Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Erg slechte ervaring gehad. Een koelkast besteld bij Ovitshop via Productpine. Zou binnen 2-3 werkdagen geleverd worden. Na 4 dagen nam ik contact op en vertelden ze me dat de koelkast niet leverbaar... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

​Ik kan iedereen afraden om bij deze winkel te kopen. In plaats van de verwachte 1 tot 3 dagen, bedroeg de levertijd bijna twee weken. De levering is driemaal uitgesteld en de bestelde koelkast is bij... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I’m honestly shocked by how badly Ovitshop treats their customers. I bought a fridge from them, and when it stopped working while still under warranty, they completely ignored their responsibility... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben 4 maanden geleden een warmtepompdroger bij ovitshop gekocht en de ze ging 1 maand na de garantie kapot. Het was een gebruikte en dat kan gebeuren maar zeker niet leuk. Wij hebben contact... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios para Banheiros

Voor meer informatie & overige vragen kunt u contact opnemen via de mail of kijk op onze website: www.koopjesanitair.nl

Informações de contato

2,2

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

117 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 77% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

2,2

Todas as avaliações

11 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een heel fijne winkel in de zin van…

Een heel fijne winkel in de zin van vriendelijkheid, prettig geholpen dus.
Heel duidelijke afspraak over de bezorging van de door mij gekochte wasmachine. De bezorging werd iets later en daar is keurig over gebeld en gevraagd of dat mogelijk was.
En nu heb ik een heel fijne wasmachine in huis die heel goed bevalt.
Hartelijk dank hiervoor.
Vriendelijke groet, Alice Geenen

27 de março de 2018

Resposta da OVIT

Super te horen dat u tevreden bent met onze service en de wasmachine!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goeie winkel en service snelle levering…

Goeie winkel en service snelle levering en nog elke dag veel gemak van me droger voor een goeie prijs kwaliteits verhouden moet u zeker weten bij de ovit shop zijn

24 de março de 2018

Resposta da OVIT

Super te horen dat je tevreden bent over je aankoop!

Super service

Super service, een nette prijs voor een goed apparaat. Wij zijn erg tevreden over de OVITShop.

21 de fevereiro de 2018

Resposta da OVIT

Super om dit terug te horen! We hopen u in de toekomst vaker te mogen helpen!

Fantastische aanbieding!

Mijn al oude magnetron was defect. Onderzoek wees uit dat de reparatiekosten relatief hoog waren. Ik hoefde slechts de helft van de onderzoekskosten te betalen als ik daar een andere magnetron kocht. Dat deed ik: een mooie Siemens voor de ongelooflijk mooie prijs van € 125,- (normaal meer dan €400,-). Fantastisch toch? In hun winkel kom ik graag terug!

20 de fevereiro de 2018

Resposta da OVIT

Super te horen dat u tevreden bent met de service en schik heeft van uw magnetron! We hopen u in de toekomst vaker te mogen helpen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super Miele PT 5137 WP Professional …

Super Miele PT 5137 WP Professional Warmtepompdroger aangeschaft.
Werkt boven verwachting.
Service en advies OVITShop is zeer goed.

3 de fevereiro de 2018

Resposta da OVIT

Super fijn dat u zoveel plezier heeft van uw aankoop! We hopen u in de toekomst vaker te kunnen helpen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een droger en een wasmachine gekocht in …

Een droger en een wasmachine gekocht in augustus. Aanbetaling gedaan en een leverdatum afgesproken. De dag was aangebroken en wist nog niet hoelaat het geleverd zou worden dus zelf contact opgenomen met ovitshop het zou tussen 14.00 en 16.00 worden. Nog geen 10 minuten later word ik gebeld door een 06 nummer dat mij wasmachine niet voorradig is en pas over 2 weken leverbaar was. Hoe kan dit ik had 6 weken geleden de bestelling gedaan. Benoemd dat ik dan ergens anders de wasmachine zou gaan kopen. Dit was geen probleem. De droger moest nog wel komen speciaal vrienden gevraagd die zouden komen helpen om hem na boven te brengen. Om 16.00 nog geen bezorger weer contact opgenomen en andere tijd gekregen i.v.m met drukte. Weer waren ze er niet op afgesproken tijd uiteindelijk werd het 9 uur in de avond pas. Terwijl vrienden al zaten te wachten vanaf twee uur. Zelf nemen ze geen contact op dat ze later zijn. Droger heeft het amper een maand gedaan kregen we steeds een foutmelding. Als je belt verwijzen ze je na een monteur en moet je maar een formulier op de website invullen. Als er dan geen defect blijkt kost het je 90 euro maar ik was ondertussen al zo klaar met deze winkel dat ik besloot het te laten en heb een andere droger gekocht. nooit meer haal ik hier iets!

30 de janeiro de 2018

Resposta da OVIT

Beste Krop, wat vervelend te horen dat u niet tevreden bent over uw aankoop. Het klopt inderdaad dat de wasmachine niet op voorraad was terwijl wij deze wel hadden besteld bij de leverancier, hun gebeld en kregen wij te horen dat hij inderdaad niet leverbaar was en dit niet aan ons doorgegeven was, erg vervelend voor beide partijen. Wij geven altijd een VERWACHTE levertijd, dit omdat het inderdaad kan uitlopen en mensen niet onnodig willen laten wachten. Helaas was het die dag uit de hand gelopen en moesten wij ook doorwerken tot 22.00. Wij hopen dat u begrijpt dat wij niet voor de lol tot 22.00 door blijven werken. Dit deden we omdat we alles van deze dag alsnog geleverd wilden hebben, en dus buiten onze werktijden de bezorgingen alsnog bezorgd hebben. We begrijpen dat het vervelend is dat uw vrienden lang hebben gewacht op de levering, wij hadden ook graag om 18.00 naar huis kunnen gaan! Helaas zijn er uitzonderingen dat er door omstandigheden niet geleverd kan worden tussen de VERWACHTE levertijd. We doen natuurlijk ons uiterste best om dit te voorkomen zodat de klant niet op haar bestelling hoeft te wachten en wij om 18.00 ook vrij zijn. Bij een storing hoort de klant inderdaad een formulier in te vullen, dit juist zodat het direct bij de monteur komt en hij antwoord kan geven over de mogelijke oorzaak van het probleem. Overigens als er iets defect is hoeft u zeker géén kosten hiervoor te betalen binnen de garantie. Natuurlijk geven wij altijd aan voor de zekerheid voor beide partijen dat mocht er toch niks zijn en wij dus voor niks komen hier kosten voor gerekend worden. Maar als er wel iets aan de hand is hoeft de klant ook niet bang te zijn dat zij voor de kosten moet opdraaien want dat is enkel als wij komen en er blijkt niks te zijn. Elke monteur zal onkosten rekenen wanneer hij voor niks komt. Jammer dat wij u niet verder hebben kunnen helpen met de droger aangezien deze binnen de garantie kosteloos gerepareerd wordt bij een probleem of een vervangend apparaat van ons krijgt mocht het niet gerepareerd kunnen worden. Vriendelijke groet, OVITShop

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super winkel.Super service!Geweldig …

Super winkel.Super service!Geweldig team.Ik zal zeker in de toekomst alles wat ik nodig heb hier kopen.Jonge mensen met versrand van zaken.Vriendelijk en vrolijk.Bedankt jongens ik heb veel plezier van de wasmachine.

13 de janeiro de 2018

Resposta da OVIT

Super om dit terug te horen! Fijn dat u veel plezier heeft met uw wasmachine! We hopen u weer terug te zien! Vriendelijke groet, OVITShop

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de toekomst zeker weer ons adres!

Medewerkers met veel ervaring en deskundigheid. Voor ieder budget aanbod. Prettige ervaring zowel de winkel als de levering.

Zelf een Siemens droger (jong gebruikt) en Edy vriezer (nieuw) aangeschaft. Erg veel plezier van! Zeker binnenkort zal de droger vaak gebruikt worden met de kleine op komst:)

Voor de toekomst zeker ons adres!

Mvg,
K.Ariesen
Rhenen

10 de janeiro de 2018

Resposta da OVIT

Super om dit terug te horen! Fijn dat u veel plezier heeft met uw apparaten! We hopen u weer terug te zien! Vriendelijke groet, OVITShop

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tegenvaller

Super aardig personeel, maar vind mijn wasmachine erg tegenvallen. De rubberen rand is wit van de kalkaanslag en hij 'stinkt'.....

Resposta da OVIT

Beste klant, wat vervelend dat u het vind tegenvallen. kalkaanslag is goed te verhelpen met de hg kalkreiniger, het komt vaak voor dat het apparaat nare luchtjes geeft. Dit word veroorzaakt wanneer een apparaat lang stil heeft gestaan (stilstaand water). Nadat u het apparaat gebruikt heeft zou dit weg moeten gaan. Mocht dit niet het geval zijn raden wij u aan WPRO reiniger te gebruiken. dit neemt alle nare geurtjes weg, maar is gelijk ook een ontkalker en ontvetter voor het apparaat. Vriendelijke groet, OVITShop

geweldig geholpen.

Uitstekende voorlichting
Prima bezorging
Goede uitleg inzake bediening van het gekochte apparaat

Resposta da OVIT

Super om dit terug te horen!

Super geholpen

Super geholpen! Aardig, deskundig personeel, die een oplossing zocht toen de maat van de reeds geleverde wasdroog combinatie te groot bleek.

Resposta da OVIT

Super om dit terug te horen! We hopen dat u veel plezier heeft met uw nieuwe apparaat!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prijs-kwaliteit is top!

In de winkel prima service bij de keuze maken van een apparaat, in mijn geval en wasmachine paar weken geleden en nu een vaatwasser.
Aflevering netjes en aansluiting.
Enige puntje van verbetering: bij de eerste bestelling wist ik niet dat jullie zouden bellen van te voren als jullie kwamen leveren. Ik was er gewoon om die tijd maar had mijn telefoon niet bij de hand, maar jullie kwamen dus niet omdat ik mijn telefoon niet opnam. De 2e keer ging ik er vanuit dat ik dus gebeld zou worden en ging nog een boodschap doen, bij thuiskomst zag ik dat jullie al aan de deur stonden zonder van te voren te bellen.
Kortgezegd, de communicatie over het precieze tijdstip (met of zonder bellen) kan beter.
Ben erg tevreden over de apparaten die ik heb gekocht. Prijs - kwaliteit is top!

Resposta da OVIT

Super om dit terug te horen en bedankt voor uw aandachtspuntje voor ons! We zullen dit zeker meenemen zodat de communicatie in de toekomst beter zal gaan!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netjes geleverd wat wij besteld hebben

Netjes geleverd wat wij besteld hebben, en keurig op afgesproken datum. Wij raden dan ook iedereen aan om daar voordelig huishoudelijke apparatuur nieuw en gebruikt te kopen. Je wordt overigens keurig geholpen en geadviseerd.

17 de novembro de 2017

Resposta da OVIT

Super te horen dat u erg tevreden bent! Bedankt voor uw beoordeling!

Goed advies

Goed advies. Snelle bezorging. Geen poespas, kortom uitstekend.

12 de novembro de 2017

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed met een aandachtspuntje

Minpuntje: De geplande levertijd kon niet gehaald worden door te weinig personeel. Uiteindelijk is het wel gelukt om het zo snel mogelijk te brengen maar de mannen die het afleverden konden de wasmachine niet aansluiten.

Verder goed contact en de wasmachine werkt perfect. Advies in de winkel was ook goed.

11 de outubro de 2017

Resposta da OVIT

Bedankt voor uw beoordeling en het aandachtspunt dat u ons geeft! We zullen ons best doen dit in de toekomst te verbeteren!

Aanrader

Heldere uitleg, vriendelijk personeel en goede kwaliteit wasdroger gekocht

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kwam toevallig langs rijden en had …

Ik kwam toevallig langs rijden en had een koel/vries kast nodig even kijken kan geen kwaad dacht ik
Ik loop naar binnen en werd gelijk netjes (dus niet opdringerig) te woord gestaan
Ze hebben trouwens veel keus
Na een kast uitgezocht te hebben afgesproken dat als er tijd was hij de volgende dag gebracht zou worden maar uiterlijk de dag erop maar er was tijd dus netjes een telefoontje en 26 uur erna werd hij netjes op zijn plek gezet
Conclusie: een TOP zaak waar ik zeker weer heen zal gaan

Tweedehands vaatwasser gekocht

Tweedehands vaatwasser gekocht, fijn geholpen, snel bezorgd en prima machine. Volgende aankoop gewoon weer bij OVITShop.