Paczkidopolski Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Od kilku lat korzystam z usług paczki do Polski i jestem bardzo zadowolona. Za każdym razem serwis jest bardzo profesjonalny i zawsze na czas. Jestem bardzo zadowolona z usługi kurierskiej. Kurier b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nasza współpraca trwa od kilku lat i bardzo się cieszę, ze dokonałam wyboru i trafiłam na Paczkidopolski!!!! Paczka odebrana z domu w ciągu 4-5 dni jest pod wskazanym adresem w Polsce! Pracownik obsł... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Polecam usługi tej firmy przewozową dobre ceny. Miły i pomocny kostumer servis w uk i w a Polsce . ŁAtwater komunikacja i śledzenie paczek. paczki są odbierane na czas. Kurierzy dbają o to by paczk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zamawiam regularnie usluge wysylki paczki z ta firma od 2 lat i musze przyznac, ze jest to jedyna firma,ktora do tej pory nie zawiodla. Zawsze chetnie odpowiadaja na pytania, szybko sie kontaktuja, g... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Szybkie i tanie paczki z Anglii do Polski oraz z Polski do Anglii. Obsługujemy teren całej Wielkiej Brytanii (Anglia, Szkocja, Walia). Oferujemy codzienny odbiór i dostawę w 3-5 dni. Działamy na rynku nieprzerwanie od 15 lat, gwarantując bezpieczeństwo i terminowość.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

112 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

nie mogę sprawdzić historii przesyłki…

nie mogę sprawdzić historii przesyłki gdyż witryna paczkidopolski jest nieosiągalna.

3 de abril de 2023

Resposta da Paczkidopolski

Pani Ireno, prowadziliśmy prace serwisowe, przez kilka godzin serwis był niedostępny. Wystko już wróciło do normy, można sprawdzać statusy paczek, logować się, składać zamówienia.

Nie polecam !!!!!!

Zamówiłam kuriera 5 marca i od razu opłaciłam. w tym samym dniu anulowałam. Zwrotu pieniedzy nie dostałam do 22 marca. mimo że mają zapis ze zwracają do 3 dni roboczych. Klienta nie szanują wcale

5 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nie dbają o klientów beznadziejna…

Nie dbają o klientów beznadziejna obsługa , wysłane dostały dokumenty w kopercie kurierskiej przy składaniu zamówienia nie było problemu ze to dokumenty, dotarły zniszczone , na złość ktoś otworzył przełożył do innej koperty wydruk został także przyklejony na inną kopertę, zgłaszając szkodę odpisali że dokumenty się wysyła pocztą a nie kurierem i że ich to nie obchodzi, a przy przyjmowaniu zamówienia nie było żadnego problemu. Beznadzieja firma nie polecam nikomu.

1 de fevereiro de 2023

Pani Joanno,
przykro nam, że Przewoźnik UPS uszkodził wysłaną kopertę.
Podczas składania zamówienia nie podała nam Pani nigdzie, że chce wysłać kopertę. To nie jest serwis do przesyłania kopert.
Przesyłamy tylko i wyłącznie pudła kartonowe i składając zamówienie potwierdziła Pani, że zapoznała się Pani z warunkami naszego serwisu:
"Paczka musi być zapakowana do pudła kartonowego, zamknięta i zabezpieczona."
W przypadku opakowania innego niż pudło kartonowe, firma kurierska naliczy dodatkową opłatę. Może także odmówić wykonania usługi lub odstąpić od ubezpieczenia takiej przesyłki.Tak też się stało w tym przypadku.

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona, kurier odebrał paczkę w umówionym terminie. Bez problemu dotarła do UK w ciągu 5 dni roboczych kurierem dhl. Serdecznie polecam :)

29 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Odradzam.Paczka zaginęła w Niemczech żadna z przesyłek nie była wysyłka handlowa więc proszę nie pisać nie prawdy wszystkie paczki były poniżej 30kg.…

Odradzam.Paczka zaginęła w Niemczech firmę nie jest w stanie pomóc zadaje idiotyczne pytania .odbiorca prywatną osoba w Anglii a oni wysłali paczkę do Lidla w Niemczech 😂😂😂paczki nie były przesyłkami handlowymi więc proszę nie pisać nie prawdy.A całą korespondencja z państwa "firma" jest na moim kanale gdzie każdy może osobiście przekonać się o państwa ignorancji i całkowitym braku zrozumienia jak również unikaniu jakiej kolwiek odpowiedzialności za własne błędy. Przykrywanie się informacja typu my jesteśmy tylko pośrednikiem jest poprostu śmieszne .usługę zamawiałem w państwa firmie i wy jesteście odpowiedzialni za przesyłkę nikt inny.

