POWER.dk - Tilst Avaliações

3.088
O TrustScore é 4 de um total de 5

Anelystparken 13, 8381 Tilst, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og kvalitet på personale, samt fornuftig pris. I Århus centrum ved brungeleri, menman kan ikke vælge fra listen samt Tilst er udmærket

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg spurgte om hjælp til at finde en bærbar, og personen der hjalp mig prøvede ihærdigt at sælge mig det dyreste indenfor mit budget, også selvom der var markant bedre til en billigere pris pga tilbud... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde nogle ear drops, som var gået i stykker. Jeg forklarede ekspedienten problemet, og så fik jeg et valg mellem et par nye, eller pengene tilbage. Så hurtig og problemfri service er sgu dejlig,... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Betjeningen i butikken var fin. Fik dog at vide, at vi skulle købe nogle sikkerhedsfødder til at sætte under vaskemaskinen, hvilket resulterer i, at maskinen flytter sig under centrifugering. Synes,... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

Køb af AirPods 4 ANC

5 de agosto de 2026

Hej Jimmy,

Tak for din feedback.

Det er ikke den oplevelse, man skal have ved køb af AirPods 4 ANC, og det er forståeligt, at du er utilfreds med hjælpen i Tilst. 😊

God vejledning og en ordentlig serviceoplevelse i butikken er vigtigt, og din anmeldelse giver et tydeligt billede af, at det ikke levede op til forventningerne. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at dit næste besøg bliver en bedre oplevelse. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service

Hej Morten,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du havde en fin oplevelse og fik hurtig service hos POWER Tilst.

God oplevelse

God oplevelse, god betjening af sælger med faglig kompetance.

Hej Jes,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Tilst, og at du fik kompetent og god betjening.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Første besøg hvor vi skulle se på…

Første besøg hvor vi skulle se på køleskab og tørretumbler havde vi en nærværende sælger. Da vi så besluttede os for købet gik det meget langsomt og servicen faldt.

4 de agosto de 2026

Hej Winnie,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at I fik en god og nærværende oplevelse ved første besøg, men mindre godt, at tempoet og servicen ikke fulgte med, da I var klar til at gennemføre købet.

Den oplevelse forstår jeg godt kan trække ned, og vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det.

Espen fra Tilst

Bliver nødt af en total ligegyldig medarbejder Esben fra Tilst. Skulle have en Apple produkt og siger lidt kækt, jo mere rabat jo bedre. Bliver totalt overfuset med beskeden, vi har snakket rabat før os to og det er stadig et nej. Har aldrig handlet i Power før og dette var da også både første og sidste gang. Han burde måske gemmes på lageret. Er selv i servicebranchen og dette havde intet med service at gøre

Avaliação não solicitada

Hej Charlie,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse i POWER Tilst. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, hvis du har følt dig overfuset eller talt uhøfligt til, da du blot stillede et spørgsmål om muligheden for rabat.

Vi forstår godt, at den måde dialogen blev håndteret på, har påvirket dit første indtryk af POWER – særligt når det var første gang, du handlede hos os. Uanset om der er mulighed for rabat eller ej, skal man naturligvis mødes ordentligt og respektfuldt.

Vi beklager den oplevelse, du har haft, og tager din feedback med videre til intern efterretning, så den kan indgå i vores arbejde med kundeoplevelsen i varehuset.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Godt forretning

Godt forretning

Hej Thien Duy Pham,

Tak for de flotte ord og for de fem stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos POWER Tilst.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback. Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Tilst⚡

Nem afhentning af varer

Nem afhentning af varer

Hej Ronny,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at afhentningen af dine varer var nem og fungerede godt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Tilst.

Jeg købte en støvsuger

Jeg købte en støvsuger, der magle en Bak med støvsuger 5 poser i kan kasse.

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse og for at gøre opmærksom på det.

Det lyder som om, der mangler en pakke med støvsugerposer til din støvsuger. Tjek gerne hele emballagen en ekstra gang, da nogle kasser har en dobbelt bund, hvor tilbehør kan ligge skjult.

Hvis poserne stadig mangler, så skriv til [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller brug chatten, og vedhæft gerne et billede af emballagen samt en kort beskrivelse af det, der mangler. Så kan sagen blive vurderet hurtigere.

Vi beklager oplevelsen og sætter pris på, at du gjorde os opmærksom på det. Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Tilst⚡

Helt igennem nemt og godt 😊

Helt igennem nemt og godt 😊

Hej Stefan,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at oplevelsen var helt igennem nem og god 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Selv om der var travlt var der tid til god vejledning ifht de produkter jeg ville købe.

31 de julho de 2026

Hej Morten,

Tak for de flotte ord og for de fem stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik god vejledning, selv om der var travlt i butikken. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service forklaring og en rigtig…

God service forklaring og en rigtig dejlig modtagelse af personalet.

Hej Alina,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du fik en god forklaring og en dejlig modtagelse i Tilst.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nedladende Personale "på gulvet"

Kom til varehuset for at et bestemt TV som var annonceret. Der stod 5-6 medarbejdere som tilsyneladende ikke havde noget at lave.

Men henviste blot til "TV Drengene" - hvor der stod folk i Kø. Ham før mig forlod butikken med et "jeg kører sgu over i Elgiganten"!

Da jeg tillod mig at spørge igen om ikke der var en der bare kunne ekspedere mig (havde ikke brug for nogen rådgivning vil bare gerne "have lov til" at købe et TV, fik jeg et så flabet og nedladende svar at jeg valgte at gå. På vej ud af butikken kom jeg til at tale med Signe ved kassen - som gjorde der ulejlighed at ekspedere mig - tak for det.

Den butik mangler ledelse, og nogle der gider at lære personalet et minimum at kundetække!!

Hej Peter,

Tak fordi du deler oplevelsen.

Det lyder som en rigtig dårlig oplevelse at blive mødt på den måde, når du blot ønskede at købe et TV, og det er forståeligt, at du valgte at gå igen. 😊

Det er samtidig godt at høre, at Signe ved kassen tog sig tid til at hjælpe dig, selv om resten af besøget ikke levede op til forventningerne. 💬

Din beskrivelse af tonen på gulvet, henvisningen til TV-afdelingen og den samlede oplevelse i varehuset giver et klart billede af, hvad der gik galt. 🤗

Med venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Medarbejderne er ligeglade med kunderne.

Medarbejderne er ligeglade med kunderne.

Hej Yunus,

Tak for din feedback. Det er ikke den oplevelse, man skal have i POWER, og det er selvfølgelig ikke i orden, hvis det føles som om medarbejderne er ligeglade. 😊

Din tilbagemelding om oplevelsen i Tilst er sendt videre internt, så butikken kan gennemgå deres servicerutiner og kundeoplevelse nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Good elektronisk shopen

Hej Gabriel,

Tak for de flotte ord og for din femstjernede anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos POWER Tilst.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback. Den slags betyder meget for os.

Hurtigt sikkert

Hurtig fundet det jeg ledet efter

Hej FAZIL,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du hurtigt og sikkert fandt det, du ledte efter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gratis vand og god service

TV shopping for dummies. Rigtig god, kompetent og behagelig service leveret af Nicklas B (382024). Nicklas formår på en helt unik måde, at skabe en tryg og behagelig stemning ifbm køb af nyt TV. Nicklas prøver aldrig at presse unødvendige køb ned over hovedet på os, men udfordrer os alligevel, samtidig med at Nicklas har fuld respekt for vores valg og behov. Tusind TAK til Nicklas.

Vh Lotte og Stine

Ps husk at fjernsyn i dag kommer uden fjernbetjening og strømstik

Avaliação não solicitada

Hej Stine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse fra POWER Tilst.

Det er skønt at høre, at I fik en tryg, kompetent og behagelig oplevelse ved køb af nyt TV, og at rådgivningen ramte jeres behov så godt.

Vi sætter stor pris på de pæne ord og den fine feedback.

Et kø-tilbud uden kø-system

Jeg stod som den første i kø til Powers seneste "kø-tilbud", men der blev ikke udleveret kønumre.

Da dørene åbnede, stod en masse ansatte og klappede kunderne ind. Problemet var, at vi først kunne blive ekspederet, når vi var kommet gennem "klapsalven". Det betød, at kunder længere tilbage i køen blev hjulpet før os, der havde stået forrest.

Jeg og to andre kunder havde stået udenfor i over to timer før åbningstid. Vi havde alle fortalt hinanden, at vi var kommet efter den samme vare, og der var kun tre tilbage på lager. Alligevel blev kunder, der ankom til åbningstiden, ekspederet først og fik mulighed for at reservere og købe varen før os.

Det underminerer hele idéen med et "kø-tilbud". Hvis rækkefølgen i køen ikke bliver respekteret, er det svært at se meningen med at møde op før åbning for at få del i tilbuddet.

Udlevér kønumre. Det er kun fair.
Men tak til Mikkel for sin gode service.

Hej Line,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen så tydeligt.

Det giver god mening, at et kø-tilbud skal fungere efter den faktiske rækkefølge i køen. Når det ikke sker, tager det noget af meningen ud af at møde op i god tid, og det forstår vi godt har været frustrerende.

Din feedback om kønumre er både konkret og relevant, og den slags input er vigtigt for at skabe en mere fair oplevelse ved kommende kø-tilbud.

Det er samtidig godt at høre, at du fik en god oplevelse med servicen fra Mikkel.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

God oplevelse med handlen

God oplevelse med handlen. Fik anbefalet en nyere model, og fik en god pris på den. Sælgeren accepterede vi sagde nej til ekstra tilbud.

31 de julho de 2026

Hej Leif,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, fik god vejledning og fandt en nyere model til en god pris. Det er også skønt, at forløbet føltes behageligt og uden pres.

Høflig betjening

Høflig betjening

Hej Ulla,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner.

Det er dejligt at høre, at du oplevede høflig betjening i POWER Tilst. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Aage,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med både betjening og handel.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Tilst⚡

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais