POWER.dk - Esbjerg Avaliações

3.266
O TrustScore é 4 de um total de 5

Stormgade 155, 6715 Esbjerg, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En glidende og nem forløb på købet, uden besvær meget dejligt og som altid har ikke oplevet det modsatte en eneste gang. God oplevelse hver gang jeg elsker at handle i Power. Sidst men ikke mindst så... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

vi fik den hjælp som vi havde brug for men ventetiden var alt for lang kun en person som betjente i support det er virkelig ikke godt nok vi stod i kø i 20 min man må kunne prioritere der hvor der er... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

TV'et jeg købte lever op til det forventede - og en go' pris hjælper også på oplevelsen. Var dog ved denne gang at trække min handel hos Power ned på 4 stjerner - meget hurtigt får man en "På vej" b... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Outlet bestilling. Jeg bliver ikke imponeret når jeg bestiller en Outlet ting, som skulle befinde sig i Esbjerg og får mail+sms om den er klar til afhentning. Jeg kører straks afsted efter den (1 tim... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.266)

32.977 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så de havde en bordventilator tilbage…

Så de havde en bordventilator tilbage og reservere den en halv time efter kunne jeg henter den søde og venlige personale ved kassen

Hej Ken,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at reservationen gik hurtigt, og at du fik en god oplevelse med det venlige personale i Esbjerg.

Venlig og kompetent

Venlig og kompetent

30 de junho de 2026

Hej Samuel,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en venlig og kompetent oplevelse i Esbjerg. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og fantastisk produkt!Jeg…

Super service og fantastisk produkt!Jeg har lige købt en ny iPad Air hos Power og er fuldt ud tilfreds. Hele forløbet gik smertefrit, og produktet lever fuldt op til forventningerne. Fem stjerner herfra!

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at hele forløbet gik smertefrit, og at din nye iPad Air lever op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hej Pia,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god betjening og hjælp til at vælge det rette TV i Esbjerg.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fantastisk betjening af den meget…

En fantastisk betjening af den meget kompetent ung mand, der gik i detaljer og fik lige præcis det jeg havde brug for.

28 de junho de 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en grundig og kompetent vejledning, og at du fandt præcis det, du havde brug for. Den slags oplevelser betyder meget.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så flinke og hjælpsomme unge mennesker

Så flinke og hjælpsomme unge mennesker, og de vidste hvad de snakkede om og vi fik svar på alle vores spørgsmål🤗

Hej Ole,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik god hjælp, klare svar og en god oplevelse i Esbjerg.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg mangler dags dato stadig en del

Jeg mangler dags dato stadig en del, til en espressomaskine (indbygnings) jeg købte i november. Efter et par måneder besøgte jeg butikken, der havde man glemt at bestille. Jeg blev lovet at delen blev bestilt omgående og jeg ville blive kontaktet. Nu fem måneder senere, har jeg stadig intet hørt. Simpelthen under al kritik.

4 de novembro de 2025

Hej Jürgen,

Det er et alt for langt forløb, og det beklager vi.

Når en del til en indbygnings-espressomaskine stadig mangler så længe efter købet, forstår jeg godt din kritik.

Da der er tale om en manglende del, skal sagen tages direkte med kundeservice. Du kan ringe på 70 33 80 80, skrive til [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller bruge chatten her [https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/).

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Esbjerg⚡

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og venlig service.

Hurtig og venlig service.

27 de junho de 2026

Hej Morten,

Tusind tak for de flotte ord! Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en hurtig og venlig oplevelse i POWER Esbjerg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Havde bestilt i click and collect

Havde bestilt i click and collect, men jeg stod først i kø ved kassen 10 min., og så fik jeg at vide, at jeg skulle finde “en medarbejder i støvsuger afdelingen”, som ville finde min vare.
Da jeg fandt en medarbejder, tog det 15 min. for ham at finde min vare.
Ikke ligefrem hurtigt at få sin vare…

Hej Mona,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt, at Click & Collect ikke blev den hurtige oplevelse, som den burde være, og at du både måtte vente ved kassen og lede efter hjælp i butikken.

Vi sætter pris på, at du deler det, for det giver et klart billede af, hvor oplevelsen ikke hang sammen i Esbjerg.

Vi håber samtidig, at du trods alt fik din vare med hjem, og at den lever op til forventningerne.

