Jeg havde fornøjelsen af at få hjælp fra Hashir - Frederiksberg centret. Jeg skulle købe en tablet for mit eget konsulentfirma. Han gav rigtig god rådgivning, var flink, imødekommende og meget se... Ver mais
A empresa respondeu
Power Frederiksberg er altid kaotisk. Hvis du vil have hjælp til køb af en vare skal du stå i kø, og så har du højst sandsynligt stået i den forkerte kø og skal i stedet gå ned i modsatte ende. Så kan... Ver mais
A empresa respondeu
Lang ventetid samt dårlig betjening. Med så mange på arbejde forventer man mere overskud fra sælgernes side samt et ønske om at skabe gode kundeoplevelser- Jeg blev ikke solgt en oplader til m... Ver mais
A empresa respondeu
Ny medarbejder fik hurtigt fundet bedste løsning til mit telefonbehov til optimal pris, incl. tilbehør 😃 Glad, smilende og hurtig, og viste hvad han talte om👍 valgte selv at overføre fra gl. til ny.... Ver mais
Falkoner Alle 21, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Jeg kom ind i power efter min telefon var ødelagt, heldigvis mødte jeg Elias som var supersød og fandt en cepter x3 til mig som jrg blev virkelig glad for brug for flere som dig Elias

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Det var et godt køb og jeg havde en god fornemmelse og følte mig hørt og fik svar på mine spørgsmål på en god måde så det var en god oplevelse og vi er glade for vores køb i POWER i Frederiksbergsk centret
Vi kommer helt sikkert igen😊

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at handle her. Kundeservicen er i særklasse – personalet er meget imødekommende og søde. Derudover er produkterne af fantastisk kvalitet, og man får virkelig noget for pengene. Tusind tak for den gode service!"

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Jeg blev betjent af Jakob, der hjalp mig med at finde de rette varer jeg stod og manglede. Han var effektiv og sød.

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Har fået den bedste kundeservice af Daniel fra POWER på Frederiksberg! Kniven på min Ninja Creami Deluxe-ismaskine var gået i stykker, og jeg kunne ikke lave is i sommervarmen...han sørgede for hurtig ekspedition af reklamationen, så jeg nu får en spritny ismaskine, som endda bliver sendt til en pakkeshop tæt på min adresse, da jeg ikke selv har mulighed for at hente den i butikken. Helt perfekt! TAK for virkelig god kundeservice og kommunikation/information i en altid venlig og ordentlig tone :-)

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Rigtig god service af Jacob med hjælp til airfryer

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Ekspedienten påstod der ikke var en pakke til mig, via click og collect selvom jeg kunne fremvise ordrenr.
Var arrogant og bad mig om at sige hvad jeg skulle have hentet og forsvandt derefter for at se om varen var på lager. Kom tilbage med min pakke, som var bestilt, da han tilsyneladende kunne finde den, efter han gad at bevæge sig ud på legeret.

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
ALDRIG skal jeg handle her igen. Aldrig er jeg blevet behandlet så dårligt.
Jeg kommer og vil Købe et produkt i deres butik til 1500 kr, jeg er fuldstændig købeklar. Der står et kæmpe skildt hvor man kan spare 1000 kr hvis man opretter sig hos telmore. det siger jeg gerne vil hvorefter jeg får at vide det kommer ikke til at ske. jeg spørger undrende "hvorfor?" hvorefter medarbejderen svare, fordi jeg siger det. Hans adfærd er ekstremt aggresiv og truende. tænk at have sådan en attidtude når en kunde kommer for at købe noget. han virkede til at være en form for leder, jeg kommer aldrig til at støtte en virksomhed hvor sådan nogle mennesker får lov at arbejde.
Fin service hos Power i Frederiksberg. Fik hjælp af Frederikke og hun var meget tålmodig

Fantastisk service og oplevelse

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Elsker du at få misbrugt dine personoplysninger for at blive tilmeldt forsikring du aldrig har bedt om, eller givet samtykke til at Power må oprette? - Så kom da endelig forbi Power i Frederiksberg centret.
Har været i kontakt med kundeservice, de svarer kun halvt på ens forespørgelse. Efter nok brok bliver jeg lovet et opkald inden for 24 timer, det kom først dagen efter, da jeg rykkede for det. Da de endelig ringede, kendte "varehusets ledelse" ikke forskel på frameldelse forsikring og slettelse af data hos tredjeparter. Han anede ikke engang hvad der udgjorde deling af data og hævdede at det havde man ikke. Alligevel har jeg modtaget en e-mail fra deres forsikringspartner, som tiltaler mig ved navn - hvordan det kan lade sig gøre uden, at man har delt mine oplysninger, det er mig en gåde.
Varehusets ledelse kan ikke besvare eller afhjælpe halvdelen af mine forespørgsel, hvorfra han lover at vende retur på e-mail samme uge.
Det kan ikke komme bag på nogen nu, at den mail endnu ikke er dukket op.
Havde kaldt dem for nogle amatører, men det virker faktisk til, at der er en ret professionel indsats i at holde kunden for nar og blot maksimere profit.
Der er egentligt endnu flere forrygende detaljer, dog tror jeg mit budskab står klart - hold dig langt væk.
Min oplevelse er ikke enkelt stående, hvis man vælger at læse rundt på nettet.
[EDIT grundet besvarelse fra Power]:
Hvad er Powers response når de har kvajet sig? - naturligvis et automatisk AI-genereret svar, der på ingen måde afhjælper situationen.
Desuden, for at være helt korrekt, så er der åbenbart sendt en email fra varehusets ledelse inden for fristen. De sendte det bare ikke til mig, for hvem gider at tjekke modtager feltet.
Jeg anede ikke at Power var blevet konkurrent til Cirkus Arena - sikke et klovneshow de formår at fremstille, BRAVO!

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Super god oplevelse i Power Frederiksberg. Mehmet har været meget hjælpsom og effektiv.

Resposta da POWER.dk - Frederiksberg
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.