Panetti Avaliações 280

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fikk endelig kjøpt pizza ovn🤩🤩 Ønska meg lenge. Gikk over all forventning. Testa inne første gang 😂 Det ble litt brannalarm og røyk, selv med vifte på og vinduene på vidt gap 🤪Lærer underveis... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg synes maskinen er lett og har et display som er enkelt og forstå.Maskinen hopper en del på benken og oppleves ustødig når man baker deig-selv om deigen ikke er av den større mengden,dette trekker... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvaliteten på utstyret er top notch. Jeg har lagt 3 pizza deiger med denne maskinen og opplever at deigen er helt annerledes enn hva den gamle Kenwood chef xl fikk til. Har pizza ovnen også👌🏻 Men... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veldig god el.pizzaovn som varmer pizza på 90 s forutsatt at den er forvarmet 15-20 min enten til 300C eller 500C avh.av tykkelsen på bunnen. Kan benyttes både ute og inne er positivt. Negativ: Trenge... Ver mais

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fikk det jeg hadde bestilt til den…

Fikk det jeg hadde bestilt til den tiden som var lovet.

Resposta da Panetti

Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være 😊 Forutsigbarhet og presisjon er viktig for oss.

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering.

Rask levering

Rask levering, god kvalitet og fantastisk kundeservice

Resposta da Panetti

Dette gjør oss virkelig glade å lese 😊 Vi legger stor vekt på både kvalitet og god oppfølging, så det betyr mye at det oppleves slik.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kontaktet kundeservice pga en ripe i…

Kontaktet kundeservice pga en ripe i ett av produktene jeg fikk. Dere svarer raskt og ordner opp med det samme.

Resposta da Panetti

Det setter vi stor pris på å høre 🙏 Når noe ikke er helt som det skal, er det viktig for oss å følge opp raskt og ryddig.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har bare hatt kjøkkenmaskinen i…

Jeg har bare hatt kjøkkenmaskinen i noen få dager,-har ikke fått prøvd den så mye. Har bakt brød kjempefornøyd👍 gleder meg til å bruke den mer. Stilfullt design,passer utmerket på mitt kjøkken
Stillegående,-behagelig lyd.
Rask levering,veldig fornøyd hittil.
Gleder meg til å bruke den i hverdagen min. Ett lite minus,- det jeg kunne ha ønsket meg,- "blender"som ekstra utstyr til den stilige maskinen. Men en utrolig stilig design og maskin. Gunn

Resposta da Panetti

Tusen takk for at du deler en så fin og gjennomtenkt tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at både design, lydnivå og de første bakeopplevelsene lever opp til forventningene.

Vi setter også pris på innspillet ditt om ekstrautstyr. Blender-tilbehøret vil snart bli tilgjengelig til vår 7L-modell, så det kan være verdt å følge med fremover.

Vi håper du får stor glede av maskinen i hverdagen, og gleder oss til å høre mer når du har fått brukt den enda mer.

Som forventet

Som forventet

Resposta da Panetti

Det er godt å høre 😊 Vi jobber for at opplevelsen skal være forutsigbar og levere det vi lover.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en vurdering.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gøy ovn, men når ikke helt forventningene

Har det mye gøy med ovnen og får flotte pizzaer! Samtidig opplever jeg at ovnen ikke når forventningene. Har hatt den i litt over 1/2 år, og har aldri opplevd at den er i nærheten av 500 grader etter 20min. Den er heller ikke så god på å holde topp temperatur. Etter 2-3 pizzaer er den fort 350 grader. Prøver å være veldig nøye med døra, men uten hell. Løsningen er i såfall å la den varme seg opp igjen, men da blir pizzaene som er ferdig stekt kalde.

Har det som sagt mye gøy med den, men skulle likt å vist dette da jeg kjøpte den

23 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Panetti

Tusen takk for at du deler en så grundig og ærlig erfaring 🙏 Det er veldig verdifullt for oss å få innsikt i hvordan produktet oppleves over tid.

Vi forstår at temperatur og varighet er avgjørende for en optimal pizzaopplevelse. Det kan være flere faktorer som påvirker varmeoppbygging og varmebevaring, og vi hjelper deg gjerne med å se nærmere på dette for å sikre at ovnen yter slik den skal.

Ta gjerne kontakt med oss direkte, så kan vi gå gjennom noen justeringer og tips sammen. Vi ønsker at du skal få maksimalt utbytte av ovnen din.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lengre leveringstid enn forespeilet

Lengre leveringstid enn forespeilet

12 de março de 2026

Resposta da Panetti

Vi beklager at leveringen tok lengre tid enn forventet 🙏 Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha.

Vi ser nærmere på hva som har skjedd i denne saken for å forstå årsaken og forbedre oss videre. Vi tar også kontakt med deg privat for å få mer informasjon og sikre at dette blir fulgt opp på en god måte.

Rask og fin service!

Rask og fin service!

12 de março de 2026

Resposta da Panetti

Det setter vi virkelig pris på å høre 😊 Vi jobber hver dag for at hjelpen skal være både effektiv og behagelig.

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjapp tilbakemelding på feil og god…

Kjapp tilbakemelding på feil og god kompensasjon :-)

Resposta da Panetti

Det er veldig godt å høre 😊 Når noe først oppstår, er det viktig for oss å følge opp raskt og på en ryddig måte.

Takk for at du deler opplevelsen din med oss.

God kundeopplevelse

God kundeopplevelse. Godt produkt. Anbefales.

4 de março de 2026

Resposta da Panetti

Dette setter vi stor pris på 🙏 Det er nettopp slike opplevelser vi ønsker å skape for kundene våre.

Tusen takk for anbefalingen og for at du tok deg tid til å skrive.

Kjapt levert.

Kjapt levert.
God kvalitet på varene 😊

Resposta da Panetti

Så hyggelig å høre 😊 Det betyr mye for oss at både levering og kvalitet oppleves som solid.

Takk for at du delte din erfaring med oss.

Meget god kundeservice 😃

Resposta da Panetti

Det gjør oss oppriktig glade å lese 😃 Å gi rask og profesjonell hjelp er noe vi prioriterer høyt.

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Flotte produkter

Flotte produkter, rask levering

6 de março de 2026

Resposta da Panetti

Det setter vi stor pris på å høre 😊 Vi jobber hver dag for å levere både kvalitet og en smidig handleopplevelse.

Takk for at du delte din tilbakemelding.

Veldig fin pizzaovn

Veldig fin pizzaovn. Funker veldig bra med rotetende pizzasten!

Resposta da Panetti

Dette var veldig hyggelig å lese 🙌 Det betyr mye for oss at du er fornøyd med både løsningene og resultatet i bruk.

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rot med bestilling av kjøkkenmaskin.

Jeg rota med bestillingen, slik at det lå feil antall. Jeg fikk ikke sletta til riktig antall. Jeg fikk kontakt med Kristian,-en hjelpsom og hyggelig person. Alt gikk bra, og den bestilte kjøkkenmaskinen er på plass. 😊👍

Resposta da Panetti

Så fint å høre at alt ordnet seg på en smidig måte 😊 Vi vet at små feil kan skje, og da er det viktig for oss at det løses raskt og hyggelig.

Takk for at du deler opplevelsen din, og vi håper du får stor glede av kjøkkenmaskinen fremover.

Tipp topp

Bra produkt, superbra service. Anbefales!

Resposta da Panetti

For en herlig tilbakemelding 😊 Det betyr mye for oss at både produktet og oppfølgingen lever opp til forventningene.

Tusen takk for anbefalingen og for at du tok deg tid til å skrive.

Meget fornøyd

Bra produkt levert som avtalt

5 de janeiro de 2026

Resposta da Panetti

Det er veldig kjekt å lese 😊 Vi legger stor vekt på at både kvalitet og leveranse skal være til å stole på.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Rask levering

Har ikke testet enda

26 de fevereiro de 2026

Resposta da Panetti

Tusen takk for 5 stjerner 🙏 Det setter vi stor pris på.

Vi gleder oss til å høre hva du synes når du har fått testet produktet, og håper på en ny tilbakemelding etter hvert 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nei!

Kan ikke bruke den, for lave sikringer, bare komfyren har høy nok sikringer og vaskemaskinen! Skal prøve bli ferdig med å pakke ned og sende avgårde i retur!

Resposta da Panetti

Vi forstår at dette er frustrerende, og vi setter pris på at du deler opplevelsen din 🙏 Samtidig håper vi at vurderingen i størst mulig grad kan gjenspeile selve produktets ytelse og bruk, da elektrisk kapasitet og sikringsoppsett i bolig kan variere.

Vi tar kontakt med deg privat så raskt som mulig for å se nærmere på saken og finne en god løsning.

Fantastisk

Fantastisk

Resposta da Panetti

Så utrolig kjekt å høre 🙌 Det betyr mye for oss at du er så fornøyd.

Tusen takk for at du la igjen en vurdering.

Team Panetti

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais