POWER.dk - Esbjerg Avaliações 3.130

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Stormgade 155, 6715 Esbjerg, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor ros til Amalie i Power Esbjerg 🙌 Super sød medarbejder med god energi og virkelig god kundeservice. Hun hjalp mig hurtigt og gjorde hele oplevelsen meget bedre. Håber Power passer godt på hende... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En upåklagelig oplevelse! Jeg købte en telefon her, og alt forløb perfekt. Jeg vil gerne rose konsulenten, der hjalp mig – han er meget dygtig, hurtig og venlig, og han gjorde det hele utroligt nemt.... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor ros til Amalie i Power Esbjerg 🙌…

Stor ros til Amalie i Power Esbjerg 🙌 Super sød medarbejder med god energi og virkelig god kundeservice. Hun hjalp mig hurtigt og gjorde hele oplevelsen meget bedre. Håber Power passer godt på hende 👏

19 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Sakib,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik så god og hurtig hjælp i Esbjerg, og at den gode energi gjorde oplevelsen endnu bedre.

Den slags feedback betyder meget for os.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Der er ingen service jeres ansatte er…

Der er ingen service jeres ansatte er ligeglade med kunderne og man kan stå i kø længe sidst jeg var hos jer var der 3 kunder der smed de vare som de skulle have købt og gik det skal være et godt tilbud ellers kommer jeg der heller ikke mere heller EL Gigant

16 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God pris, hurtig og god service, god kvalitet

10 de maio de 2026

Hej Teddy,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en fremragende oplevelse med både pris, kvalitet og service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte to forskellige varer via click…

Bestilte to forskellige varer via click & collect. Først var der meget lang ventetid pga. kun én ekspedient ved kassen, og da jeg kom til kassen havde man lagt to identiske varer i posen, hvilket jeg selv måtte påpege. Ekspedienten kunne ikke finde ud af at tilrette fejlen, og måtte tilkalde en kollega, hvilket resulterede i endnu længere ventetid.

12 de maio de 2026

Hej Dorthe,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen levede op til forventningerne.

Fin betjening

Fin betjening, der var ikke så lang ventetid denne gang.

12 de maio de 2026

Hej Jan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at betjeningen var fin, og at ventetiden denne gang var kortere.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Kirsten,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Esbjerg var præget af venligt og smilende personale. Den slags feedback er virkelig værdsat.

God betjening

God betjening, venlig personale.

9 de maio de 2026

Hej Gunhild,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen blev mødt med venlighed.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg blev hjulpet med at finde det…

Jeg blev hjulpet med at finde det bestilte.

Hej Svend,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at du blev hjulpet med at finde det bestilte. Den slags oplevelser sætter vi stor pris på at høre om.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Langsomt salg

Langsomt salg
Først kø ved kassen, derefter ventetid på ekspedition i afdeling og til sidst meget ventetid på udlevering i kælder.

11 de maio de 2026

Hej Peder,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at du har delt oplevelsen, og ventetiden gennem flere led af besøget er selvfølgelig noget, der påvirker helhedsindtrykket.

Vi sætter pris på den konkrete feedback om både kasse, afdeling og udlevering. Den type tilbagemelding er værdifuld i arbejdet med at skabe en bedre oplevelse i varehuset.

Support hjælp.

8 de maio de 2026

Hej Sonja,

Tak for de 5 stjerner.

Det er godt at se, at du har skrevet ind, men jeg kan ikke se, hvad du konkret har brug for hjælp til.

Skriv gerne lidt mere om problemet, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt. Det kan for eksempel være, om det handler om din ordrestatus, levering eller manglende ordrebekræftelse.

venlig og kompetent betjening

Jeg blev betjent af en dygtig og behagelig ung mand, da jeg i går var i butikken for at handle. Det var en god oplevelse, og jeg kommer gerne igen.

Hej Ulla,

Tusind tak for de flotte ord og for den fine anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at besøget i Esbjerg var en god oplevelse, og at betjeningen blev oplevet som både venlig og kompetent.

Vi sætter stor pris på, at du vil komme igen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Meget lang ventetid på vores fjernsyn…

Meget lang ventetid på vores fjernsyn ved udleveringen i Esbjerg.
Vi fik så udlevet et kalibreret fjernsyn da de ikke kunne finde et der var standard. Det var også ok, men da vi så kom hjem og fik fjernsynet pakket ud manglede fjernbetjening og strømforsyningen så i kassen.
Så vi måtte ind i butikken igen. Der fandt de så en brugt fjernbetjening og en strømforsyning. Lidt lad og ligeglad betjening selvom de havde lavet en fejl.
Fjernsynet virker fint men ikke en god købs-oplevelse desværre.

10 de maio de 2026

Click & Collect er fuldkommen tåbelig ved Power

Click and Collect lever ikke op til navnet ved Power. Ved afhentning, får du besked ved kassen, at du skal ned og snakke med en sælger i butikken, for betaling og udlevering - dette er klart møntet på mer salg. Her kan du så stå i kø og vente indtil det bliver din tur og det kan tage lang tid. Hvorfor har medarbejderen ved kassen ikke accept til at tage imod betaling og guide dig til udleveringen, som alle andre butikker gør. Det er faktisk rent spild af min tid, når man tror at man kan hente sine vare i arbejdspausen - for det kan ikke lade sig gøre ved Power. En kunde i butikken sagde til mig "ja det er Power i en nøddeskal" Det var meget smartere hvis man ved bestilling blev guidet til udleveringsstedet, som det gøres andre steder og ikke skulle trækkes igennem hele butikken. Jeg måtte parkere aller bagerst på Bilkas parkeringsplads pga jeg havde trailer med, gå op i butikken, blive guidet ned til en eller anden sælger i butikken og herefter guidet til videre udleveringsstedet og herefter gå helt ned til min bil endnu en gang - herefter køre til udleveringsstedet. Tåbeligt !!!!!!!!! Med den fremgangsmåde afbestilte jeg min tørretumbler, for så at købe den ved en konkurrent.

Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte en vaskemaskine på meget godt…

Vi købte en vaskemaskine på meget godt tilbud. Den kom få dage efter. Information var god og den unge mand i udlevering hjalp endda med at læsse den op i traileren. Det hele forløb meget godt. Kun tilfreds melding herfra.

6 de maio de 2026

Hej Giedre,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at både tilbuddet, leveringen og informationen levede op til forventningerne, og at hele forløbet gik så godt.

Ekstra skønt at oplevelsen ved udlevering også gjorde en positiv forskel.

Hurtig levering,god service

Hurtig levering,god service

6 de maio de 2026

Hej Johnny,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at både leveringen og servicen levede op til forventningerne. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget dårlig oplevelse hos POWER Danmark – både online og i butik.

Jeg bestilte oprindeligt en vaskemaskine inkl. levering og montering via POWERs hjemmeside. Der stod tydeligt, at maskinen forventedes på lager d. 13.05.2026, og at levering kunne ske d. 18.05.2026. Allerede dagen efter modtog jeg dog en mail om, at maskinen var forsinket, og at de ikke kunne oplyse, hvornår den igen ville være på lager.

Jeg forsøgte at kontakte kundeservice via chatten på hjemmesiden, men fik først svar otte timer senere (det skal lige tilføjes, at min oprindelige henvendelse skete om formiddagen indenfor Powers åbningstider) – uden at få nogen reel information om leveringstidspunktet. Det virker ærligt talt absurd, at man kan sælge en vare med en konkret leveringsdato uden reelt at vide, hvornår varen kan leveres.

Jeg endte derfor med at annullere ordren og bestille en anden vaskemaskine til afhentning i POWER Esbjerg. Her fortsatte den dårlige oplevelse.

I butikken var der kun én medarbejder i hårde hvidevareafdelingen, som var optaget af en anden kunde i meget lang tid. Jeg ventede omkring 30 minutter bare for at få lov til at betale. Derefter ventede vi yderligere cirka 30 minutter på lageret, fordi den eneste lagermedarbejder var under oplæring og samtidig optaget af en anden kunde.

Da det endelig blev vores tur, kunne han ikke finde vaskemaskinen og måtte hente sin overordnede. Efter endnu omkring 15 minutter fik vi endelig udleveret maskinen.

Samlet set brugte vi over halvanden time i butikken på at hente en vaskemaskine – i en butik med meget få kunder. Hele forløbet har været præget af dårlig information, lange ventetider, manglende koordinering og generelt meget lav service.

Det er bestemt ikke en oplevelse, jeg forventer hos en stor elektronik- og hvidevarekæde.

Jeg havde bestilt click & collect

Jeg havde bestilt click & collect
Jeg går til kassen får en bon og bliver bedt om at gå til TV afdelingen, her venter jeg i 5 minutter på betjeningen, en ung fyr kommer, han spørger om jeg vil se tv’et, hvilket jeg siger nej til da jeg jo har set hvad jeg skulle se på hjemmesiden. Han bliver ved med at insistere på at jeg skal se tv’et, hvilket jeg kun kan opfatte som forsøg på mer salg.
Herefter få jeg min bon, men skal selv spørge om hvor jeg skal afhente tv’et. Svaret er nede i kælderen, så må jeg selv finde vej derfra.
Ved udlevering står der en fyr før mig der har ventet i 20 minutter. Da det blev min tur får jeg at vide at jeg må vente, for medarbejderen skal op i butikken, og han den eneste medarbejder, jeg insisterer på at han skal finde mit TV, hvortil han svarer nærmest sur at så tager han den med på vejen. Jeg får mit TV 10 minutter senere af en anden medarbejder.
Så dårlig oplevelse, click & collect blev til click & wait.

13 de maio de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais