Ehrlich gesagt weiß ich gar nicht mehr genau, was ich bestellt hatte, aber das Paket kam so schnell und gut verpackt an, dass ich trotzdem volle 5 Sterne geben muss! Der Shop ist übersichtlich, die L... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Zeer goede service. Op de website kon ik met mijn vragen terecht in de chat, met een echt persoon, die gericht mijn vragen kon beantwoorden. Op vele andere websites chat je met een robot, wat meest... Ver mais
Per toeval bij deze mensen terecht gekomen Met oog om een jacuzzi aan te kopen hebben wij onze voorkeuren kunnen uitleggen en op basis daarvan ons een hele goeie keuze aangeboden Inmiddel... Ver mais
Zon noppenfolie blauw zwembad Direct verstuurd, 2 dagen later afgeleverd door Post.nl Product ok, enigzins asymmetrisch rond, en geen gaatjes voor afwatering. Blijft dan ook lucht onder zitten bi... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de produtos para piscinas
- Loja de Artigos para Acampamento
- Serviço de Comércio Eletrônico
- Loja de banheiras de hidromassagem
- Loja de artigos para esportes ao ar livre
- Loja de Brinquedos
Sobre Out at Home
Chez Out at Home, vous trouverez une grande variété de produits pour un séjour agréable à la maison ! Piscines, jacuzzis, accessoires, barbecues et braseros. Livraison rapide en Belgique et aux Pays-Bas. Notre service client se fera un plaisir de vous conseiller et de vous aider par e-mail ou chat en direct.
Betaalbaar Buitenplezier Thuis
- Wie zijn wij?
- Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben 20 jaar ervaring in online verkoop van ondermeer bovengrondse zwembaden en spa’s.
- Kwaliteit en snelheid!
- Het draait allemaal om kwaliteit en snelheid, elke levering trachten we zo snel mogelijk bij u te krijgen. Alle bestellingen worden in ons eigen magazijn meestal binnen een werkdag verzendklaar gemaakt. Kleine pakketten verzenden we met PostNL. Voor grote verzendingen via pallet transport werken we met gespecialiseerde koeriers.
Onze bezorgingsbelofte
Snel thuisbezorgd
Je kunt ervan verzekerd zijn dat we alles in het werk stellen om de bestelling zo snel als mogelijk te leveren.
Postbestellingen (tot 30 kg): Je ontvangt een track & trace code zodra je pakket verzendklaar is gemaakt. Het pakket moet dan nog wel aan PostNL worden overdragen. PostNL bezorgt na ontvangst bij het sorteercentrum meestal binnen 24 uur van maandag t/m zaterdag in België en Nederland.
Speciale koeriersdiensten (meer dan 30 kg): Bestellingen boven de 30 kg worden door een speciale koerier bezorgd. Levering binnen België is vaak al de volgende werkdag. Levering naar Nederland is meestal binnen 2 werkdagen.
Informações de contato
Kwaplasstraat 67, 8820, Torhout, Bélgica
- service@outathome.com
- outathome.com
Respondeu a 85% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Produit conforme à la description et…
Produit conforme à la description et reçu très rapidement merci

Resposta de Out at Home
Enfin trouvé ce que je voulais
J'ai beaucoup cherché ce qui répondait à mes attentes et trouvé tout à fait ce que je voulais.
Livraison dans les délais.
Montage facile du produit qui répond tout à fait à mes attentes.

dosering onvoldoende.
Mijn eerdere review betrof een tegenvallende geursterkte. Mijn spa blijkt qua inhoud groter dan ingeschat dus een kwestie van meer toevoegen. Uitstekend op gereageerd door Out at Home door als coulance enkele extra potje geurzout te leveren.

Snelle levering super service
Snelle levering, tent is echter na 1 keer opvouwen stuk. Twee gebroken stokken.
Mijn ervaring aangepast. Geheel kosteloos en op initiatief van Out at Home een nieuwe tent ontvangen.
Ik kan weer kamperen in een heerlijke, snel opzetbare en nog belangrijker: waterdichte tent!

Resposta de Out at Home
Ik heb de jacuzzi besteld kussen was lek
Ik heb de jacuzzi besteld kussen was lek moest naar bestway bellen nu 4 weken later nog geen nieuw kussen

Parfait
Parfait ! Commande passée le lundi et livraison a eu lieu le lendemain. Produit tout à fait conforme et bon rapport qualité prix.

Beste koop.
Super snelle levering, heel netjes verpakt en voor de deur afgeleverd. En dan ook nog de laagste prijs. Super blij mee en mijn vakantie kon beginnen.

Goede Webshop voor Zwembad artikelen met grote voorraad
Ik heb deze folie vaker bij andere webshops besteld. Bij Outathome kreeg ik deze aanzienlijk goedkoper en snel geleverd.

Resposta de Out at Home
Facilité pour trouver le produit.
Facilité pour trouver le produit.
Simplicité pour passer la commande. Rapidité et ponctualité pour la livraison

Jacuzzi Intex
Commandé notre jacuzzi INTEX carré 4 places un dimanche matin et le mardi livraison faite!! Service avec un sérieux exemplaire sans parler de la rapidité de l’envoie 😊
Je recommande sans hésitation.

Niet-werkend toestel - Er wordt gezocht naar een oplossing
Aanpassing van mijn vorige review:
Na het plaatsen van onderstaande review, werd ik intussen gecontacteerd door zowel de verkoper als door de fabrikant. Er zal een nieuwe motor opgestuurd worden. Hopelijk zijn de problemen daarmee van de baan. Ik apprecieer dat er dus intussen wel aan een oplossing wordt gewerkt.
Zwembadrobot Kokido Delta 200 gekocht.
De robot heeft nooit gewerkt. Terugsturen lukt niet, je moet het zelf maar regelen met de fabrikant. Daar intussen al 10 dagen mee aan het mailen, en telkens opnieuw filmpjes doorsturen. Maar ze blijven mij daar ook aan het lijntje houden. Dus voorlopig geen resultaat en nog steeds een niet-werkende zwembadrobot. Helaas ook geen telefoonnummer terug te vinden, noch van Out of Home, noch van de fabricant.

Resposta de Out at Home
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.