POWER.dk - Esbjerg Avaliações

3.266
O TrustScore é 4 de um total de 5

Stormgade 155, 6715 Esbjerg, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En glidende og nem forløb på købet, uden besvær meget dejligt og som altid har ikke oplevet det modsatte en eneste gang. God oplevelse hver gang jeg elsker at handle i Power. Sidst men ikke mindst så... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

TV'et jeg købte lever op til det forventede - og en go' pris hjælper også på oplevelsen. Var dog ved denne gang at trække min handel hos Power ned på 4 stjerner - meget hurtigt får man en "På vej" b... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Outlet bestilling. Jeg bliver ikke imponeret når jeg bestiller en Outlet ting, som skulle befinde sig i Esbjerg og får mail+sms om den er klar til afhentning. Jeg kører straks afsted efter den (1 tim... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.266)

32.977 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Da I vil bestemme hvad jeg må skrive

Da I vil bestemme hvad jeg må skrive - bl.a. om jeres meget lange reklamer, får I kun én stjerne.
Kjeld

Hej Kjeld,

Tak for din feedback, Kjeld. Det er ikke en god oplevelse, når det føles som om der bliver sat grænser for, hvad man kan skrive, og vi forstår også din irritation over de lange reklamer. 😊

Din tilbagemelding er sendt videre internt til POWER Esbjerg, så både oplevelsen omkring anmeldelsen og din kritik af kommunikationen kan blive gennemgået nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, fordi den slags input er med til at forbedre oplevelsen fremadrettet. 🤗

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

vi fik den hjælp som vi havde brug for…

vi fik den hjælp som vi havde brug for men ventetiden var alt for lang kun en person som betjente i support det er virkelig ikke godt nok vi stod i kø i 20 min man må kunne prioritere der hvor der er mest brug for det.virkelig god og venlig betjening men fik helt ondt af den stakkels medarbejder

11 de julho de 2026

Hej Tom,

Tak for din anmeldelse og for at dele både det gode og det mindre gode.

Det er godt at høre, at I fik den hjælp, I havde brug for, og at betjeningen blev oplevet som venlig.

Samtidig er 20 minutters ventetid naturligvis for længe, og det forstår jeg godt var frustrerende, især når der kun var én til at hjælpe i supporten.

Vi sætter pris på, at du også fremhæver medarbejderens indsats.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Der er altid plads til forbedringer…

Der er altid plads til forbedringer derfor 4 men jeg fik en god betjening 👍🏼😊

Hej Annemette,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik en god betjening i Esbjerg, og vi sætter også pris på din ærlige kommentar om, at der altid er plads til forbedringer. Den slags feedback er værdifuld.

God oplevelse hver gang

Sidst men ikke mindst så er det samme god sælger jeg gar været heldig og møde igen, Hassan Abou Rdeineh

10 de julho de 2026

Hej Aida,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du igen har haft en glidende og nem oplevelse, og at det hele er forløbet uden besvær. Det betyder meget, at du vælger at handle hos POWER, og at oplevelsen er god hver gang.

Det er også skønt at høre, at du har mødt den samme gode sælger igen, og at mødet har gjort indtryk.

Alt galt…

Click og collect bestilling ikke klar ved ankomst på trods af sms om at den var klar - lang ventetid (ca 30 min) - forkert vare udleveret og denne manglede også dele - varen vi havde bestilt havde de slet ikke og de kunne ikke give særlig rabat på andre varer som undskyldning for fejlen og alt besværet… vi fik penge retur og købte andet sted efter denne oplevelse… der handler vi ikke igen

Hej TC,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig en dårlig oplevelse at møde op til click og collect efter en sms om, at bestillingen er klar, og så både vente længe, få udleveret den forkerte vare og samtidig opdage, at den mangler dele. Det forstår jeg godt har været både frustrerende og skuffende. 😕💬

Din feedback er taget videre til varehuset i Esbjerg, så de kan gennemgå både afhentningsrutinerne, lagerhåndteringen og kommunikationen omkring reservationer. Det ændrer ikke på den oplevelse, du har haft, men den slags tilbagemeldinger er vigtige for at forbedre forløbet fremover. 🙏😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi på et andet tidspunkt får mulighed for at give en langt bedre oplevelse. ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en iPhone 17 med opsætning.

Købte en iPhone 17 med opsætning.
Jeg fik en fantastisk betjening af en ung mand i butikken.
Jeg kommer helt sikkert igen.

Hej Birgith,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik fantastisk betjening i Esbjerg, og at opsætningen af din iPhone 17 gav dig en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du vil komme igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg var inde og købe en Canon printer.

Jeg var inde og købe en Canon printer.
Det var en ung der hjælp mig.
Hun var kun interesseret i at jeg ville købe en dyre printer. Sikke en masse
Salgs tricks de prøver på.
Måtte sige til hende. Jeg skal kun have den vare jeg kom efter. Hun stod nærmest og grinede fordi hun ikke kunne overtale mig til at købe en meget dyre printer en jeg havde brugt for.

Hej Johnny,

Tak for din feedback. Det er ikke den oplevelse, man skal have i vores butik, og jeg forstår godt, at det har været en ubehagelig situation, når fokus føltes mere på at sælge en dyrere printer end på at hjælpe dig med det, du faktisk kom efter. 😊

Din tilbagemelding om salgsoplevelsen i Esbjerg er sendt videre til butikken, så de kan gennemgå rådgivningen og måden, man møder kunder på. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang. 🤗

Meget venlig og hjælpsom

Hej Jytte,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Esbjerg var meget venlig og hjælpsom.

God dag

Hej Jørn,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik god service i Esbjerg. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Super sød og kompetent sælger, men useriøst med jeres skruen på priser

Super sød og kompetent sælger, som gjorde det til ug. Jeg er dog ikke vild med jeres koncept, at I kan skrue så meget på priserne, det virker disideret useriøst på mig. Tænker ikke hele mit indkøb kommer til at ligge hos jer

Hej Ulla,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om oplevelsen i Esbjerg.

Det er rigtig godt at høre, at du mødte en sød og kompetent sælger, som gjorde en positiv forskel.

Samtidig forstår jeg godt, at prisoplevelsen kan virke frustrerende, når den føles for svingende. Vores priser opdateres løbende, og onlinepriser samt butikspriser følger de aktuelle priser automatisk.

Tak fordi du deler din oplevelse så ærligt. Den slags feedback er vigtig og bliver taget med videre.

Super god betjening

Super god betjening .
Jeg handler gerne hos dem igen.

Hej Karen,

Tusind tak for de flotte ord og den gode anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik super god betjening i Esbjerg, og at du har lyst til at handle hos os igen.

Togo levering

Togo levering: klargjort til levering/afhentning til tiden.
God service hele vejen rundt, kommer gerne og handler igen i samme butik.

2 de julho de 2026

Hej Mogens,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at din ToGo levering var klar til tiden, og at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Vi sætter stor pris på, at du vil handle hos os igen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Medarbejderen der var vikar i…

Medarbejderen der var vikar i TV-afdelingen gjorde sit allerbedste for at betjene.

6 de julho de 2026

Hej John,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om oplevelsen i TV-afdelingen.

Det er godt at høre, at medarbejderen gjorde sit bedste for at hjælpe dig. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bestilte på Click & Collect

Bestilte på Click & Collect
Varen var klar til afhentning i løbet af kort tid.
Super god service og behagelig personale.

Hej Brian,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at din Click & Collect ordre var klar hurtigt, og at du fik god service i Esbjerg-butikken. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

3-5 dages levering blev selvfølgelig 5…

3-5 dages levering blev selvfølgelig 5 hele dage. Okay.
Men måden man får udleveret hvidevarer i Esbjerg er håbløs.
Elendig skiltning.
Langsomt system.
Tåbelig afvikling trods medarbejderen gjorde hva han kunne.
Skabsfryseren var ganske fin.

1 de julho de 2026

Hej søren,

Tak for din anmeldelse og for den ærlige feedback.

Det er godt at høre, at skabsfryseren lever op til forventningerne, men oplevelsen omkring udleveringen i Esbjerg lyder unødigt besværlig. Når skiltning, flow og ventetid ikke fungerer godt, trækker det klart ned i den samlede oplevelse, også selv om medarbejderen gjorde sit bedste.

Vi sætter pris på, at du deler det så konkret.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg fik en rigtig god behandling i…

Jeg fik en rigtig god behandling i butikken, med god service, og en god pris.
Jeg kommer igen.

4 de julho de 2026

Hej Sammy,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god service i butikken og en god oplevelse hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på, at du vil komme igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god vejledning og hjælp med…

Rigtig god vejledning og hjælp med installation af medarbejdere

4 de julho de 2026

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik rigtig god vejledning og hjælp med installationen i Esbjerg. Den slags feedback betyder meget, og vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hasan er en dygtig sælger.

Hasan er en dygtig sælger. Han var rigtig god til at vejlede og spørge ind til behov. Jeg er meget glad for mit køb ( tv).

1 de julho de 2026

Hej Lizzie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det er dejligt at høre, at du fik god vejledning, og at købet af dit tv levede op til dine behov.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse i Esbjerg.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Som altid mest fokus på mersalg af ting…

Som altid mest fokus på mersalg af ting jeg ikke har brug for og et andet TV
Jeg slap dog hjem med det TV jeg havde bestemt mig for hjemme fra
Denne gang

3 de julho de 2026

Hej Vibeke,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er godt at høre, at du fik det TV med hjem, som du havde besluttet dig for.

Samtidig er det selvfølgelig ikke den bedste oplevelse, hvis rådgivningen føles for meget som mersalg frem for hjælp til det, du faktisk kom efter. Det tager vi med videre.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive om det.

Godt

3 de julho de 2026

Hej Anders,

Tak for de fine ord og for de 4 stjerner.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Esbjerg⚡

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais