Panetti Avaliações 280

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fikk endelig kjøpt pizza ovn🤩🤩 Ønska meg lenge. Gikk over all forventning. Testa inne første gang 😂 Det ble litt brannalarm og røyk, selv med vifte på og vinduene på vidt gap 🤪Lærer underveis... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg synes maskinen er lett og har et display som er enkelt og forstå.Maskinen hopper en del på benken og oppleves ustødig når man baker deig-selv om deigen ikke er av den større mengden,dette trekker... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvaliteten på utstyret er top notch. Jeg har lagt 3 pizza deiger med denne maskinen og opplever at deigen er helt annerledes enn hva den gamle Kenwood chef xl fikk til. Har pizza ovnen også👌🏻 Men... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ny favoritt!

Ble beste pizza her i huset ever! Høy avhengighetsfaktor🤩

18 de abril de 2026

Resposta da Panetti

For en utrolig gøy tilbakemelding 🤩 Det er akkurat slike opplevelser vi håper å skape hjemme på kjøkkenet.

Tusen takk for at du deler entusiasmen din med oss. Vi håper det blir mange flere smakfulle øyeblikk fremover.

Varetrekk til pizzaovn.

Jeg fikk tilsendt varetrekket til min pizzaovn veldig kjapt. Hurtig leveranse.

8 de abril de 2026

Resposta da Panetti

Så hyggelig å høre 😊 Det er viktig for oss at også tilbehør kommer raskt frem og holder samme standard.

Tusen takk for at du delte opplevelsen din med oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt produkt og rask levering

Meget god pizzaovn. Min Pizza ble veldig god i den.
Lett å installere. Rask og ikke minst gratis levering. God support.

9 de abril de 2026

Resposta da Panetti

Dette var utrolig hyggelig å lese 😊 Det betyr mye for oss at både produktet, leveringen og oppfølgingen lever opp til forventningene.

Vi håper du får mange gode pizzaopplevelser fremover, og setter stor pris på at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Innfrir på alt!

Rask levering og veldig fornøyd med selve ovnen. Var litt skeptisk til elektrisk ovn men det er faktisk helt genialt. Veldig nett og lett, og bra design! Ikke noe å lure på om du er på utkikk etter pizzaovn! Bare å bestille 🤩👏🏻 bra pris også!

14 de abril de 2026

Resposta da Panetti

For en herlig anmeldelse 🤩 Det er ekstra kjekt å høre når forventningene blir overgått og at løsningen fungerer så godt i praksis.

Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din, og det betyr mye for oss at både ytelse, størrelse og design treffer slik det skal. Tusen takk for entusiasmen og tilliten.

Bra produkter

Bra produkter, rask levering.

13 de abril de 2026

Resposta da Panetti

Det er kjekt å høre 😊 Vi setter pris på at både kvalitet og leveranse lever opp til forventningene.

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget fornøyd med varen som kom

Jeg er meget fornøyd med varen som kom. Godt pakket,ingen skader,ser ut som på reklamen. Har dessverre ikke fått prøvd den ennå,men gleder meg til det.

31 de março de 2026

Resposta da Panetti

Så hyggelig å lese 😊 Det betyr mye for oss at både presentasjon og levering levde opp til forventningene.

Vi håper du får en fantastisk opplevelse når du tar den i bruk, og at den gir deg mye glede fremover.

Tusen takk for at du delte tilbakemeldingen din.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leveransen tok en del lenger tid enn…

Leveransen tok en del lenger tid enn beskrevet, så fikk dessverre ikke tatt den i bruk til ønsket tidspunkt. Skal bli spennende å prøve den.

8 de abril de 2026

Resposta da Panetti

Takk for at du deler tilbakemeldingen din 🙏 Vi beklager at leveringstiden ikke svarte til forventningene denne gangen.

Vi håper likevel at produktet vil gi deg en god opplevelse når du får testet det, og at det lever opp til det du ser frem til. Ta gjerne kontakt dersom det er noe vi kan bistå med.

Topp produkt

Topp produkt . Kjempe fornøyd med varen . Brukes flittig :) blir nydelig pizza 🍕 😋😋😋🙏

2 de dezembro de 2025

Resposta da Panetti

Så utrolig hyggelig å lese 😊 Det gleder oss virkelig at produktet blir brukt flittig og gir gode resultater på kjøkkenet.

Tusen takk for at du delte din entusiasme med oss – vi håper det blir mange flere deilige pizzaopplevelser fremover 🍕

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering og godt produkt

Rask levering og godt produkt! Kjøpte Panetti el pizzaovn :)

18 de novembro de 2025

Resposta da Panetti

Så hyggelig å høre 😊 Det er alltid en glede for oss når både leveringen og opplevelsen med produktet svarer til forventningene.

Rask levering

Rask levering, og ovnen fungerer helt utmerket

26 de março de 2026

Resposta da Panetti

Så gledelig å høre 😊 Det er alltid vårt mål at både leveringen og opplevelsen med produktet skal være så smidig som mulig.

Resposta da Panetti

Så hyggelig å høre 😊 Det er alltid vårt mål at produktene våre skal innfri forventningene og gi en god opplevelse.

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering.

Rask og god servise

Rask og god servise, fikk produktet levert på 3 dager.
Veldig fornøyd med produktet.

26 de março de 2026

Resposta da Panetti

Så hyggelig å lese 😊 Det betyr mye for oss at både leveringen og opplevelsen lever opp til forventningene.

Utseendemessig flott

Utseendemessig flott. Desverre må det legges utstyr / deler i ledige skuffer så at man sparer plass blir bob bob.
App for oppskrifter "umulig" finne.
Info heftet er lite til nytte.

7 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Panetti

Takk for at du deler en ærlig og konkret tilbakemelding 🙏 Det er verdifullt for oss å få innsikt i hvordan produktet oppleves i praksis.

Vi forstår at oppbevaring og tilgjengelighet på oppskrifter og informasjon kan påvirke helhetsinntrykket. Innspillene dine tas med videre i vårt forbedringsarbeid, både når det gjelder tilbehørshåndtering og brukervennlighet i app og veiledningsmateriell.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker direkte veiledning til appen eller funksjonene, vi hjelper gjerne.

Topp!

Fin, rask og lager ekstemt god pizza

27 de março de 2026

Resposta da Panetti

For en herlig tilbakemelding 😊 Det er akkurat slike opplevelser vi ønsker å skape på kjøkkenet.

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Etter dialog med Panetti kundeservice…

Etter dialog med Panetti kundeservice fikk jeg bekreftet at interne komponenter som temperaturføler ikke selges som reservedeler, og ikke kan repareres utenfor fabrikk. Dette er en slitedel og vil si at etter garantitid betyr dette i praksis at eneste løsning er tredjepartsdel. Jeg har vært fornøyd med produktet, kundeservicen var rask ryddig, men dette påvirker hvordan jeg vurderer produktets levetid og totalverdi.

1 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Panetti

Takk for at du deler en grundig og reflektert vurdering 🙏 Vi forstår godt at tilgjengelighet på enkelte interne komponenter kan påvirke hvordan man ser på levetid og totalverdi.

Bakgrunnen for at enkelte deler ikke selges separat, er knyttet til sikkerhet, kvalitetssikring og krav til korrekt kalibrering. Samtidig tar vi med oss innspillet ditt videre, da dette er viktig for vår videre produktutvikling og reservedelsstrategi.

Vi setter pris på at du også trekker frem dialogen med kundeservice, og vi følger gjerne opp saken videre dersom du ønsker å diskutere mulige løsninger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig fornøyd med panett🤩God service å…

Veldig fornøyd med panett🤩God service å hurtige til å svare om det er noe 🤩

17 de março de 2026

Resposta da Panetti

Det er utrolig kjekt å lese 🤩 Vi setter stor pris på at du opplever både produktene og oppfølgingen som positiv.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvaliteten på utstyret er top notch

Men opplever at post leveringen er for dårlig , da de sender det til ett postkontor langt unna, mistenker det er pga gratis frakt.

17 de março de 2026

Resposta da Panetti

For en fantastisk tilbakemelding 🙏 Det er utrolig kjekt å høre at du merker forskjell i resultatene og at både maskinen og ovnen leverer som de skal.

Når det gjelder utleveringssted, så forstår vi at det kan være upraktisk dersom pakken havner lenger unna enn forventet. Vi bruker transportørens standardløsning ved gratis frakt, og tildeling av hentested styres av deres system basert på kapasitet og tilgjengelighet. Likevel tar vi med oss innspillet ditt videre.

Tusen takk for at du delte både ros og forbedringspunkter.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veldig god el.pizzaovn som varmer pizza…

Veldig god el.pizzaovn som varmer pizza på 90 s forutsatt at den er forvarmet 15-20 min enten til 300C eller 500C avh.av tykkelsen på bunnen. Kan benyttes både ute og inne er positivt. Negativ: Trenger egen benkplass da den er stor i str. Dørlokket foran er noe vanskelig å både sette på plass samt ta ut pga litt trang plass- må lirkes inn og ut med litt kraft.

24 de março de 2026

Resposta da Panetti

Takk for at du deler en så grundig og balansert tilbakemelding 🙏 Det er veldig verdifullt for oss å få både det som fungerer godt og det som kan oppleves mindre praktisk.

Vi er glade for at ytelsen og fleksibiliteten i bruk gir deg gode resultater. Samtidig tar vi med oss innspillene dine om plassbehov og håndtering av frontlokket videre i vårt forbedringsarbeid.

Setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive.

Veldig god pizza og enkel å bruke

Veldig god pizza og enkel å bruke

12 de março de 2026

Resposta da Panetti

Så hyggelig å høre 😊 Det er akkurat den kombinasjonen vi ønsker å levere på kjøkkenet.

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering.

God service

God service, bra tilbud og rask levering.

20 de março de 2026

Resposta da Panetti

Det er utrolig kjekt å lese 😊 Vi jobber kontinuerlig for å kombinere gode priser med effektiv levering og solid oppfølging.

Tusen takk for at du delte opplevelsen din med oss.

Team Panetti

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais