Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een leuk bij deze tijd passend verhaal, gezellige straatjes van Breda waar we normaal niet snel langs zouden gaan en afwisselende raadsels! Ook leuk dat je kon kiezen tussen basis of uitdagende raadse... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oudside Escape in Oudewater: leuke route en leerzaam thema. Op één onderdeel klopte iets niet tijdens de route. Dat aangegeven bij het bedrijf dat het op een mooie manier heeft opgelost.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een ontzettende leuke manier om een stad te ontdekken. Teamgenoten waren enorm fanatiek en laaiend enthousiast. Heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Kortom SUPER! Wel één tip: bij meerdere... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Trilha de Caminhada
  2. Centro de Entretenimento
  3. Entretenimento para Empresas
  4. Operador de turismo
  5. Atração turística

Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

137 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke tocht langs de hotspots van het mooie Amersfoort

Met 4 groepen jeugd (12-17jr) hebben we gisteren een heerlijke middag in Amersfoort door de stad gewandeld. Omdat je twee verschillende niveau's kan kiezen had elke groep de juiste uitdaging. Een leuke tocht langs de hotspots van het mooie Amersfoort!

14 de setembro de 2024

Resposta da Outsideescape

Super leuk om te horen! Fijn dat de verschillende niveaus ook bevallen zijn.
Fijn dat alles soepel verlopen is! Dankjewel voor jullie review!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leuk tocht door het centrum van gouda

Leuk tocht door het centrum van gouda. Goede puzzels, niet te moeilijk en leuke opdrachten tussendoor. 1 puzzel kwamen we niet uit (met de kaasblokjes en de letters op de grond. Wij hebben het idee dat de straat opnieuw betegeld is en de stenen niet in dezelfde volgorde terug gelegd zijn) maar ook die oplossing hebben we met de hint gekraakt. Het was de eerste keer en zeker voor herhaling vatbaar

14 de setembro de 2024

Resposta da Outsideescape

Dankjewel voor jullie review en feedback! We zullen dit even gaan checken mbt. die kaasblokjes.
Fijn dat jullie het even laten weten!

Outside escape Leiden

Leuke wandeling rond de binnenstad, met leuke puzzles. Je kijkt heel anders naar de stad, en heb weer nieuwe dingen gezien terwijl ik toch vaak op dezelfde plekken ben geweest. Route loopt makkelijk genoeg en is goede afstand

10 de setembro de 2024

Resposta da Outsideescape

Super om te horen! Leuk dat jullie zo genoten hebben.
We proberen inderdaad altijd net wat andere plekjes te vinden dan je normaal zou bezoeken. Fijn dat dat gelukt is!

Top route

Ontzettend leuke outside Escape. Leuke opdrachten en toch fijner om zonder tijdsdruk te lopen.

10 de setembro de 2024

Resposta da Outsideescape

Super om te horen! Dankjewel voor jullie review!

Top activiteit

Leuke route met mooie bezienswaardigheden, de afstand is precies goed, de te besteden tijd is zelf in te vullen. Leuke raadsels en foto opdrachten, waardoor je de omgeving goed in je opneemt. Alles per telefoon, geen gedoe met papieren. Als je twijfelt of je goed loopt, staat er een link in naar de juiste locatie.

Resposta da Outsideescape

Dankjewel voor jullie review! Sommige mensen vinden papier om aantekeningen te maken wel fijn horen wij wel eens. Maar dat kan natuurlijk ook met een 2e mobiel.
(al kan iedereen kan natuurlijk met dezelfde link en code ook inloggen om mee te lezen/kijken)

Leuk dagje uit!

Samen met mijn kinderen (6 en 8 jaar) de Escape Tour in Rotterdam gedaan. Het was super gezellig en goed te doen (ook voor de kids). De link werkte goed en de instructies waren heel duidelijk. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Resposta da Outsideescape

Dankjewel! Leuk om te horen dat het ook voor kids ook goed te doen is! Leuk stukje Rotterdam he, zo rond de markt!
(ik neem aan dat jullie de basis versie gedaan hebben. De uitdagende versie is in ieder geval meer dan geschikt voor volwassenen. Mochten er mensen vragen over hebben, mail gerust!)

Outside escape Deventer

We hebben dit op onze jaarlijkse familiedag in Deventer gedaan. De groepen waren iets groter dan 5, omdat het ook een sociaal contactmoment voor ons was en de leeftijden tussen 7 tot 80 lagen. Mede door het mooie weer is het een fantastische ervaring geworden. En moeilijk is ook echt moeilijk, totdat je doorkrijgt hoe de vragen in ekaar steken en waar je op moet letten. Het was superleuk!

Resposta da Outsideescape

Super om te horen! En het kan inderdaad met een groter team dan 5. Helemaal als het leeftijdsverschil van de spelers uiteenloopt. Dat kan iedereen uiteraard zelf het beste bepalen. Leuk te horen dat jullie het naar je zin gehad hebben! Bedankt voor de review!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gekochte voucher werkte niet

Gekochte voucher werkte niet, ruim een uur gewacht en toen gebeld met Social Deal en zij hebben contact gehad met Outside escape. Binnen 10 min zou deze in mijn mail verschijnen, maar er gebeurde niets. Via Social Deal gelukkig mijn geld terug gekregen.

13 de agosto de 2024

Resposta da Outsideescape

Super vervelend om te horen! Onze excuses dat het niet werkte. We hebben inderdaad SocialDeal gevraagd het betaalde bedrag terug te boeken. Er is iets misgegaan met de mail, we hebben het probleem inmiddels verholpen maar daar heb jij niks aan. Ik mail je persoonlijk nog even.

Met Outside Escape kom je achter bijzondere stadsweetjes

Samen met mijn zoon (16) Outside Escape Den Bosch gedaan. Gekozen voor de uitdagende versie, en dat hebben we geweten! Aantal raadsels kregen we zelfs met de hints niet opgelost, en bij sommige 'opdrachten' echt lang gezocht naar het juiste antwoord, want 'opgeven was geen optie'. Misschien was met 2en de basis versie uitdagend genoeg geweest. Zo leuk om een stad op andere manier te leren kennen. Echte aanrader!

30 de abril de 2024

Resposta da Outsideescape

Dankjewel voor je review! Ja, het kan zeker best lastig zijn de juiste oplossingen te vinden. We passen de raadsels voortdurend aan a.d.h.v. de feedback die we krijgen. Den Bosch uitdagend was inderdaad behoorlijk pittig.
De basis versie is goed te doen, die heb ik laatst nog gelopen :-D!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke speurtochten om een mooie stad (nog beter/meer) te ontdekken

Super leuk om een stad te ontdekken en een mooie aanleiding voor een dagje. Samen met een vriendin gespeurd in Eindhoven, Oss, Den Bosch, Dordrecht, Utrecht. Aanrader voor een vriendinnenuitje! Na mijn enthousiaste verhalen heb ik zelfs mijn man aangestoken met de speurtochten. We hebben tijdens vakanties en weekendjes weg in NL oa. de steden Haarlem, Amersfoort, Deventer en Alkmaar bezocht en een speurtocht gedaan.
Dus niet twijfelen, gewoon doen. Maar let op! Het is verslavend ;-)

1 de junho de 2024

Resposta da Outsideescape

Wat super om te horen Ina! Dankjewel voor de review. Goed advies, gewoon doen ;-)!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb meerdere outside escape-routes…

Ik heb meerdere outside escape-routes gelopen. Naast dat je buiten bent, kijk je heel anders naar een dorp of stad. Het is leuk om dit met meerdere mensen in groepen te doen, bijvoorbeeld als een teamuitje of gewoon met familie of vrienden. Het is ook een leuk en verrassend cadeau.

Outside escape biedt een unieke en avontuurlijke manier om de omgeving te verkennen. Terwijl je raadsels oplost en aanwijzingen volgt, ontdek je verborgen plekjes en interessante verhalen over de locatie. Het is een spannende combinatie van een speurtocht en een escape room, maar dan in de open lucht.

Deze activiteit bevordert niet alleen teamwork en samenwerking, maar is ook geweldig voor de geest. Samen puzzels oplossen, buiten zijn en nieuwe plekken ontdekken zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het organiseren van een outside escape is eenvoudig: kies een route, zorg voor de benodigde materialen en ga samen op avontuur.

Bovendien is een outside escape een origineel en attent cadeau. Het biedt niet alleen een activiteit, maar ook de belofte van quality time samen en een gedeelde uitdaging.

Of je nu op zoek bent naar een manier om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, op avontuur wilt gaan met vrienden en familie, of een unieke cadeau-ervaring wilt geven, een outside escape is een fantastische keuze.

5 de maio de 2024

Resposta da Outsideescape

Dankjewel voor deze mooie, uitgebreide review! We bouwen ze op locatie om mesnen inderdaad te verleiden beter rond te kijken. Fijn dat dat is overgekomen. En het groepsproces is zeker ook onderdeel van de ervaring. Erg leuk te lezen. Dank!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Outside escape is een geweldig leuke…

Outside escape is een geweldig leuke manier om een stad op een andere manier te leren kennen. Al meerdere steden “gedaan” en telkens weer verrassend en uitdagend!

15 de maio de 2024

Resposta da Outsideescape

Super om te horen! We doen ons best zowel een uitdagende als een basis variant van elke route te maken! Dankjewel voor je review!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.