Paula's Choice Nederland Avaliações 192

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een pakket besteld, echter is het zoek geraakt bij de bezorgbedrijf. Paulas choiche reageerde erg snel en vriendelijk. Hebben het voor mij opgelost en ben erg tevreden over de klantenservic... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ontevreden over dagcrème. Wil gebruik maken van garantieregeling. Kan ineens niet, voldoet niet aan voorwaarden. Let hier goed op. Klantenservicemedewerker kapt gesprek zelf gewoon af. Had beter v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al vaker producten besteld en altijd tevreden. Nu de laatste keer werd mijn huid erg vettig en glimmend van de moisturizer SPF 50. Ik heb gechat en na wat info over mijn huid gaf ze een alternatief pr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede producten gebruik het al bijna 30 jaar! Goede klantenservice lossen problemen goed op. Erg leuke acties voor members.

Detalhes da empresa

1. Loja de Cosméticos
  2. Produtor de Cosméticos
  3. Fábrica de Cosméticos

Huidverzorging die jou de gezonde en stralende huid geeft voor dat zelfverzekerde gevoel. ✔ 100% geur- en kleurstofvrij ✔ Niet op dieren getest ✔ Gratis verzending vanaf € 25 ✔ Niet tevreden = geld terug, binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

192 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I LOVE THIS PRODCT het is het enige…

I LOVE THIS PRODCT het is het enige product in HEEL MIJN LEVEN dat WERKT!! Mijn acne waar ik zo onzeker over ben is bijna compleet Weg!!DANKJE!

15 de agosto de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Wat geweldig om te lezen dat dit product zo’n verschil voor je maakt! 💙
We zijn ontzettend blij dat je je weer zelfverzekerder voelt. Dankjewel dat je dit met ons deelt.🫶🏼

Zeker aan te raden!!

Altijd meer dan geweldige service! Goede producten, en ze doen er alles aan om de klant blij te maken. Top!

6 de agosto de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Dank je wel voor je review! 🩷
We wensen je veel plezier met de producten.

Slechte service en afhandeling

Bestelling kwam beschadigd aan en producten ontbraken. Vervangende items kwamen te laat, waardoor ik ze met spoed elders moest kopen. Tijdens mijn vakantie moest ik blijven mailen om alles recht te zetten, en de verantwoordelijkheid werd volledig bij mij gelegd. Erg jammer – ik had betere service verwacht van Paula’s Choice.

22 de julho de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Bedankt voor je feedback – wat vervelend om te horen dat je bestelling beschadigd aankwam en dat er producten ontbraken. We begrijpen goed dat dit voor veel ongemak heeft gezorgd, zeker tijdens je vakantie.

Ik zie dat mijn collega inmiddels meerdere een oplossingen heeft aangeboden. Mocht je toch nog vragen of iets willen bespreken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice – we helpen je graag verder.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik was blij, helaas een dode mus

Ik was blij, een kwalitatief goed product gevonden welke NOOIT op dieren is getest. Althans dat dacht ik. Deze week vernomen dat er een rechtzaak tegen PC lopende is vanwege verkoop in China en de daarvoor verplichte dierproeven. Ik was in shock! Ik heb dit uiteraard uit gezocht en het blijkt waar te zijn. Google maar eens. Ik stop dus met deze producten.

11 de julho de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Bedankt voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent. Helaas kunnen we geen inhoudelijke reactie geven op lopende juridische procedures. We hopen op je begrip hiervoor.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze Customer Care afdeling — we helpen je graag verder.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levertijd

Ik lees allemaal negatieve recensies over de levertijd. Ik had nergens last van. Van het weekend een bestelling gedaan en die maandag erop al geleverd. De producten zelf moet ik nog uitproberen, daarom 4 sterren.

7 de julho de 2025

🩷

Bestelling na 1 dag ontvangen, TOP

Ik had mijn bestelling geplaatst, las later de reviews, in eerste instantie schrok ik van de wisselende reviews. Ik las gelukkig wel dat er netjes werd geantwoord op de reviews, dat is TOP. Ik heb mijn bestelling 1 dag later ontvangen.Helemaal niets op aan te merken. Van mij krijgen jullie een DIKKE PLUIM en ga zo door. Bedankt!

27 de junho de 2025

💕

Super traag

Ben een trouwe klant,maar begin nu toch goed te balen van de slome levering,eerlaatste keer kreeg ik nog mail dat het verlaat was,nu hoor ik niks. Vind het heel bijzonder dat je bij andere online shops je je bestelling vaak al vlot binnen hebt,en het hier lang duurt en dan nu ook geen mail meer over hoe lang het eventueel nog gaat duren.

26 de junho de 2025

Hi Kitty,

Bedankt voor je feedback en voor je loyaliteit als trouwe klant — dat waarderen we enorm.

We begrijpen heel goed dat het frustrerend is als je bestelling later aankomt dan verwacht. De bestelling is inderdaad met een kleine vertraging verzonden, en hierover is eenmalig een delay e-mail gestuurd. We hadden je wellicht daarna nog een extra update kunnen geven — onze excuses dat dat niet is gebeurd.

Daarnaast heeft het helaas ook bij de vervoerder wat langer geduurd, wat de vertraging verder heeft verlengd. Gelukkig zien we dat het pakket is afgeleverd.

Het spijt ons voor het ongemak. Mocht je nog vragen hebben laat het gerust weten — we kijken het graag voor je na.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb tijdens een actie enkele…

Ik heb tijdens een actie enkele producten besteld. Het was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Ik heb direct na mijn bestelling een link ontvangen om mijn pakket op te volgen. Over de producten kan ik weinig zeggen gezien ik ze hiervoor nog langer moet gebruiken. Als ik al de negatieve reviews hier lees, en op andere kanalen vraag ik me wel af of ik geluk heb gehad. Ik begrijp ook niet goed waarom het bedrijf niks doet met deze kritiek( niet te bereiken, geen bestelling ontvangen,…)…gezien het al maanden, jaren gewoon blijft gebeuren. Ik wacht dus af voor een volgende bestelling tot deze gebreken aangepakt worden.

17 de junho de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Bedankt voor je review en je eerste bestelling! Fijn dat het bestelproces en de tracking goed zijn verlopen. We begrijpen je twijfels na het lezen van andere ervaringen, en nemen dit soort feedback zeker serieus.

Achter de schermen werken we voortdurend aan verbeteringen, zoals betere bereikbaarheid, snellere afhandeling en nauwere samenwerking met bezorgdiensten.

Hopelijk bevallen de producten goed na wat langer gebruik. We staan voor je klaar als je vragen hebt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was te snel met mijn laatste review

Ik was te snel met mijn laatste review, het is vandaag geleverd. Kan het morgen pas ophalen maar mijn vertrouwen is weer enigszins terug.

10 de junho de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Hey Betsy, wat fijn om te horen dat het pakket toch is aangekomen – dat maakt ons blij! 😊 We hopen dat je tevreden bent met je producten.

Lieve groet,
het Paula's Choice Skincare Expert Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Naar een vervelende ervaring heb ik een…

Naar een vervelende ervaring heb ik een fijn gesprek gehad met Kim waardoor alles naar tevredenheid is opgelost.

Heel blij mee want ik blijf het zeggen Paula's Choice vind ik een heel fijn merk en ben erg blij dat Kim contact heeft gezocht en dat wij samen tot een oplossing hebben kunnen komen
Bedankt Kim het bedrijf mag blij zijn met jou qua klantvriendelijkheid want ik was echt bijna weggegaan naar ruim 16 jaar

6 de junho de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Hey Mar, wat ontzettend fijn om te lezen – dank je wel voor je mooie woorden! 💙 We zijn heel blij dat Kim je zo goed heeft kunnen helpen en dat alles naar tevredenheid is opgelost.

We waarderen je loyaliteit enorm – al 16 jaar! – en hopen je nog lang als tevreden klant te mogen verwelkomen.

Lieve groet,
Het Paula’s Choice Skincare Expert Team

Slechte ervaring

Twee weken geleden, twee pakketjes besteld. Bij het ene pakket ontbreekt een product en het andere pakket is nooit aangekomen. De telefoon is dood, de chat doet het niet en via de mail krijg ik geen antwoord. Ik weet niet wat ik nu moet doen. Ondertussen €200,- kwijt.
Zijn er mensen die een slechte ervaring hebben?

6 de junho de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Hartelijk dank voor je bericht. Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad – dat is uiteraard niet wat we willen voor onze trouwe klanten van Paula’s Choice.

Ik heb gezocht op de naam ‘Truus’, maar helaas kunnen we op basis daarvan je gegevens niet achterhalen. Daardoor kunnen we je niet rechtstreeks benaderen of je e-mail erbij pakken.

Vanwege drukte zijn onze chat- en telefonische klantenservice momenteel gesloten. We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Onze excuses voor de vertraging in onze reactie; we werken de mailbox van oud naar nieuw af en hopen je bericht daar snel tegen te komen.

Top webshop!

Hele fijne producten waar mijn huid echt van is opgeknapt! Er zijn regelmatig goede aanbiedingen en de service is echt uitstekend wanneer iets niet helemaal goed gaat met de bestelling, zelfs als fout voornamelijk bij PosntNL ligt! Reactie per mail is altijd erg snel. Ik ben zéér tevreden.

4 de junho de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze producten én service — daar doen we het voor! Geweldig om te horen dat je huid er echt van is opgeknapt.

Ook bedankt voor je begrip wanneer er iets misgaat, zelfs als het buiten onze invloed ligt, zoals bij de bezorging via PostNL. We doen altijd ons best om snel en goed te reageren, en het is heel fijn dat je dat waardeert.

Dank je wel voor je vertrouwen en je loyaliteit — we hopen je nog lang als tevreden klant te mogen verwelkomen!

20% kortings actie, maar wel de prijzen van de producten verhogen

20% korting op alles is natuurlijk super leuk. Maar om dan nog even de prijzen van de producten omhoog te gooien, zodat het verlies minder is is best wel triest. Dit is geen 20% korting meer, maar eerder 10%.

Paula's heeft de laatste tijd best veel problemen met meerdere dingen. Zal na mijn mening niet heel lang meer duren tot het einde inzicht is.

5 de junho de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Hey Harrold, bedankt voor je eerlijke feedback – we begrijpen je teleurstelling.

Onze prijzen zijn recent aangepast vanwege wereldwijde stijgingen in productiekosten, grondstoffen en transport. Dit is uiteraard losstaand van promoties zoals onze 20%-actie, die gebaseerd is op de op dat moment geldende prijzen.

We vinden het jammer om te horen dat je de recente ervaringen als minder positief hebt ervaren. We nemen opmerkingen zoals deze serieus en blijven ons inzetten om de kwaliteit van onze producten én service te verbeteren.

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

Het Paula's Choice Skincare Expert Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nette oplossing, top producten.

Normaliter heel tevreden, echter door een fout nu een fullsize product misgelopen, een vertraging die is ontstaan tijdens de verwerking van het cadeau stond in beeld. Afgelopen zondag al voor gemaild, zowel telefonisch als via chat niet bereikbaar en tot op heden geen reactie op de mail. Normaal erg over te spreken en heb al veel bestellingen gedaan, maar dit valt voor nu tegen. De producten zijn top, zal ook blijven bestellen, maar het mislopen van een product, terwijl er een flink bedrag is uitgegeven op de website vind ik teleurstellend.

Uiteindelijk een nette oplossing ontvangen, blijkbaar door de sale was er sprake van enorme drukte. Om deze reden de review aangepast naar opnieuw vijf sterren, zoals normaal altijd het geval is bij Paula’s Choice.

1 de junho de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Bedankt voor je bericht en je openheid. Wat vervelend dat dit zo is gelopen — we begrijpen goed dat het teleurstellend is om een fullsize product mis te lopen, zeker bij een grotere bestelling.

Vanwege drukte is onze chat- en telefonische klantenservice momenteel gesloten. We doen uiteraard ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen en waarderen je geduld daarin.

We hebben inmiddels al via de mail contact met je gehad en hopen dat de geboden oplossing passend is. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en dank voor je geduld en je vertrouwen in onze producten.

We waarderen je als trouwe klant en hopen je bij een volgende bestelling weer volledig tevreden te kunnen stellen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen compensatie bij vertraagde bestelling

Begin vorige week heb ik een bestelling geplaatst. Een dag later ontving ik een e-mail met de melding dat mijn bestelling vertraagd was vanwege problemen in het magazijn. In plaats van de volgende dag, werd het pakket pas vier dagen later geleverd.

Het zou klantvriendelijk zijn geweest als er in deze e-mail een kortingscode was aangeboden als tegemoetkoming voor het ongemak van de vertraging, of als er gratis samples aan de bestelling waren toegevoegd. Helaas was dit niet het geval. Ik ontving enkel het bericht dat de levering later zou plaatsvinden, zonder verdere compensatie.

Wat mij betreft een gemiste kans op het gebied van klantvriendelijkheid.

26 de maio de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Hartelijk dank voor je feedback.

