Helt exceptionel service! Vi havde bøvlet med at få vores sticker til at sidde rigtigt. Stickeren endte med at løfte sig, da vi ikke havde sat den ordentligt. En besked til kundeservice med spørgsmål... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super fint produkt som var præcist som jeg havde forestillet mig og bestilt. Det eneste der trækker en smule ned er noget brugerflade design som ikke er helt konsekvent på tværs af deres forskelli... Ver mais
Nem og intuitiv bestilling, godt forklaret og nem at gå til. Måske en bedre oplysning om leveringtiden, den var lidt længere end jeg havde forventet - ca. 7 dage. Men produkter fejler bestemt ikke n... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Mange forskellige serier og typer af familier tilbydes på postkassestickers.dk
Informações de contato
Dinamarca
- postkassestickers.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Enkelt
Enkelt, nemt og hurtig levering. Pænt og professionelt arbejde
Super glad for resultatet 😍 vore…
Super glad for resultatet 😍 vore starwars postkasse er den fedeste i hele Horsens
Hurtig betjening og fin udførsel
Nemt at bestille og ganske god…
Nemt at bestille og ganske god beskrivelse der er med til hvordan man gør
Super betjening
Super betjening. Hurtig tilbagemelding på mail, da jeg havde fået noget forkert, og var lidt irriteret over at jeg ikke kunne ringe. Meget tålmodighed og overbærende. Tak!
Hurtig levering 😊
Super hurtigt og flot som altid.
Nemme at sætte op og det er et godt…
Nemme at sætte op og det er et godt produkt.
har ikke sett dem ennå kun på bilde men…
har ikke sett dem ennå kun på bilde men ser veldig bra ut, skal snart hjem å se de glede meg
Super nemt og hurtig levering mega tilfreds
Super nemt og hurtig levering
Super kvalitet og god service
Super godt
Rigtig god kundeservice og venlighed. Rigtig god kvalitet af stickers. Kan kun varmt anbefales

Resposta da postkassestickers.dk
Bedste kvalitet og super service !
Jeg har bestilt stickers flere gange
Jeg har bestilt stickers flere gange. Og har aldrig haft nogen problemer. Let at bestille, billig, hurtig levering og god kvalitet der er nemme at sætte på. Kan kun anbefale at købe her.
postkassestickers.dk og Signstore.dk
Samme Firma!
Bestilt og fik orderen efter lang tid.Sendte flere mail, ingen svar! Der var fejl i og har ikke kunne få kontakt til ham siden! (fejl kan jeg forstå, men ingen svar kan jeg ikke bruge)
Så pengene for jeg nok ikke tilbage!
Update: Han har lige svaret på Facebook..... det var Post Nord skyld... griner!!!!!!!!! Men han svare jo ikke på mail ang. der var fejl i orderen!
Levering som anført på hjemmesiden og …
Levering som anført på hjemmesiden og mails med at de nu gik i gang med at lave stickerne og hvornår de blev afsendt. De er præcis som vi gerne ville have dem :-) Vi er en sammenbragt familie på 4 og alle efternavnene kom fint med- uden merpris på trods af de ekstra bogstaver.
Utrolig nemme at sætte på og god vejledning samt skraber vedlagt.
ingen varer modtaget - fupside
Jeg har den 10 juli 2017 fået mail fra Politiet (SØIK) om at de samler data til at få lukket både postkassestickers.dk og Signstore.dk fuphjemmesiderne ned. Man kan søge sit tab refunderet gennem banken.
----------
Har modataget mail om at ordren skulle være afsendt for tre uger siden.
Har intet modtaget.
Har ikke fået svar ved hverken mail eller kontakt på hjemmesiden.
ordre BSWZLMMKS
Derfor prøver jeg at kommunikere denne vej.....
Stadig ingen varer eller kontakt.
Har derfor anmeldt siden sin svindel.

Total UTROVÆRDIG
Vil på det kraftigste FRARÅDE ALLE at bruge dette "Firma" kan ikke give stjerner for noget som helst.. for har ikke fået nogen som helst "behandling" ud over at pengene ER TRUKKET på min konto.. de svarer ikke på henvendelser hverken mail.. Tlf eller deres FB side.. og varen kommer heller ikke.. men man kan jo ikke give - stjerne .

Resposta da postkassestickers.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.