Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor een zending die compleet mis is gegaan. De planten kwamen zwaar beschadigd aan, zelfs een deel van de plastic potten was gebroken. Het enige wat ze uiteindelijk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Duidelijke website. Planten werden precies in die periode bezorgd, welke ik had aangegeven (1,5 maanden van tevoren). Keurig verpakt en in goede conditie. Nog even afwachten of ze in het voorjaar a... Ver mais
Hele proces van bestellen tot leveren gaat perfect. Fijn de optie op te kunnen halen bij locatie in de buurt van woonplaats. Dat scheelt enorm in transportkosten en milieutechnisch meer verantwoord. D... Ver mais
Ik ben momenteel mijn achtertuin aan het inrichten en ik koop diverse planten bij verscheidene aanbieders. Ik ben aangenaam en blij verrast met de manier waarop mijn producten vervoerd zijn super... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede webshop voor het bestellen van planten!
Heerlijke webshop om planten te bestellen.
In tegenstelling tot andere winkels sturen ze grote planten op die meer dan een enkel blad hebben. Dit was heel erg welkom, ben er blij mee. Planten zaten goed verpakt en zijn veilig hier aangekomen. Website is duidelijk en de service is zeer vriendelijk!
Top bedrijf met super service
Top bedrijf waar je altijd goed geholpen wordt. De service is super en waar nodig wordt er goed met je mee gedacht. Heb er al meerdere keren besteld en zie geen reden om daarmee te stoppen. Planten zijn elke keer van top kwaliteit en verzending gaat ook altijd snel en netjes.
Geweldige service!
Een plant die zich niet gedroeg zoals het hoorde / verwacht. Ik kon het niet geloven, altijd top buitenplanten gekocht bij Plantbezorgd en dan een kaffir limoen die al heel snel heel kaal en sneu werd. Raar. Toch maar gemaild wat de beste oplossing was voor de plant, als die er nog was met nog maar 3 blaadjes, misschien had ik toch iets verkeerd gedaan… Ik had gelukkig niets fout gedaan en kreeg zo snel mogelijk een nieuwe (twee dagen later al) en deze staat nog steeds te shinen in de woonkamer en ik maak er ook gewoon nog steeds currys en sambals mee. Plantbezorgd the plaats waar je dus topkwaliteit buiten én binnenplanten bestelt met geweldige service en advies wanneer nodig. Bedankt Bart en Jolanda!
Super blij met de planten en service
Het mooie aan plantbezorgt is, dat je ook advies krijgt, als je dat wilt.
Over de planten, als je twijfelt welke te nemen ect.
De levering is hartstikke goed.
Heb vaker al iets besteld en de kwaliteiten van de planten zijn ook goed.
En dat met alle gemak van online bestellen, hoe makkelijk en fijn is dat.
Wij zijn er blij mee.
uitstekende planten boven verwachting, uitstekend verpakt, goed bewaterd.
zeer tevreden
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit. Planten in zeer slechte staat afgeleverd met veel afgebroken takken en VEEL Water in de potgrond !!!??
Ik koop nooit meer bij dit bedrijf !!!
Ik heb agapanthussen besteld in C3…
Ik heb Agapanthussen besteld in C3 potten dat is 19 cm.
3 Agapanthus Africanus en 3 Agapanthus Twister
deze kwamen in een p9 potje.
Agapanthus/hybride Blue de Chine, dwerglelie kwam in een grote pot.
Ik voel mij opgelicht.
Mijn reactie is wel wat laat.
Er is nog iets wat ik heb opgemerkt, samen met mijn fysiotherapeut vorige week bekeken, ik heb daar Agapanthus Africanus gekocht maar dat zijn het niet Ik had al bij Jan den Hartog uit Boskoop gekocht en die staan in mijn tuin, die hebben brede bladeren en deze hebben smalle bladeren, je kan het zo vinden bij Google en dan beeld.
Zij lichten mensen op!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.