Ganska lätt att hitta avdelningen tandborstar. Jag fick snabb en fråga om jag behövde hjälp. Jag svarade att jag tittar lite först. Expediten sa att jag bara kan säga till då kommer han. Problemet... Ver mais
Häråkravägen 4, 291 61 Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, SE
Trevliga killar som va inhyrda. Elias från Kalmar superduktig, köpte e stegräkne klocka till födelsepresent av honom. Han ska ni va rädda om, mycke mycke duktig. En tv av en annan superduktig Gabriel... Ver mais
Jag vill verkligen lyfta den fantastiska service jag fick, särskilt från Lucas. Hans bemötande var professionellt, engagerat och mycket hjälpsamt från början till slut. Han tog sig tid att förstå... Ver mais
Personalen är trevlig men inte alla upplevs som speciellt kunniga - mer som säljare. Köpte ett Mesh-system som sedan visade sig ha ganska dåliga ömdömen på nätet så körde tillbaka och ville lämna til... Ver mais
Häråkravägen 4, 291 61, Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, Suécia

Pede aos clientes que avaliem

Resposta da POWER.se - Kristianstad
Man blir sedd och tillfrågad om man vill ha hjälp!🤗

Resposta da POWER.se - Kristianstad
Trevlig personal och hjälper nör man behöver hjälp med information om produkter

Resposta da POWER.se - Kristianstad
Oengagerad personal som inte frågade om nånting.

Resposta da POWER.se - Kristianstad
Hittade inte vad jag sökte men fick hjälp med en bättre produkt till samma pris

Resposta da POWER.se - Kristianstad
Ganska lätt att hitta avdelningen tandborstar.
Jag fick snabb en fråga om jag behövde hjälp. Jag svarade att jag tittar lite först. Expediten sa att jag bara kan säga till då kommer han. Problemet vara att det inte gick att se någon att be om hjälp när jag inte lyckades läsa den röriga skyltningen.
Det tog tid men såsmåningom löste det sig på ett bra sätt.

Resposta da POWER.se - Kristianstad
Bra kampanjer, när vi stod i kö såg en anställd att där va 3 i kö och öppnade direkt en kassa till för att det skulle gå fortare

Resposta da POWER.se - Kristianstad
Jag har varit på Power och jag har hittat riktigt bra märken, en bra mängd produkter, och det finns också några väldigt bra erbjudanden. Personalen är verkligen trevlig och hjälper mer än gärna till.

Resposta da POWER.se - Kristianstad
Positivt bemötande utmärkt service av Lucas.

Resposta da POWER.se - Kristianstad
Trevlig personal, hittade reservdelen till kaffebryggaren på hyllan och till ett oväntat rimligt bra pris.

Resposta da POWER.se - Kristianstad
Bra produkt och hyfsat billigt om man jämför med elgiganten

Resposta da POWER.se - Kristianstad
Trevligt bemötande villiga att hjälpa till med produkt som krånglade. Fick ny i utbyte.

Resposta da POWER.se - Kristianstad
Handla på nätet och hämta i butik var mycket effektivt.
De var också hjälpsamma om man hade möjlighet till rabatt via deras samarbetspartners. Men var kritisk om de erbjuder nya abonnemang. Det lönar sig inte alltid fick vi erfara.