Helt exceptionel service! Vi havde bøvlet med at få vores sticker til at sidde rigtigt. Stickeren endte med at løfte sig, da vi ikke havde sat den ordentligt. En besked til kundeservice med spørgsmål... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Levering som anført på hjemmesiden og mails med at de nu gik i gang med at lave stickerne og hvornår de blev afsendt. De er præcis som vi gerne ville have dem :-) Vi er en sammenbragt familie på 4 og... Ver mais
Super fint produkt som var præcist som jeg havde forestillet mig og bestilt. Det eneste der trækker en smule ned er noget brugerflade design som ikke er helt konsekvent på tværs af deres forskelli... Ver mais
Nem og intuitiv bestilling, godt forklaret og nem at gå til. Måske en bedre oplysning om leveringtiden, den var lidt længere end jeg havde forventet - ca. 7 dage. Men produkter fejler bestemt ikke n... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Mange forskellige serier og typer af familier tilbydes på postkassestickers.dk
Informações de contato
Dinamarca
- postkassestickers.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Alt var som det skulle være.
Flotte produkter
Nemt og lige til..
Nemt og lige til... Hurtig levering, overskuelig hjemmeside og rimelige priser. Her handler jeg gerne igen.
hurtig og korekt levering
Good quality
Fairly quick delivery, good quality stickers
Hurtig lebering
Lækkert produkt
God og venlig service!
God og venlig service!
Da vores første leverance ikke fungerede optimalt, fik vi tilsendt nye stickers uden beregning, det er squ god service :-)
Kan varmt anbefales !
Primært fine postkassestickers
Primært fine postkassestickers. Jeg havde købt de første for 2 år siden og jeg kunne sagtens finde de sidste der passer til her i september måned ‘18. De dog svære at få på uden der kommer bobler ind under dem. Og lidt langsom forsendelse på ca 2 uger.
Super fint sted at købe stickers
Super fint sted at købe stickers. Det tog lidt tid at få mit sticker til min postkasse, derfor kun 4 stjerner.
Men super sted og det er anden gang jeg har brugt dem
Super flotte og hurtig levering
Havde egentlig forventet lang…
Havde egentlig forventet lang leveringstid. Men efter ganske kort tid lå de fine stickers i min postkasse. Jeg har ikke monteret dem endnu, men indtil videre mine varmeste anbefalinger :)
Rigtig god kvalitet
Rigtig god kvalitet, nemt at bestille og sætte op.
God service, hurtig levering og præcis som ønsket

Resposta da postkassestickers.dk
Var virkelig i tvivl om jeg ville give…
Var virkelig i tvivl om jeg ville give en enkelt eller 2 stjerner, men fordi klistermærkerne er lige som jeg havde tænkt, får de 2.
Ellers har jeg oplevet verdens længste leveringstid uden besked om hvor langt ens ordre var. Handler der ikke mere.

Resposta da postkassestickers.dk
Meget tilfreds :-)
Mange flotte motiver i god kvalitet
Mange flotte motiver i god kvalitet. Nemt at sætte på
Super produkt
Bestilt der fra to gange nu og begge gange er det gået perfekt. Fra bestilling til levering går der ingen tid og produktet er super nemt at arbejde med .
Alt i alt super sted
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.