Jeg kører til Esbjerg butikken

Jeg kører til Esbjerg butikken, og har tjekket at den varer jeg vil købe står på lager, jeg henvender mig til en sælger efter at han har stået og kigget ned i hans pc et par minutter uden at have en anden kunde, han kigger op og siger blot - den varer har vi ikke. Jeg kører hjem igen - min kone går på nettet og bestiller den til til afhentning og rigtigt nok er den klar efter 30 min 😔 så jeg kører 40 km tilbage igen og afhenter min vare. Dårligste behandling nogensinde

26 de junho de 2026

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Det er en rigtig ærgerlig oplevelse, især når du både kører forgæves og ender med at skulle tage turen igen.

Det er godt, at varen til sidst kunne afhentes, men forløbet lyder bestemt ikke, som det burde have været. Vi tager din feedback med videre, så oplevelsen i butikken kan blive fulgt op på.

Produktet virkede ikke da vi kom hjem

Produktet virkede ikke da vi kom hjem
Var defekt

25 de junho de 2026

Hej Heidi,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at produktet allerede var defekt, da I kom hjem.

Ved fejl på mindre varer kan I tage produktet med til en valgfri POWER-butik, så hjælper personalet jer videre. Husk gerne at tage kvittering eller købsbevis med.

Hvis der er tale om en større vare, eller hvis I ikke har mulighed for at komme forbi en butik, så skriv gerne lidt mere om produktet og fejlen, så kan jeg guide jer videre herfra.

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg havde været i Elgigant da jeg ville købe et par AirPods Pro, jeg havde dog fundet dem billigere et andet sted, de ville åbenbart ikke prismatche. Så jeg kørte til Power, her blev man mødt af en masse søde medarbejdere som alle ville hjælpe.

Her blev jeg betjent af Amalie, som virkelige var professionel og meget serviceorienteret, og jeg fik prismatchet uden problem. Vil til enhver tid tage til Power istedet for Elgiganten.

Det er ikke sidstegang jeg kommer forbi Power Esbjerg. 🤩

25 de junho de 2026

Hej Magnus,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Esbjerg.

Det er virkelig dejligt at høre, at du blev mødt godt i butikken, og at du fik en professionel og serviceorienteret oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at besøget hos os gjorde så godt et indtryk, og vi håber, at vi også næste gang kan leve op til forventningerne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik en rigtig god vejledning og…

Jeg fik en rigtig god vejledning og salgsassistenten tog sig rigtig god tid til at forklare mig fordele og ulemper og kom med flere eksempler.. alt i alt en rigtig god og meget tilfredsstillende ekspedition som
medfører i et køb. Sidst men ikke mindst inden afslutning på farvel og tak - fik jeg en gave selvom gaven ikke kostede ret meget men den måde det blev leveret på var alfa og omega .. tak for det

24 de junho de 2026

Hej TRANGVO,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik grundig vejledning, god tid til at træffe dit valg og en samlet oplevelse, der gjorde hele forskellen.

Ekstra skønt, at den lille gave og måden den blev givet på satte prikken over i’et.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede uitleg advies en uitleg over de mogelijkheden

Goede uitleg En uitleg over de vele abonnement mogelijkheden zowel telefoon als electra en mogelijkheden voor kosten besparing...

Hallo Lammert,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik god vejledning og et klart overblik over de mange muligheder for både abonnementer og besparelser.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse fra Esbjerg.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Positiv og venlig betjening.

Positiv og venlig betjening.

Hej Karen,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en positiv oplevelse med venlig betjening i Esbjerg.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hej Carl,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik høflig betjening og god information i Esbjerg. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

En ihærdig sælger

En ihærdig sælger, det trods mangel på udstyr til OnePlus 15, fik solgt os et panserglas til vores Samsung telefon

Hej Jens,

Tak for de flotte 5 stjerner og for at dele oplevelsen fra Esbjerg.

Det lyder som et besøg med god energi og en sælger, der virkelig gjorde en indsats. Samtidig forstår vi også, at det havde været endnu bedre, hvis der havde været udstyr til OnePlus 15 på hylden.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Svært at finde en ekspedient der kunne hjælpr

Jeg synes det var meget svært at finde en ekspedient der kunne hjælpe

20 de junho de 2026

Hej Mona,

Det er ærgerligt at høre, at det var svært at finde en medarbejder, som kunne hjælpe dig i Esbjerg. Det er selvfølgelig vigtigt, at det er nemt at få hjælp i butikken, og vi tager din oplevelse med videre.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi inde i butikken d.8/6 for at købe en…

Vi inde i butikken d.8/6 for at købe en soundbar i Esbjerg butikken, soundbar’en har de kun i Sønderborg butikken.
Men det var ingen problem, da de bare kunne sende den med GLS til vores hjemadresse, vi betaler de 7000kr. For soundbar’en og køre hjem!

Nu er dato’en d.22/6 og vi har endnu ikke modtaget den betalte Soundbar, vi har 3 gange haft kontakt til Power kundeservice og de 2 af gangene ville butikken vende tilbage til os indenfor 24timer (det skete aldrig) Og den tredje gang vi havde fat i Power kundeservice ville ledelsen i Esbjerg butikken kontakte os straks (det skete aldrig)

Nu har vi i dag igen igen igen igen haft fat i kundeservice og nu ville butikken undersøge hvad der er sket, akkurat ligesom alle de andre gange vi har kontaktet dem (der sker vel heller ingenting denne gang)

Pengene er trukket fra vores konto (7000kr.) det har de dælme styr på, at få gjort!

For ca. 1,5 måned inden købte vi et 100” fjernsyn, der var problemet det samme!

Det er simpelthen pinligt og så dårlig service og hvor lidt styr der er på kommunikations vejen i Power!

Når vi har modtaget soundbar’en, så vil vi fremadrettet ikke anbefale eller handle i Power!
Så dårlige service har vi aldrig fået i Elgiganten!

Og jeres beklagelser, undskyldninger og det er vi da kede af……… det kan vi ikke bruge til noget, så I kan spare jeres “skriv” og istedet koncentrere jer om at få sendt vores Soundbar, som vi har betalt for!!!

Tak for en mega dårlig service og ja, det bliver også lagt på facebook

8 de junho de 2026

Hej Hunter,

Det er et meget frustrerende forløb, og det beklager vi.

Når en ordre ikke er kommet frem, er det først værd at tjekke sporingsoplysningerne i MyPOWER, da en ordre i nogle tilfælde kan være sendt i flere pakker.

Hvis der ikke er nogen sporingsoplysninger, eller hvis sporingen ikke viser, hvor pakken befinder sig, skal ordren gennemgås med ordrenummeret. Du kan skrive til [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk), bruge chatten [her](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/) eller ringe på 70 33 80 80 mandag til fredag kl. 10:00 - 16:00.

Tak fordi du delte oplevelsen. Vi tager din feedback med videre på vegne af POWER Esbjerg⚡

Det startede fint, MEN

Det startede fint, Hjemmesiden virke som den skal, da jeg ankommer til Butikken fik jeg god hjælp i starten.

Da jeg så skal have min PC skal den først opdateres/Nulstilles det vil tage 10/15minutter

Nu går det så galt, Den medarbejder som skal nulstille min PC Bruger mere tid med kunder ude ved kassen end på min computer, efter 40 minutter spørger jeg ind til status og får afvide at der er nogen udfordringer og det vil tage længere tid. efter yderliger 50minutter hvor jeg kan opsavere at medarbejderen som skal klargøre min pc stadig bruger tiden ude ved kassen spørger jeg ind igen, Computeren skal stadig opdateres. Jeg spørger om den ikke kan det hjemme hos mig, Jo den kan den og først her efter får jeg min PC.

Kære Power når i har en kunde i butikken som venter på et produkt som prioriter kunden, jeg brugte samlet ca. 2 timer på den her udfordring og fik flere gange beskeden at medarbejderen som skulle lave min PC stod ved support/kassen det er virkelig ikke godt nok, hvad startede som god service og en posetivt oplevelse slutte meget dårlig, og til trods på at jeg spurgte om min PC ikke kunne blive prioriteret blev jeres medarbejder i kassen og ikke ved min PC som stod i et baglokale hvor den ikke kunne ses/Følges

22 de junho de 2026

Hej Mads,

Det er ærgerligt at et forløb, der begyndte godt, endte med så lang ventetid og en dårlig oplevelse i butikken. Når man står og venter på at få udleveret sin PC, skal informationen være tydelig, og forløbet skal hænge bedre sammen end det gjorde her.

Vi tager din feedback med videre, så oplevelsen i butikken kan blive bedre fremover.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Esbjerg⚡

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais