro de 2024

Resposta de Organic MAKE

Hi Yvonne You warm my heart. Your mail makes it worth doing that I do. Thank you so much. I appreciate you like my makeup. Love. Charlotte

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais