Väldigt bra service! Smidigt att få hem vagn och tillbehör. Super om man vill testa på ha en vagn eller tillbehör. Är man intresserad är det inget problem att köpa ut för en rimlig summa. Går att välj... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag är väldigt nöjd med Parently! Tjänsten är smidig från start till mål och produkterna håller riktigt hög kvalitet. Det märks att allt är noggrant kontrollerat och väl omhändertaget vid leverans.... Ver mais
Först blev det en ändring i vår beställning och tyvärr kom paketet inte i tid innan julen där leveransdatumet skulle har varit 22. December. Men i nya året hörde de av sig och fixade ny beställningen... Ver mais
Jag är supernöjd med min upplevelse hos Parently! Vi hyrde en löparvagn från Thule och det har fungerat helt perfekt från start till mål. Vagnen var i toppskick, leveransen gick smidigt och det var en... Ver mais
Detalhes da empresa
Parently är en cirkulär prenumerationstjänst av nya och återanvända premium baby och barnprodukter. Betala endast för vad du använder när du använder det.
Informações de contato
Turebergs allé 2, 19162, Sollentuna, Suécia
- 076-308 88 98
- hej@parently.se
- parently.se
Servicen har varit helt amazing
Servicen har varit helt amazing. Även fast jag krånglat en del så har jag blivit bemött på ett så trevligt sätt att jag önskar jag jobbade med dessa människor. Jag får svar fort och de gör det de kan för att jag ska få det så bra som möjligt.
Skulle rekommendera parently till alla verkligen!

Superbra service
Superbra service! Är så glad över att kunna hyra en produkt vi bara kommer behöva i ett halvår. Mer lönsamt och bra för klimatet. Plus slipper ha oanvända grejer i källaren resten av tiden. Rekommenderar stark!

Easy delivery
Easy delivery, great selection & fast customer service!!

Resposta da Parently
SO easy to navigate and order
SO easy to navigate and order!
We love being a part of the Parently community.
Highly recommend it to all!
🙏🏼🙏🏼

Resposta da Parently
Mycket bra och personlig återkoppling…
Mycket bra och personlig återkoppling vid ev frågeställningar.
Nöjd!

Blazing fast delivery
I was looking out for a baby carrier for the next day travel. Due to COVID situation, I wanted to avoid going to stores as much as possible but there were no options availble online. By chance I recalled about Parently advertisement that I sad seen at BVC. I visited the site, did a quick chat explained what I was looking for and got the carrier delivered to me next well before time.
The good thing is that I was earlier about to buy an expensive carrier just for one time travel but Parently came as a pocket friendly solution.
I must say that they are simply awesome!
Bra och gedigna produkter som barnen…
Bra och gedigna produkter som barnen gillar. Leveransen kom som utlovat.
Väntar på återkoppling av beräknad…
Väntar på återkoppling av beräknad tidpunkt för leverans. Saknade vissa steg i köpprocessen, tex att betala för fler månader direkt. Önskar enkel å tydlig info för retursedel/steg... ifall produkt ej passar elr jag vill byta tex
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.