Ik ben zelf toch goed op de hoogte van de betere producten, en deze webshop heeft ze te bieden. Ik mis wel grotere verpakkingen en gamma van noedelsoepen vind ik nogal beperkt. Wat ik wel top... Ver mais
Ruim assortimen en leuke (lekkere) producten. Bestelling, betalen en levering vlot verlopen. Een potje kruiden was geleverd met een gebroken versheidzegel waardoor de kruiden wat vochtig waren en... Ver mais
Ik bestel nu zo'n 3 jaar meerdere keren per jaar bij Pimenton.be, dus tijd voor een review. Heel tevreden met deze winkel. Ze hebben goede producten, leveren ontzettend snel (ik woon in Nederland) en... Ver mais
Uitstekend assortiment van dingen die je ergens anders niet of moeilijk vindt. Het is soms moeilijk kiezen! Vlotte levering ook. Wat het helemaal afmaakt is het bijgevoegde kaartje. Die kleine att... Ver mais
Voor alle ingrediënten die je in kookboeken vindt, maar niet in de supermarkt.
Bessenlaan 52, 3110, Rotselaar, Bélgica
Ik bestel regelmatig. Altijd snelle en correcte levering. Leuke site en constant nieuwe inspiratie via de blogs.
Top!

Resposta da Pimentón
Prima verzorgd in solide verpakking en snelle levering van het geheel. De produkten zijn van zeer goede kwaliteit!

Resposta da Pimentón
Blij dat ik deze webshop gevonden heb! Uitgebreid assortiment, duidelijke website en heel snelle service. Alles was netjes verpakt en met een persoonlijk bedankje! :-)

Resposta da Pimentón
Goede communicatie en snelle en correcte levering van de goederen

Resposta da Pimentón
Blij dat je de yucateco sausjes in België aan een fijne prijs kan bestellen .
Uitgebreide info ivm de levering .
De potjes waren uiterst goed verpakt in de doos.
Ik bestel zeker opnieuw
TOP !

Resposta da Pimentón
supersnelle levering, alles mooi en veilig ingepakt, leuk kaartje (en jullie verkopen écht de goeie dingen)

Resposta da Pimentón
Snel en zeer goed verpakt geleverd. Attente bedanking inclusief. Ik had echter zelf nooit een potje Sumac vervaldatum mei 2023 en een potje Date Molasses vervaldatum april 2023 gekocht. Lijkt me een beetje JIT!

Resposta da Pimentón
De verkoper was vriendelijk en behulpzaam. Alles ging heel vlot, afhalen ging zonder probleem.

Resposta da Pimentón
Pimenton is en blijft de beste plek voor al je culinaire aankopen. Op zoek naar een "specialleke"? Geen probleem, ze hebben het in huis! Goesting om te avonturieren in de keuken en aan de slag te gaan met Japans, Koreaans, Thais, Mexicaans of .. No problemo: Pimenton heeft voor iedereen en voor elke keuken wel iets in huis. Niet alleen het aanbod is fantastisch, ook de tips (ik ontdek telkens weer iets nieuws), en natuurlijk de snelle, correcte en vriendelijke service. Ik ben en blijf fan.

Resposta da Pimentón
Ik vond de producten die ik wou hebben. Levering was iets later dan voorzien maar jullie hebben mij geïnformeerd dus geen probleem. Bij het zoeken kwam ik nog interessante producten tegen maar spijtig genoeg waren die niet op voorraad anders had ik die ook besteld.

Resposta da Pimentón
Snelle levering en altijd mooi om nog een kaartje als dank u wel, bij de bestelling te vinden ☺️

Resposta da Pimentón
Heel veel keuze tegen goede prijzen. Ook de levering gebeurde vlot.

Resposta da Pimentón
Bestelling was snel geleverd! Toen ze de chipotle vergeten waren in mijn bestelling, reageerden ze daar snel op. En is prima afgehandeld! Heel tevreden klant!

Geachte
Goede speciale producten
Uitgebreide keuze
Snelle afhandeling
Veilig verpakt
Grtjs Rudy en Gerda

Resposta da Pimentón
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.