Detalhes da empresa

1. Designer de jóias

Escrito pela empresa

Hos Perlesmuk finder du et udvalg af smykker med ferskvandsperler, sten & krystaller. Smykkerne er altid håndlavet med kærlighed. Da smykkerne laves med naturmaterialer vil hvert et smykke være unikt og sit helt eget. Hos Perlesmuk vil du mærke at hver og en ordre bliver behandlet med kærlighed. Det skal være noget specielt at modtage en pakke.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super smukke smykker🌸🤩 rigtig god service og hurtig levering 🙌🏼

1 de maio de 2025

Hejsa,
Dejligt at høre, jeg håber du bliver glad for smykkerne!🌸

Super flot

Wow hvor er det nogle flotte smykker. Spændt på hvad konfirmanden siger til dem.

21 de março de 2025

Hej Ann.
Tusind tak! Jeg håber at konfirmanden blev glad for smykkerne!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

god og personlig emballage og gode…

god og personlig emballage og gode produkter

30 de setembro de 2024

Hejsa ♥
Dejligt at høre at du var tilfreds med dit køb!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig flot halskæde❤️ hurtig levering…

Virkelig flot halskæde❤️ hurtig levering og fint pakket ind. Her handler jeg gerne igen og vil gerne give de bedste anbefalinger😊

24 de setembro de 2024

Hej Lotte ♥
Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre at du var tilfreds med vores service og halskæden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem fantastisk service og…

Helt igennem fantastisk service og vildt smukke smykker🌸✨

1 de agosto de 2024

Resposta da Perlesmuk

Hej Maja. Tusind tak for de rosende ord. Dejligt at høre at du er glad for smykkerne ♥

Meget fin betjening

Meget fin betjening. Smukke perlesmykker

6 de julho de 2024

Hej Kirsten. Skønt at høre at du er tilfreds ♥

God kundeservice

God kundeservice. Lidt irriterende at man ikke kan kontakte virksomheden telefonisk.

10 de junho de 2024

Resposta da Perlesmuk

Hej Dorthe. Det vil blive taget til overvejelse at oprette telefonisk kundeservice. Jeg er glad for at vi fandt ud af det alligevel ♥

Virkeligt flotte smykker

Virkeligt flotte smykker, og rigtig god kvalitet. Vil klart anbefale at købe derfra.

21 de maio de 2024

Hej Freja. Dejligt at høre at du er glad for smykkerne ♥

Flotte produkter og hurtig service 😍

Det er tredje gang jeg køber smykker fra perlesmuk, og det er klart ikke sidste gang!
Flotte produkter og hurtig service 😍

15 de abril de 2024

Hej Josefine,
Mange tak for din fine anmeldelse og endnu et køb! Ser frem til at lave endnu flere fine smykker til dig i fremtiden.

Hurtig betjening

7 de fevereiro de 2024

Hej,
Dejligt at høre at du var tilfreds med leveringstiden. Jeg bestræber mig altid på at sende mine ordrer hurtigst muligt.

Fine smykker

Fine smykker, hurtig og venlig betjening!

6 de fevereiro de 2024

Hejsa,
Mange tak for de rosende ord. Dejligt at høre at du var tilfreds.

Rigtig god oplevelse

Har flere smykker fra Perlesmuk. Alle smykkerne er af lækker kvalitet. Flotte klassiske og tidsløse smykker, til en god pris. Derudover fantastisk sød og hurtig service!:-)

15 de janeiro de 2024

Hej Anna.
Mange tak for de rosende ord. Jeg er glad for at høre at du er tilfreds med dine smykker, og håber på at kunne få lov at lave flere smykker til dig i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flotte smykker i lækker kvalitet!

Super flotte smykker i lækker kvalitet!
Låsen på mit armbånd gik i stykker, men Marie yder fantastisk service og fik det repareret 🤩

19 de maio de 2023

Resposta da Perlesmuk

Hej Josefine. Det glæder mig at høre at du er tilfreds med dit køb. Jeg er glad for at vi fandt en løsning på låsen.

Købte de smukkeste øreringe

Købte de smukkeste øreringe, og fik Marie til at lave en halskæde til mig der matchede. Varerne blev leveret i fin æske og lidt sødt var med i posen. De bedste anbefalinger herfra.

13 de novembro de 2023

Resposta da Perlesmuk

Mange tak for de fine ord! Jeg håber du bliver rigtig glad for dine nye smykker.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smukke og unikke smykker til billige priser

Smukke og unikke smykker til billige priser. Jeg er simpelthen så glad for alle mine smykker fra Perlesmuk og bærer dem hver dag, hvis ikke 24/7. Smykkerne er i super god kvalitet og er holdbare ned til mindste detalje.
Ekstremt god service. Jeg skrev og efterspurgte en halskæde der passede til et armbånd jeg tideligere havde købt. Få dage efter stod jeg med den fineste halskæde. Jeg bærer halskæden og armbåndet hver dag.

5 de outubro de 2023

Hej Malou ♥
Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. Jeg er meget glad og beæret over dine fine og rosende ord! Jeg håber på at kunne hjælpe dig med endnu flere smykker i fremtiden.
Det glæder mig at høre at du er glad for dine smykker ♥

Mvh Marie Hansen // Indehaver af Perlesmuk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais