POWER.dk - Herning Avaliações 3.347

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400 Herning, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

1. Vejledningen til Click og Collect er misvisende, hvis man bestiller på en helligdag. 2. Jeg har ikke købt en tablet fordi jeg ønsker mig et andet mobilabbonnement eller ønsker at skifte el-leveran... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte et køleskab via click and collect, på hjemmesiden stod der, at der var to på lager i butikken i Herning, så jeg forventede at jeg inden for et par timer ville modtage en mail om at nu k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu engang service i topklasse Havde denne gang bestilt en telefon til Click and Collect, endte med at spare yderligere 2800kr ved at flytte 3 mobil abonnementer til Telmore. Endte enda med at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var i Power for at købe et bestemt 85” TV som jeg havde set, men medarbejderen spurgte om jeg ville vente en måneds tid på et nyere TV til stort set samme pris.. og det ville jeg selvfølgelig. God ser... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

14 de maio de 2026

Hej Peter,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen var hurtig og levede op til forventningerne.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

Hej Mykola,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at det hele var nemt og hurtigt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

11 de maio de 2026

Hej kunde,

Tak for anmeldelsen.

Det er skønt at høre, at ekspeditionen var hurtig, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Hej Anne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at servicen gjorde et positivt indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Behagelig medarbejder

13 de maio de 2026

Hej Nancy,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var behagelig, og at servicen gjorde et godt indtryk.

Godt og dygtigt,

Godt og dygtigt,

Hej Goran,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god og dygtig.

Super nemt

Super nemt, med Click&Collect. Hurtig betjening ved vareindleveringe 👍

10 de maio de 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at Click and Collect fungerede super nemt, og at betjeningen ved vareindlevering var hurtig.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venligt personale med meget godt…

Venligt personale med meget godt kendskab til det produkt jeg så på. Han fandt endda et endnu bedre alternativ til vores brug

10 de maio de 2026

Hej Stefan,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik venlig og kompetent hjælp, og at der også blev fundet et endnu bedre alternativ til jeres behov.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fin rådgivning i butikken i…

Super fin rådgivning i butikken i Herning. Tak

14 de maio de 2026

Hej Tommy,

Tusind tak for de flotte ord om oplevelsen i Herning.

Det er virkelig dejligt at høre, at rådgivningen i butikken var super fin.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det. Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Super dygtig sælger

Super dygtig sælger

5 de maio de 2026

Hej Tommy,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Herning var så god, og at hjælpen gjorde en positiv forskel.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Der mangles medarbejdere til afdelingen…

Der mangles medarbejdere til afdelingen 1 mand er alt alt for lidt. Det tager evighed inden det bliver ens tur. De 3 der stod bag gik igen.
Måske i skulle lave en vente område hvor man trækker et nr. hvor der er stole og vand til rådighed.
Medarbejdere var imødekommet og venlig da det bliv ens tur.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uendeligt tovtrækkeri

Jeg sendte for ca. 2 måneder siden min robotstøvsuger til reparation ved Power, under garanti, da den var defekt.
Jeg får så en besked om, at den kan afhentes igen da skaden skulle være udbedret - så jeg kører turen til Herning (bor i Viborg) for at hente den, og da jeg kommer hjem finder jeg så ud af, at de intet har gjort og skaden er altså ikke udbedret.
Jeg tager derfor kontakt til dem endnu engang, og kører hele turen til Herning for at aflevere den igen, så de kan få lavet defekten. Her tilbyder de så, at de vil sende den retur til Viborg, når de har lavet den, som et "plaster på såret" for deres fejl. Det tager jeg selvfølgelig i mod.
Herefter går der noget tid, og så får jeg endelig besked om, at den er lavet på værkstedet MEN "klar til afhentning i Herning", hvor jeg derfor ringer til dem igen, og stiller mig undrende overfor, at jeg selv skal afhente den, når vi aftalte noget andet.
Her undskyldte de og sagde, at de nok skulle få dem til at sende den fra Herning. Men der skete absolut intet, den blev ikke sendt, og jeg endte med at ringe af 3 omgange, fordi der intet skete. Så jeg skulle igennem en masse tovtrækkeri og så endelig til sidst får de den sendt til Viborg.

Her modtager jeg så en papkasse, hvor mit produkt mere eller mindre er kastet ned i, og har flere skader, herunder flere ridser og skrammer. Og derudover har de ikke sendt min ledning med retur, så oveni alle skaderne, mangler jeg også den. Så jeg kan heller ikke engang tjekke, om de denne gang har fået defekten udbedret.
Jeg tager derfor igen igen kontakt til Power, og klager over dette, og det beklager de meget og siger, at jeg vil blive kontaktet af en medarbejder fra Power over mail. Denne foreslår så en kompensation på 400 kroner for skaderne. Det er vel og mærke en maskine til næsten 7000 kroner, og det eneste jeg kan bruge til noget, er et produkt i samme visuelle stand som jeg afleverede det i, og ikke et sølle pengebeløb. Derfor skriver jeg tilbage, at det kan jeg selvfølgelig ikke acceptere, og foreslår som løsning, at de kan give mig et nyt produkt eller pengene tilbage for produktet - da jeg allerede synes, at denne situation er trukket i langdrag.
Jeg får så svar tilbage, at de fra Powers side ikke mener, at skaderne er så "omfattende", at de kan gøre så meget andet end at give mig et pengebeløb og ellers igen sende den til deres værksted og forsøge at udbedre skaderne.
Jeg er dermed nu landet i endnu et tovtrækkeri med dem, og er ved at være godt og grundig vred over at skulle mangle mit produkt i så lang tid pga. adskillige fejl fra Powers side!

Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt tilbud og meget fin pris på en…

Godt tilbud og meget fin pris på en robot støvsuger.
Roborock

Hej Jørn,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fandt et godt tilbud og en fin pris på din robotstøvsuger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der var en god behandling af en…god medarbejder

Der var en god behandling af en medarbejder der gav sig tid til at forklare mig tingene og derfor valgte jeg at prøve dette produkt

Hej Jane,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en god oplevelse, og at der blev taget tid til at forklare tingene ordentligt. Det er præcis den slags service, vi gerne vil give.

Tak fordi du delte din oplevelse med os.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi mødte Adam hos Power i Herning…

Vi mødte Adam hos Power i Herning Centret.
Han var meget kompetent og ydede en superfin service. Dejligt at møde en mand som ham!

Hej Jeppe,

Tusind tak for de flotte ord og for den fine anmeldelse.

Det er skønt at høre, at I fik så god og kompetent service i Herning. Den slags oplevelser betyder meget, og det er dejligt, når et besøg i butikken efterlader så positivt et indtryk.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget positiv betjening og behagelig…

Meget positiv betjening og behagelig sælger. Jeg glæder mig til at modtage mit køb.

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så positiv, og at betjeningen gjorde et godt indtryk.

Vi håber, du bliver lige så glad for dit køb, når du modtager det.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte alle hvidevarer til køkken hos…

Købte alle hvidevarer til køkken hos Power med afhentning fra Power i Herning. Fik besked torsdag om at det var klart, og endnu en besked lørdag. “En venlig reminder” som de skrev.
Jeg kørte derud, direkte til vareudleveringen.
Efter 45 minutter havde jeg fået det hele, noget stod inde i butikken, noget gemte sig under noget andet osv osv.
Hvorfor sende en “venlig reminder”, når tingene ikke er klar?
Spil af tid.

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais