Tønder Byferie: Billederne blev modtaget igår og de er nu igang med at blive hængt op i vores nye hotel værelser. De er simpelthen SÅ flotte og hvor er jeg glad for, at jeg tilfældigt, ved en søgning... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Plakatsnedkeren er en webshop der har fantastisk og personlig kundeservice. Kvaliteten er i top, hurtig levering og sikker indpakning. Tak for handlen, jeg vender helt sikkert tilbage til jer ☺️
Wir haben uns in einem Ferienhaus in diese Fotos verliebt und freuen uns sehr, dass wir sie jetzt auch in D bestellen können. Tolle Qualität und schnelle Lieferung! Die Jungs machen wirklich tolle Arb... Ver mais
Vi købte en Nørrebro plakat til en gave, den var super fin, hurtigt levering og god service! Stor anbefaling herfra
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi har alle pletter på Danmarkskortet, som af forskellige årsager har en bestemt plads i vore hjerter. Med fotokunst fra PLAKATSNEDKEREN kan du, med en plakat af dit yndlingssted, sætte et personligt præg på din indretning.
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fine billeder
Jeg havde bestilt en ramme i 70 *100, jeg modtog min bestilling hurtigt og rammen er super flot!
Udover den hurtige levering, pakker de ens ordre omhyggeligt ind, hvilket signaler at de ikke kun vil levere varen men at de også vil sikre sig at man får en brugbar vare.
Jeg handler helt sikkert her igen :)
Fremragende 😊
Hurtig levering og et SUPER flot…
Hurtig levering og et SUPER flot produkt. Det var så svært at vælge, så der er nok snart en ny ordre på vej.
Ekstrem god service.
Jeg fik en plakat i gave, som skulle byttes til en større størrelser+ tilkøb en ramme til plakaten. Plakatsnedkeren var utrolig hjælpsom og gjorde det hele meget nemt ift. returnering og bestilling af den nye plakat og rammen.
Stor ros og anbefaling herfra!
Plakater fra dit yndlingssted i Danmark
Hos Plakatsnedkeren får du simpelthen de smukkeste naturplakater til dit hjem! Jeg er så glad for min plakat, og ikke mindst den kvalitet og service jeg er blevet mødt med hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra!
Perfekt handel med god kundeservice
Købte en plakat hos Plakatsnedkeren af det smukke, vildtlevende, og for mig nostalgiske Vesterhav. Et utroligt udstryksfuldt billede, der nu hænger flot i min stue, og som kan give minder om barndomssommerhusets glade dage.
Jeg snakkede med medarbejderen, Jakob, som gjorde hele processen med at finde den rigtig plakat, meget nemmere. Levering kom dagen efter.
Varmeste anbefaling herfra 🌊🌊🌊
Mega smukke plakater i lækre rammer…
Mega smukke plakater i lækre rammer (indrammet når man får dem, det synes jeg er et kæmpe plus)... og super god service. En virksomhed der brænder for det produkt de sælger ☺️
Endnu smukkere i virkeligheden!
SÅ smukke plakater! Og jeg blev kun endnu mere positiv overrasket, da jeg modtog dem, og så hvor smukke de er i virkeligheden. Stor anbefaling herfra!
Flotte fotos og plakater fra Bornholm…
Flotte fotos og plakater fra Bornholm 🌞🌞🌞🌞🌞 Og hurtig levering
Julegave
Havde bestilt en plakat før jul, tiltænkt som julegave. Op til jul kom der desværre forsinkelser på plakaten. Så det var usikkert om den kunne nå at komme frem til jul.
Men under hele episoden helt op til jul blev jeg telefonisk kontaktet med status, og muligheder for evt. ændringer, hvis jeg ønskede det.
Plakaten kom frem, og julefreden sænkede sig:)
Kundeservice var i top hele vejen! Og vil stærkt anbefale Plakatsnedkeren til andre.
Super flotte billeder
Super flotte billeder, som er helt skarpe!
Tøv ikke med at bestille hos Plakatsnedkeren!!
Tøv ikke med at bestille hos Plakatsnedkeren!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg oplevede top-service, da jeg havde bestilt 2 smukke plakater i ramme hos Plakatsnedkeren. Den ene ramme var i gået stykker under fragten, men da jeg henvendte mig til Plakatsnedkeren, var der fuld forståelse og ingen problemer, jeg fik bare tilsendt en ny - no questions asked!!
Virkelig skønt - jeg kan totalt anbefale at handle hos Plakatsnedkeren, det kommer jeg i hvert fald til at gøre næste gang, jeg mangler noget smukt til mine vægge 🤩🤩
Great service and excellent product…
Great service and excellent product kvality..
hurtig levering
Smuk plakat i flot ramme
Smuk plakat i flot ramme. Hurtig levering i en travl december.
Eneste lille ønske kunne være at alle plakater fandtes både med eller uden tekst 🙂
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.