Rational Intellectual Holdings Ltd Avaliações

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har oprettet mig for to dage siden. Indbetalt mine penge, som de startede med at tilbageholde. Nu kan ikke logge ind pga. en frosset (nyoprettet konto).... wth?? Ringeste service nogensinde.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var affiliates af Pokerstars, men så sagde de mig op og stjal min sidste udbetaling fra juli måneden, dette kan ikke være rigtig at de behandler deres affiliates og spiller på den måde ! Blev ops... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pokerstars became the shiittiestt clients service having site. Total shiiiit and this word can not describe the whole complexity of this site. They are making some kind of restrictions with no asking... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg oprettede en konto hos Pokerstare.dk, indsatte nogle penge og prøvede derefter at spille flere live poker spil, men fik hver gang at vide at det kunne jeg ikke. Jeg prøvede herefter at hæve min... Ver mais

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

67 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Svindel

SVINDLERE og de ejer ingen empati..
Ikke engang folk de næsten har fået til at tage i livet af dog selv ejer de respekt overfor!!!
I HAR NÆSTEN KOSTET EN GOD VEN LIVET PGA AF JERES SVINDEL.
Jeres svar, standard mails og i fortsatte med at ignorere ham, da han havde fået det bedre og i havde livet ham at kommunikere!
UANSET HVAD SÅ SKAL I ALLE VIDE HVEM I ER OG HVAD I GØR VED JERES KUNDER!

6 de março de 2016
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ringeste kundeservice

De siger at de har 24 timers kundeservice inde på deres hjemmeside, det kan man bestemt ikke mærke. Det har taget dem 6 dage (indtil videre) at hjælpe mig, med et simpelt og der går ca 2 dage for at de svare på mails, uden at løse problemet....

23 de janeiro de 2016

Mega dårlig service

Der er faktisk ingen service at hente, fordi hvordan skulle få fat på dem. Jeg kan ikke forstår at sådan et firma ikke har hverken online chat system eller telefon nummer så man kan komme i kontakt med dem.

Det fik mig til at stopper min tilmelding.

28 de setembro de 2015

EXTREMT DÅRLIGT STED

de sender en mail om at jeg skal huske min bonus (MEGA BONUS) og når jeg så går ind for at få den og prøver at indbetale 150 så får jeg en latterlig besked om at det kan så sandlig ikke lade sig gøre DOHHHHH hvad fanden sender i mig så en mail for ?
når jeg så prøver ( 6 gange) at gå på siden og under hjælp og til kundeservice og skriver min klage SÅ FÅR MAN FEJL FEJL FEJL FEJL FEJL FEJL
HOLD DA KÆFT NOGET SKIDT
DET HER KAN IKKE ANBEFALES
jeg har yderlige siddet og spillet noget mere og er lige blevet snydt for 500 kr
DET HER STED STINKER AF SNYD
ydermere kan man åbenbart ikke få udbetalt sine penge man selv har indbetalt ?
dårlig service = pokerstars.dk
værste sted jeg nogensinde har spillet online poker

3 de agosto de 2015

Snyder folk

De har snydt mig stort som affiliates for deres poker side, og nægter at betale mig de penge jeg tjente i min sidste mdr som aff for dem, så de ikke til at stole på og opfordre alle til ikke at oprette sig hos dem.

19 de novembro de 2014

Ubrugeligt

Pokerstars.dk fungerer ikke for danskere. Efter man har oprettet sig, og det er tid til at sætte penge ind, bliver man bedt om at indtaste en masse oplysninger, bl.a. CPR-nummer. Herefter bliver man præsenteret for en Java-baseret NemID-login der ikke rigtigt virker. Forsøger man at lukke klienten ned og logge ind igen, er spillet også ude, for nu skal man bruge NemID for at komme ind igen. Og her virker det heller ikke. Det er en ommer.

7 de novembro de 2014

Krejl

Reklamerer med en startbonus som ikke virker.

Skriver at man får $5 hvis man logger ind med nem id. Fik ikke pengene.

25 de outubro de 2014
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De vil ikke udbetale penge uden en kamp

Jeg har for nyligt indbetalt penge til pokerstars, hvilket jeg har gjort før uden problemer. Men sidste gang hvor jeg indbetalte nogen penge, frøs de min konto, og ville ikke udbetale mine penge igen, desuden havde de intet grundlag for at gøre dette. Efter utallige emails, vil de nu havde, at jeg skal tage billeder af alle mine kreditkort samt pas og kørekort. Ikke nok med det, så vil de havde at jeg skal printe mine kontoudtog ud for de seneste 3mdr og scanne dem ind igen for at sende dem. Desuden vil de havde, at jeg også printer de elregninger og diverse ting jeg har betalt de seneste 3 mdr og sender dem ind. Alt dette for, at udbetale mine penge igen. Dette synes jeg er langt over stregen. Sagen er stadig ikke afsluttet og får nok heller aldrig mine penge fra pokerstars at se igen. Vil derfor ikke anbefale nogen at bruge deres side til at spille poker på.

24 de outubro de 2014

Snød mig

Blev opsagt den 31.juki og nu vil de ikke betale for hele juli måned, sikke en klam måde at behandle en person som har tjent dem mange penge gennem årene

21 de setembro de 2014

Pokerstarsansat

Kære bennino Andersen .er det ikke ret tydeligt ,at du arbejder for poker Stars ...det er sgu en skam at du gider at kaste dig ud i løgne ,for det firma .det gør man da kun vist man er ansat ..for det første ,så lyver du angående udbetaling ..du lyver omkring episoden ,hvor nemid,var nede..jeg kontaktede selv pokerstars i den periode ..og jeg hørte intet ,trods utallige forsøg på at få et svar .men pludselig fik jeg en mail .hvor de beklaget det ..og som trøst kunne alle vi danskere som kompensation ,få lov at deltage i en freeroll ,til 5000 $ flot Stars .
Og for det tredie ..citigal har stadig aldrig testet deres såkaldte Rng .helt.for det ville pokerstars ikke tillade .dette kan alle læse på nettet .så nej .der er ingen der ved hvad der sker efter blandingen af kort .men det er tydeligt er neutrale kort bliver smidt ..når kortene er blevet delt .derfor alt det sjove action .
Men det er godt at du kan hygge dig på deres side .men jeg bliver sgu harm ,nok folk lyver .og det er lige det du gør .forsat god aften

14 de setembro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste pokersite jeg kender

Pokerstars er en rigtig god pokerside, der henvender sig til alle poker-brugere. Der er masser af turneringer 24/7, af forskellige arter og så er der et hav af cash-games også. Meget vigtigt også: min erfaring med udbetalingsservice er super, det er hurtigt og effektivt. Penge udbetaling er noget, som man ellers kan frygte er en slags jungle, når det handler om online spil om penge. Det er det IKKE på pokerstars. Udover det, så kører software bare perfekt (har haft andre oplevelser på anden pokersite ved SAMME computer) og man har et super overblik.

Jeg ville egentlig gerne give pokerstars 4,9 hvis muligt, da det kun næsten er perfekt. Det er virkelig småtingsafdelingen, der gør, at jeg ikke giver det HELT i top (som det ellers er meget tæt på at være). Som poker-freak er det f.eks. meget sjovt, at der ved show-down vises %-fordelinger v. hver hånd, over chancer for at vinde - dette ville kunne gøre pokersiden endnu bedre. Det er egentlig det eneste jeg tænker at der "mangler".

Det her er den bedste pokerside jeg kender :)

21 de julho de 2014

Vælg et andet pokersite

Da jeg oprettede mig hos pokerstars valgte jeg at ikke modtage nyhedsmail.
Alligevel bliver jeg konstant spammet af eventmails ligegyldige turneringer.
Jeg har nu forsøgt at framelde mig deres mails og lukke min konto hos dem 5 gange, men spammeriet fortsætter.

Jeg kan kun advare mod pokerstars og henvise pokerspillere til nogle af de andre sider: De er langt bedre at spille på og de svarer på kundehenvendelser.

19 de fevereiro de 2014

log in med menid

fedt der bare aldrig kan logges in på pokerstars fordi de bruger nemid - hold da nu k.... jeg tror de mister mange penge på nemid - jeg håber de sende nemid hele regningen.

7 de fevereiro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Velfungerende, sikkert og superlav rake - og masser af action 24/7

Jeg har vel efterhånden spillet ca. 2 mill. hænder på pokerstars og det er det sted jeg har betalt absolut MINDST i rake af alle steder, ikke mindst som en følge af deres meget attraktive VIP fordele, som gør spillet mere og mere profitabelt jo flere hænder du spiller.
Pokerstars havde for nylig ca. 36 timer med problemer med NemID (hvilket man også straks fik besked om når man kiggede på hjemmesiden eller spurgte supporten). I den mellemliggende periode spillede jeg på et par af de konkurrerende netværk hvor jeg har et par hvilende konti, og det mindede mig om præcis hvorfor jeg spiller på PokerStars.
På PokerStars er der altid rigelig action 24/7. Jeg spiller personligt aldrig mere end 9 borde af gangen, og der er altid mere end rigeligt med spillere til at få plads ved 9 borde inden for få minutter - selv med en let kritisk table selection.
Om du er til MTT, STT, Low Stakes eller High Stakes, 6-max eller full ring, Texas Hold'em eller Omaha er der med garanti nogen at spille imod. Det er mere end man kan sige om noget andet netværk.
Pokerstars har bare en markant større spillebase end noget andet netværk. Det øger selvsagt også mængden af profitable spillere der til enhver tid er online - også fordi PokerStars er det som de fleste har hørt om når de starter med at spille on-line poker.
Notesystemet er nemt at bruge så du kan sikre dig de afgørende noter på dine modstandere så du har dem næste gang du møder samme spiller igen.
Endelig vil jeg også påpege det enkle og overskuelige interface i pokerklienten. Både i lobby og ved bordene er der nemt overblik, og der er så mange muligheder for at tilpasse bordenes udseende ligesom du kan ændre en masse parametre i lobbyen så den er tilpasset netop dit behov. Især filtreringsfunktionen er rigtig god og den gør det nemt at vise en oversigt over lige netop de borde du er på udkig efter.
SIkkerheden er også i top. Pokerstars gør rigtig meget for at sikre at ingen misbruger dine kreditkort og det er jeg rigtig tilfreds med.
Udbetalinger går utrolig stærkt. Jeg har aldrig ventet mere end 1 døgn på at få mine penge, så det må siges at være utrolig hurtigt. Der er mange måder at bede om penge på, men jeg har generelt bare bedt om at få udbetalt til min Nem-konto, hvilket forløber helt smertefrit.
Alt i alt er Pokerstars en rigtig glimrende udbyder, som jeg varmt kan anbefale.

28 de novembro de 2013
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Uprofessionelt

Jeg har spillet hos Pokerstars i mange år, men det slutter vist nu, helt automatisk! Jeg har nemlig i flere dage ikke kunnet logge ind via min Nem ID, og selvom Pokerstars så flot påstår de har 24/7 kundeservice (hvordan man så end kan have det uden nogen mulighed for live kontakt til dem via telefon eller chat!), så har de ikke svaret på mange henvendelser fra mig om problemet og heller ikke gjort noget ved problemet!

Alt i alt meget uprofessionelt af verdens største pokersite, som vist er ret ligeglade med lille Danmarks pokerspillere. Heldigvis er løsningen ret simpel, da de heldigvis ikke er de eneste på markedet: Find et andet og seriøst site at spille poker på - det gør jeg!

Fik endelig løst mit problem efter små 2 uger, men bedre sent end aldrig! Tak for hjælpen, trods alt, giver nok PokerStars endnu en chance.

10 de outubro de 2013

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais