Ik ben zelf toch goed op de hoogte van de betere producten, en deze webshop heeft ze te bieden. Ik mis wel grotere verpakkingen en gamma van noedelsoepen vind ik nogal beperkt. Wat ik wel top... Ver mais
Ruim assortimen en leuke (lekkere) producten. Bestelling, betalen en levering vlot verlopen. Een potje kruiden was geleverd met een gebroken versheidzegel waardoor de kruiden wat vochtig waren en... Ver mais
Ik bestel nu zo'n 3 jaar meerdere keren per jaar bij Pimenton.be, dus tijd voor een review. Heel tevreden met deze winkel. Ze hebben goede producten, leveren ontzettend snel (ik woon in Nederland) en... Ver mais
Uitstekend assortiment van dingen die je ergens anders niet of moeilijk vindt. Het is soms moeilijk kiezen! Vlotte levering ook. Wat het helemaal afmaakt is het bijgevoegde kaartje. Die kleine att... Ver mais
Voor alle ingrediënten die je in kookboeken vindt, maar niet in de supermarkt.
Bessenlaan 52, 3110, Rotselaar, Bélgica
Alles snel geleverd
Pot met kappertjes was niet goed afgesloten waardoor er vocht was uitgelopen
Door de goede inpak bleef de schade beperkt

Resposta da Pimentón
Interessant assortiment, mooie & gedetailleerde website, vlotte verzending en een pluim voor de verpakking. Reeds enkele bestellingen geplaatst, steeds dezelfde vlotte service en professioneel verpakt.

Resposta da Pimentón
Verrassend assortiment met hoge kwaliteit. Snelle levering en goed verpakt. De eerste gebruikte producten smaken naar meer....

Resposta da Pimentón
Ik was verrast door het aanbod van de shop. De administratieve afhandeling en verzending waren goed en erg snel, de verpakking was erg goed en alles wat ik had besteld zag er goed en conform beschrijving en foto's uit.

Resposta da Pimentón
Bijzonder snelle service en top kwaliteit van de producten !

Resposta da Pimentón
Super snelle levering, alles zeer goed verpakt en met een sympathiek kaartje erbij. Zeer fijn en gevarieerd aanbod van lekkere producten! 🙏🏻😊

Resposta da Pimentón
Bestelling is nooit aangekomen. Wel mijn geld teruggekregen!

Resposta da Pimentón
Snelle service, leuk persoonlijk kaartje. Enige minpunt was dat er wel wat producten uitverkocht waren.

Resposta da Pimentón
De Sriracha extra garlic is heel zoet, mag misschien duidelijk in de beschrijving staan.
Voor de rest alles top!

Resposta da Pimentón
Vlotte levering en allemaal lekker lekker lekker :-)

Resposta da Pimentón
Interessant en kwalitatief aanbod.
De website geeft duidelijke toelichting bij de producten.
Snelle, correcte levering.
De doos had een ferme deuk opgelopen tijdens het transport maar gelukkig hadden ze bij Pimenton elk item in de doos perfect ingepakt met degelijk kartonnen verpakkingsmateriaal zodat alles hier in onberispelijke staat werd afgeleverd.
Dus over de hele lijn een positieve ervaring.
Zeker een aanrader!!!

Resposta da Pimentón
Het was voor mij de eerste keer dat ik hier bestelde. Alles was erbij ondanks het een deftig groot order was en het was netjes verpakt. Kudo's!

Resposta da Pimentón
Jullie hebben het product wat ik niet snel bij andere vindt. En nog met een goede prijs ook.

Resposta da Pimentón
Produits d’excellente qualité, dates limites de consommation éloignées, envoi rapide et soigné. Amabilité du vendeur lors du contact par e-mail. Merci !

Resposta da Pimentón
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.