Erg slechte ervaring gehad. Een koelkast besteld bij Ovitshop via Productpine. Zou binnen 2-3 werkdagen geleverd worden. Na 4 dagen nam ik contact op en vertelden ze me dat de koelkast niet leverbaar... Ver mais
Ik kan iedereen afraden om bij deze winkel te kopen. In plaats van de verwachte 1 tot 3 dagen, bedroeg de levertijd bijna twee weken. De levering is driemaal uitgesteld en de bestelde koelkast is bij... Ver mais
I’m honestly shocked by how badly Ovitshop treats their customers. I bought a fridge from them, and when it stopped working while still under warranty, they completely ignored their responsibility... Ver mais
Wij hebben 4 maanden geleden een warmtepompdroger bij ovitshop gekocht en de ze ging 1 maand na de garantie kapot. Het was een gebruikte en dat kan gebeuren maar zeker niet leuk. Wij hebben contact... Ver mais
Voor meer informatie & overige vragen kunt u contact opnemen via de mail of kijk op onze website: www.koopjesanitair.nl
Tuinstraat 115, 3901 RA, Veenendaal, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 77% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hierbij een slechte recensie.
Vrijdag wasmachine gekocht kon zaterdag niet bezorgd worden kon ik in komen was kort dag. Maandag was geen probleem kon om 17.00 uur bezorgd worden. Word maandag gebeld kan niet bezorgen want de bezorger is ziek. Later met een 06 nummer gebeld krijg te horen dat de auto in de garage staat.(vreemd verhaal) dus zou pas woensdag of donderdag worden.Kan met ons gezin geen week zonder wasmachine dus zelf maar een boedelbak gehuurd en zelf machine opgehaald kosten €32.- Wilden niet in de kosten delen en kreeg ook nog de opmerking dat tnt post ook wel eens later bezorgd (slaat nergens op) dus OVITSHOP SLECHTE SERVICE eerste en laatste keer daar iets gekocht

Resposta da OVIT
SUPER klantvriendelijk en service is perfect!
Aan te bevelen om naartoe te gaan!

Resposta da OVIT
Een gebruikte vrieskast en koelkast aangeschaft
Duidelijk advies over plaatsing in een onverwarmde garage incl.risico
Topservice tav bezorging
Vriendelijk met hoofdletter!

Resposta da OVIT
Heel tevreden over de service; de vaatwasser werd snel thuisbezorgd en toen hij toch niet goed bleek te draaien, werd hij snel voor een ander exemplaar omgeruild!
Als we weer wat nodig hebben, komen we zeker weer bij u kijken!

Resposta da OVIT
Wij hebben contact gezocht en men vond dit zeer pijnlijk. OvitShop had officieel niets hoeven doen omdat de op papier staande garantie voorbij was.
Wij hebben een andere gebruikte uitgezocht en wij waren verbaasd dat we zo weinig moesten bijbetalen ondanks dat dit geen goedkope miele droger was.
TOP GEREGELD.

Resposta da OVIT
Prima service en top dat jullie goede kwaliteit 2e hands witgoed verlopen. Naast dat dit duurzaam is hebben jullie ons ook prima geadviseerd bij de aankoop.

Resposta da OVIT
Goede service en erg vriendelijk. Hij weet wat hij verkoopt, geeft goed advies en werd netjes gratis thuisbezorgd. Een artikel was niet goed en kon deze zo omruilen.