21 de dezembro de 2022

Panie Piotrze,
Przewoźnik miał problem zlokalizowac Pana paczki, ale to sa sprawy do wyjaśnienia. Wystarczyło odpowiedzieć na pytania dotyczące paczki tak jak prosiliśmy. Problemem jest to, że ta paczka tak jak większość Pana paczek przekracza nie tylko zadeklarowane podczas zamówienia wymiary ale równiez dopuszczalne wymiary przewoźnika. Do tego regularne wysyłki handlowe wysyła Pan jako prywatne prezenty, narażając innych na koszty.

Rozczarowanie

Szczerze to nie wiem jaka opinie wystawić bo w sumie to nie wiem kto zawinił, że naliczone mam cło na paczke 350 zl a UPS w Polsce 3 razy dostarczał paczkę i się nie udało bo nie wiem gdzie byli ale raczej nie pod adresem, który podałam do dostawy. No chyba że pod oknem krzyczeli zeby wpuścić i nikt nie słyszał.
O cło PACZKI DO POLSKI umywa rączki. Dane generowane są automatycznie usłyszałam. Paczka która warta jest £35 kosztowała mnie £100. Nigdy więcej ani PACZKI DO POLSKI ani UPS.

27 de setembro de 2022

Pani Justyno,
Paczki za pośrednictwem UPS docierają bardzo szybko wprost do drzwi, UPS dokonuje kilku prób dostawy oraz pozwala na zmianę adresu po nieudanej dostawie, można to sobie naprawdę całkiem sprawnie zorganizować. Natomiast opłaty celne są ustalane przez służby celne. Przy składaniu zlecenia podajemy trzy proste zasady, których należy się trzymać aby nie ponosić opłat. Piszemy m.in. aby nie podawać firmy jako nadawcy lub odbiorcy paczki, Pani zignorowała to zalecenie, wpisała firmę jako nadawcę paczki, stąd naliczone opłaty. Po zgłoszeniu problemu podaliśmy wskazówki jak odwołać sie od opłat, jednak nie wiemy czy Pani je wykorzystała. Przesyłamy miesięcznie kilka tysięcy paczek, prywatni klienci którzy stosują się do naszych zaleceń nie ponoszą opłat celnych.

Firma pierwsza klasa...

Jakbym mogla dac 10 gwiazdek to z mila checia. Bardzo profesjonalna firma, obsluga klienta przemila I do tego zorientowana w temacie. Nareszcie firma, w ktorej ktos zawsze odbierze telefon I udzieli informacji, odpisze na e-mail. Pan z ktorym rozmawialam (I to kilka razy tego pamietnego piatku lol) byl niesamowicie cierpliwy I pomocny. Wysylalam 2 paczki, ale ups kurier zeskanowal tylko jedna przy odbiorze I obawialam sie, ze ta druga sie zgubi w transporcie, ale okazalo sie ze niepotrzebnie spanikowalam. Obie paczki byly profesjonalnie doreczone zgodnie z czasem jaki byl pokazany na moim zamowieniu. Dziekuje bardzo, ze jestescie bo o tak swietna obsluge ciezko w dzisiejszych czasach.
Serdecznie pozdrawiam Anetta

19 de agosto de 2022

Brak profesjonalizmu! Oszusci!

WYslalem paczke ktora zaginela i nikt nic z tym nie robi... Obecnie znajduje sie na jakims magazynei w Strychowie i od 17 dni codziennie do nich dzwonie i wysylam wiadomosci ... odpowiadaja tylko ze powiadomienie zostalo wyslane! Kompletyn brak profesjonalizmu i dbania o klienta! Nie polecam!!!!

30 de julho de 2022

Jadwiga

Wszystko w porządku! Szybko i bez problemów! Przesyłka dostarczona w terminie. Polecam!!!".

22 de maio de 2022

Wszystko super!!!

Wszystko super!!!! Pełen profesjonalizm! Jestem bardzo zadowolona, jest przede wszystkim szybko, bez problemów, z szacunkiem do klientów. POLECAM!!!

19 de maio de 2022

Dobrze i tanio

Wysyłam rocznie dziesiątki paczek z Paczkami do Polski. Bałam się, że po brexicie firma przestanie działać, ale na szczęście nadal mogę wysyłać paczki. Mam nadzieję, że zawsze tak będzie. I dziękuję za najlepszą ofertę na rynku! Jesteście the best :) Pozdrawiam gorąco, Kasia K ze Śląska <3

16 de maio de 2022

Niezawodna

Od wielu lat wysyłam paczki z tą firmą i zawsze dochodzą szybko do celu. Nawet teraz po brexicie jest ok. Lubię też kontakt z biurem obsługi, panie reagują błyskawicznie. Polecam gorąco!

13 de maio de 2022

Bardzo niekompetentna firma

Bardzo niekompetentna firma. Dwa razy kurier nie przyjechał po paczkę po czym zamówiłam kuriera z innej firmy. Zdecydowanie nie polecam:(

28 de abril de 2022

Resposta da Paczkidopolski

Pani Agnieszko, dziękujemy za opinię. Kurierzy w około 95% procentach przypadków odbierają paczki zgodnie z planem. Bardzo nam przykro, że w Pani przypadku dwa razy kurier się nie pojawił, zdarza się to naprawdę rzadko.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tragedia serwis ,wyslalismy 3 paczki do…

Tragedia serwis ,wyslalismy 3 paczki do Polski na swieta z uzywanymi ciuchami dla rodziny, wszystkie formalnosci zalatwiala firma Paczki do Polski. Po tygodniu dowiedzialem sie od UPS ze paczka nawet nie wyjechala z UK. Nie mozna sie dodzwonic , wyslalem wiadomosc otrzymalem natychmiastowa odpowiedz.

Tresc ponizej;

21 grudnia 2021 20:01:45
Zespół PaczkiDoPolski napisał/a:
Szanowni Państwo,

Sprawy celno-exportowe zalatwia tylko nadawca/wlasciciel przesylki

Z poważaniem
Zespół serwisu Paczki do Polski
21 grudnia 2021 19:53:02
Ty napisał/a:
Otrzymalem dzisiaj email od UPS z zapytaniem o "prawdziwa" wartosc paczek? Rozumiem ze paczka nawet nie wyjechala z Anglii, prosilbym panstwa o skontaktowanke sie z UPS i wyjasnienie sprawy, odpisalem na email ze znajduja sie tam uzywane ubrania. Dziekuje.
21 grudnia 2021 19:48:38

21 de dezembro de 2021

Resposta da Paczkidopolski

Panie Piotrze, przykro nam z powodu negatywnej opinii, jednak rozumiemy Pana zdenerwowanie. Widzimy też, że zamieścił Pan opinię jeszcze przed rozwiązaniem problemu. Podczas wysyłki Pańskich paczek przewoźnik (jego agencja celna) potrzebował doprecyzować kilka szczegółów. Zwrócili się do Pana, ponieważ tylko właściciel przesyłki może udzielić takich informacji. Choć takie zapytania zdarzają się rzadko, to po Brexicie nie są niczym wyjątkowym. Problem zaostał rozwiązany błyskawicznie, paczki udało się dostarczyć jeszcze przed świętami.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kurier nigdy się nie zjawil

Kurier zamówiony i opłacony 9.12, termin na 10.12 kurier nie przyjechał, przesunięty termin na 13.12, kurier nie przyjechał,termin zmieniony na 17.12 kurier nie przyjechał, pieniądze zapłacone a paczka dalej stoi (18.12). Co chwila drukowałem nowa etykiete. Odradzam komukolwiek, szkoda czasu i pieniędzy,firma krzak

18 de dezembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pierwszy raz spotkałam się z taką firma…

Pierwszy raz spotkałam się z taką firma która tak totalnie olewa swoich klientów a przecież to dzięki klientom wy jesteście a nie odwrotnie ! Moja paczka nie może dotrzeć do Polski wysłane przez parcel force . Moje śledzenie stoi w miejscu a pisząc do obsługi otrzymuje ciągle te same odpowiedzi ! To żenada co ze sobą reprezentujecie! Zamknijcie firmę jeśli nie potraficie szanować klientów bo bez nich i tak skończycie nie długo na bruku. Zwykli złodzieje !

30 de outubro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais