Ehrlich gesagt weiß ich gar nicht mehr genau, was ich bestellt hatte, aber das Paket kam so schnell und gut verpackt an, dass ich trotzdem volle 5 Sterne geben muss! Der Shop ist übersichtlich, die L... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Zeer goede service. Op de website kon ik met mijn vragen terecht in de chat, met een echt persoon, die gericht mijn vragen kon beantwoorden. Op vele andere websites chat je met een robot, wat meest... Ver mais
Per toeval bij deze mensen terecht gekomen Met oog om een jacuzzi aan te kopen hebben wij onze voorkeuren kunnen uitleggen en op basis daarvan ons een hele goeie keuze aangeboden Inmiddel... Ver mais
Zon noppenfolie blauw zwembad Direct verstuurd, 2 dagen later afgeleverd door Post.nl Product ok, enigzins asymmetrisch rond, en geen gaatjes voor afwatering. Blijft dan ook lucht onder zitten bi... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de produtos para piscinas
- Loja de Artigos para Acampamento
- Serviço de Comércio Eletrônico
- Loja de banheiras de hidromassagem
- Loja de artigos para esportes ao ar livre
- Loja de Brinquedos
Sobre Out at Home
Chez Out at Home, vous trouverez une grande variété de produits pour un séjour agréable à la maison ! Piscines, jacuzzis, accessoires, barbecues et braseros. Livraison rapide en Belgique et aux Pays-Bas. Notre service client se fera un plaisir de vous conseiller et de vous aider par e-mail ou chat en direct.
Betaalbaar Buitenplezier Thuis
- Wie zijn wij?
- Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben 20 jaar ervaring in online verkoop van ondermeer bovengrondse zwembaden en spa’s.
- Kwaliteit en snelheid!
- Het draait allemaal om kwaliteit en snelheid, elke levering trachten we zo snel mogelijk bij u te krijgen. Alle bestellingen worden in ons eigen magazijn meestal binnen een werkdag verzendklaar gemaakt. Kleine pakketten verzenden we met PostNL. Voor grote verzendingen via pallet transport werken we met gespecialiseerde koeriers.
Onze bezorgingsbelofte
Snel thuisbezorgd
Je kunt ervan verzekerd zijn dat we alles in het werk stellen om de bestelling zo snel als mogelijk te leveren.
Postbestellingen (tot 30 kg): Je ontvangt een track & trace code zodra je pakket verzendklaar is gemaakt. Het pakket moet dan nog wel aan PostNL worden overdragen. PostNL bezorgt na ontvangst bij het sorteercentrum meestal binnen 24 uur van maandag t/m zaterdag in België en Nederland.
Speciale koeriersdiensten (meer dan 30 kg): Bestellingen boven de 30 kg worden door een speciale koerier bezorgd. Levering binnen België is vaak al de volgende werkdag. Levering naar Nederland is meestal binnen 2 werkdagen.
Informações de contato
Kwaplasstraat 67, 8820, Torhout, Bélgica
- service@outathome.com
- outathome.com
Respondeu a 85% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Le produit livré est conforme et la…
Le produit livré est conforme et la livraison est intervenue dans le délai annoncé.
Que demander de plus....

Resposta de Out at Home
Goede en snelle levering tegen de…
Goede en snelle levering tegen de goedkoopste prijs op dat moment

Resposta de Out at Home
Snel en zelfs sneller dan de planning . De koerier was gedienstig om het pak mee naar achter te dragen
Snel en zelfs

Resposta de Out at Home
Iets goedkoper heel slechte voorwaarden
Is iets goedkoper maar ze doen heel moeilijk over retourneren. Als ze daar uiteindelijk mee instemmen (artikel niet gebruikt, originele verpakking etc etc) blijken de verzendkosten absurd hoog en duurt het heel lang voordat je het geld terug krijgt. Ik betaal voortaan liever iets meer voor goede voorwaarden

Société à éviter
Société à éviter, j'ai effectué l'achat d'un Spa fin juin avec une livraison prévue après le 29 juillet (bien mentionné sur le site + confirmé par contact SAV car ils attendaient la livraison d'Intex) et je pars donc en vacance serein, quel erreur. Une fois de retour de vacance, je constate dans mes spam qu'un mail de livraison a été envoyé le 22 juillet disant que l'article serait livré le jour même quelques heures plus tard. N'ayant rien reçu j'ai pris contact avec eux afin de savoir si la livraison avait bien eu lieu car je n'avais rien réceptionné. Ils osent me répondre que je n'avais qu'à être chez moi lorsque je commande quelque chose, de ne pas partir en vacance et que le livreur avait bien juste déposé le Spa devant chez moi à vue de tous alors que j'étais à 800km. Après avoir essayer de leur faire comprendre que c'est un minimum de prévenir à l'avance avant de modifier une date de livraison afin que l'on puisse prendre ses disposition, ils me demandent si je veux retourner l'article que je n'ai jamais reçu... Autant vous dire que Test achat et ma DAS vont prendre de leurs nouvelles.

Resposta de Out at Home
Het meest waardeloze bedrijf waar je…
Het meest waardeloze bedrijf waar je maar iets kunt bestellen
Voor te leveren zijn ze snel genoeg
Waneer dan het product niet goed blijkt te Zijn op maandag ben je tot zaterdag bezig met 3 verschillende mensen om te vertellen dat het product niet goed is
Of er wordt totaal niet gereageerd
Dan is het te druk
En dan is het te warm
Nadat je dan een foto hebt gestuurd waar je duidelijk laat zien dat het product niet is gebruikt
Krijg je notabene op zaterdagavond een bericht dat ze niet kunnen retourneren omdat ze denken dat de verpakking is geopend
Alsof jullie met deze achterlijke klantenservice op zaterdagavond aan het werk zijn
Wettelijk moet je iets binnen 30 dagen kunnen retourneren dus van mij af ben je nog niet
Kortom voor iemand die bij dit waardeloze bedrijf iets wil kopen
Je kunt je geld beter gebruiken op de wc
Dan heb je het beter gebruikt dan bij
Out At Home

Resposta de Out at Home
Goede service en snelle levering.
Slechte start, netjes opgelost.
Oké een slechte start Een week geleden een jacuzzi besteld. De volgende dag staat er bij post nl dat hij de volgende dag geleverd word! Een paar uur later is dit weer weg. En staat er dat hij nog niet door post nl ontvangen is. Na weer een paar dagen stuur je een bericht met de vraag of ze wat meer duidelijkheid kunnen geven? Helemaal geen reactie.
Ik heb zojuist nogmaals een bericht gestuurd. Daar bleef een reactie ook uit. Via hier dan toch een reactie. En later contact gehad met de eigenaar.
Deze heeft mij zeer netjes te woord gestaan. Wegens enorme drukte (begrijpelijk met een hittegolf) een achterstand met reageren. Maar mijn pakket was door omstandigheden foutief gelabeld. Teruggevonden. En nu super netjes afgehandeld. Zou ik hem begin van volgende week alsnog moeten mogen ontvangen. En de track en trace klopt nu ook als je er op klikt.

Resposta de Out at Home
Bestelling en levering ging goed, totdat........
Bestelling en levering ging goed. Totdat de boel stuk ging, een warmtepomp die over een periode van twee jaar een aantal weken was gebruikt ging defect net drie weken buitende garantie. Terugkoppeling, garantie is voorbij succes ermee, nadat overigens eerst nog om onzin filmpjes werd gevraagd, net of je daar op kan zien dat het interne gesloten systeem van de pomp lek is, als het koudemiddel eruit is, is het eruit (gebeurde terwijl we in de tuin zaten en apparaat in bedrijf was, plof + sissssssss). Men heeft daar nog nooit van service, coulance en de NLse wet gehoord, namelijk "Wettelijke conformiteit (artikel 7:17 BW)". Je mag meer verwachten van een warmtepomp dan een 4 a 5 weken durende werking. Tot op heden nog geen passende reactie ontvangen en gezien de vele klachten zal dat wel lastig worden. Betaal liever een paar euro extra voor klantvriendelijkheid, snelle reactie, service en kennis van de NLse wet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.