We begrijpen goed dat je teleurgesteld bent over de vertraging van je bestelling en het gebrek aan compensatie. Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

In onze branche zijn we, naast onze eigen processen, ook afhankelijk van externe vervoerders en diverse logistieke planningen. In dit geval speelde er bovendien een tijdelijke situatie in ons nieuwe magazijn die helaas voor enige vertraging heeft gezorgd. We doen er alles aan om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Jouw feedback nemen we mee om onze communicatie en service waar mogelijk te verbeteren — waaronder het nadenken over passende manieren om klanten tegemoet te komen bij dit soort situaties.

Nogmaals dank voor je bericht en je begrip. Mocht je nog vragen hebben of als we verder iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heel teleurgesteld en ik bestel hier nooit meer!

Ik heb eind mei twee producten besteld en heb ze nog steeds niet ontvangen. Bellen en chatten is niet mogelijk. Ik heb gemaild, maar krijg geen reactie. Had ik de reviews maar gelezen voordat ik hier iets bestelde. Nooit meer!

26 de maio de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Wat vervelend om te horen dat je je bestelling niet direct hebt ontvangen — dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. Onze excuses voor het ongemak en de verwarring die dit heeft veroorzaakt.

We hebben inmiddels gezien dat er bij je bestelling per ongeluk een verkeerd e-mailadres is ingevuld. Daardoor heb je de track & trace helaas niet ontvangen, en leek het wellicht alsof er niets verzonden was. Het pakketje is naar een afhaalpunt gegaan en we begrijpen dat je het inmiddels zelf hebt opgehaald — fijn dat het zo toch is aangekomen!

We hebben je ook een e-mail gestuurd naar het juiste adres om dit verder toe te lichten.

Vanwege drukte is onze telefonische en chatservice tijdelijk niet beschikbaar, maar via e-mail doen we ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

We hopen je bij een volgende bestelling weer volledig tevreden te mogen maken.

Top!

Al een paar jaar gebruik ik met veel plezier de producten van Paula's Choice.

In het begin was het even zoeken naar de juiste producten en heb ik ook een keer mijn geld terug gekregen, omdat her product echt niet werkte voor mijn huid. De customer service nam toen ook de tijd om mee te denken welke producten dan wel goed zouden zijn. En nu heb ik hele fijne skincare die ook echr heel goed werkt voor mijn huid!

De producten werden altijd snel en tijdig geleverd.
Nu bij mijn laatste bestelling, ontving ik niet alle producten die ik besteld had (voor het eerst). Na een mailtje te hebben gestuurd, kreeg ik al vrij snel een reactie terug en werd het ontbrekende product meteen nagestuurd!

Kortom; de producten zijn erg fijn in gebruik, werken fantastisch voor mijn huid en de customer service is top! Voor mij geen andere producten meer!

2 de junho de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je al zo lang met plezier onze producten gebruikt! We begrijpen dat het in het begin soms even zoeken is naar de juiste combinatie, dus des te mooier om te horen dat je nu een skincare-routine hebt gevonden die écht goed werkt voor jouw huid.

Ook fijn dat je ervaring met onze klantenservice positief is verlopen, zowel in het verleden als bij je recente bestelling. We doen ons best om altijd snel en behulpzaam te reageren, en het is fijn dat dit zo wordt gewaardeerd.

Dank je wel voor je trouwe vertrouwen in Paula’s Choice — we hopen je nog lang te mogen helpen bij je skincare!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ondanks dat mijn ervaring niet goed…

Ondanks dat mijn ervaring niet goed was, heeft Kim deze nu helemaal goed gemaakt! Haar customer service was top! Te denken dat zij s’avonds laat nog reageerde op mijn e-mail. Ik had voor mijn Cruisetrip gezichtsverzorging besteld, ik was al bekend 2%BHA liquid, maar op vakantie gaande heb je net wat meer tijd dus ik had wat extra besteld om te proberen. Na een 5 dagen nog geen update dat mij bestelling verzonden was en voor mijn vertrek was mijn bestelling er nog niet. Dus was best gedreven/ boos dat ik zonder mijn travel sizes en andere gezichtsverzorging op vakantie ging en heb een plan B moeten vinden. Terug van vakantie bleek het te zijn geleverd en te zijn geretourneerd. Contact opgenomen per mail en daar antwoordde Kim s’avonds laat!!!!
Zij bood 2 opties of het pakket te retourneren overigens de mini die ik wilde was niet meer op voorraad of ander product, wat ook niet langer op voorraad was. Zij bood hiervoor wel wen goed alternatief Of optie 2 mijn geld terug te storten. Overigens kreeg ik een uitleg waarom het was misgegaan. Ik vond dat heel netjes. Ze werken aan een nieuw magazijn , dat verklaarde een hoop. Logistiek is het ergens misgegaan en vastgelopen. Ik heb mijn bestelling vandaag ontvangen, en super lief van Kim ik ontving een extra travel size en toilettasje. En de emailcorrespondentie was ook er leuk!
Kim heeft zelf mijn track en trace gevolgd en stuurde mij nog mailtje dat het pakket was afgeleverd.
Ik vertelde haar dat ik van 3x 19 naar 2 x 19 wilde, dat gaat nu hopelijk lukken.

Nogmaals dank Kim! voor je goede customer care en service.

30 de maio de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je – ondanks de vervelende ervaring in het begin – toch zo tevreden bent over hoe het is opgelost. Ik kan me goed voorstellen hoe frustrerend het moet zijn geweest om zonder je verzorgingsproducten op reis te moeten, zeker als je er zo naar had uitgekeken om ze te gebruiken.

Ik zal je bericht zeker doorgeven aan Kim. Zij vond het belangrijk om dit goed voor je op te lossen, en het is mooi om te zien dat je dat ook zo hebt ervaren. Dank je wel voor je begrip, je geduld en het delen van je verhaal.

Ik hoop dat je veel plezier hebt van de producten (en het extraatje 😊). Laat het gerust weten als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen!

Bestelling niet ontvangen

Ik heb op 4 mei een bestelling gedaan, maar tot op heden nog niets ontvangen. Wellicht is er iets mis gegaan met de bezorging, dat kan gebeuren, maar zorg er dan voor dat je bereikbaar bent. Bellen lukt niet, chatten lukt niet en verder ontvang ik nergens een reactie op. Graag zou ik in contact komen met Paula's Choice.

28 de maio de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is als je geen reactie ontvangt.

Ik vermoed dat je ons al hebt gemaild, maar met alleen de naam Nathalie kan ik je helaas niet direct terugvinden in ons systeem. Zou je ons misschien nogmaals kunnen mailen op info@paulaschoice.nl met je volledige naam en ordernummer? Dan pakken we het zo snel mogelijk voor je op.

Op dit moment is het erg druk en zijn we helaas minder goed bereikbaar via telefoon en chat dan je van ons gewend bent. We doen ons uiterste best om iedereen per e-mail zo snel en zorgvuldig mogelijk te helpen.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor je geduld.

Hartelijke groet,

Product korte houdbaarheid

Product gekocht zonder duidelijke houdbaarheidsdatum. Navraag leert dat het product nog maar 7 maanden houdbaar is, terwijl het na opening 12 mnd houdbaar zou moeten zijn. Ik kan retourneren, maar dat ik er zelf achteraan moet om dit uit te vinden en terug te sturen enz, de klantenservice heel beperkt bereikbaar is en ik er niet op kan vertrouwen een langer houdbaar product te ontvangen vind ik echt erg. Let hier goed op, zeker als je bij een actie een poosje ‘vooruit’ koopt! Niet op elk product staat een datum.

27 de maio de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over de houdbaarheid van het product en dat de informatie hierover niet duidelijk genoeg was. We begrijpen dat dit extra zorg en moeite kost, en dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en volgen daarbij de geldende richtlijnen. De producten die je hebt ontvangen, zijn niet over de datum en hebben bij direct gebruik nog voldoende houdbaarheid. Wel begrijpen we dat dit, zeker als je vooruit bestelt, korter kan zijn dan je had gehoopt.

Niet alle huidverzorgingsproducten hebben een duidelijke houdbaarheidsdatum op de verpakking, omdat dit afhangt van verschillende factoren. Vaak wordt in plaats daarvan de PAO (Period After Opening)-symboliek gebruikt, die aangeeft hoe lang het product na opening veilig en effectief te gebruiken is (bijvoorbeeld 12 maanden). Daarnaast zijn veel cosmetische producten stabiel genoeg om meerdere jaren mee te gaan zolang ze ongeopend blijven. Daarom staat er soms alleen een productiedatum of batchcode op, waarmee de houdbaarheid achter de schermen kan worden vastgesteld.

Daarom bieden we altijd de mogelijkheid om (een deel van) je bestelling te retourneren, binnen onze reguliere retourtermijn. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, ook al zijn we momenteel door de drukte minder goed bereikbaar.

We nemen je opmerkingen serieus en gaan ermee aan de slag om onze communicatie en service te verbeteren.

Hartelijke groet,
Team Paula’s Choice Nederland

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.