POWER.se - Kristianstad Avaliações

2.053
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Häråkravägen 4, 291 61 Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ganska lätt att hitta avdelningen tandborstar. Jag fick snabb en fråga om jag behövde hjälp. Jag svarade att jag tittar lite först. Expediten sa att jag bara kan säga till då kommer han. Problemet... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevliga killar som va inhyrda. Elias från Kalmar superduktig, köpte e stegräkne klocka till födelsepresent av honom. Han ska ni va rädda om, mycke mycke duktig. En tv av en annan superduktig Gabriel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har varit på Power och jag har hittat riktigt bra märken, en bra mängd produkter, och det finns också några väldigt bra erbjudanden. Personalen är verkligen trevlig och hjälper mer än gärna till.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det är alltid trevligt att handla på Power i Kristianstad. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Har handlat några gånger och fått hjälp av en kille som Heter Mikael A (kallar honom för Dansken) som j... Ver mais

Detalhes da empresa

• Häråkravägen 4, 291 61, Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, Suécia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Kristianstad

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(2.053)

14.909 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig och hjälpsam personal!

Trevlig och hjälpsam personal!

21 de julho de 2026

Hej Eva,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande i Kristianstad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Handla på nätet och hämta i butik var…

Handla på nätet och hämta i butik var mycket effektivt.
De var också hjälpsamma om man hade möjlighet till rabatt via deras samarbetspartners. Men var kritisk om de erbjuder nya abonnemang. Det lönar sig inte alltid fick vi erfara.

18 de julho de 2026

Hej Sven,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är glädjande att höra att köp online och upphämtning i butik fungerade smidigt och effektivt, och att du upplevde hjälpsam service på plats.

Samtidigt uppskattar vi verkligen din kommentar om abonnemang. Det är värdefull återkoppling och något som är bra att tänka igenom noggrant innan man bestämmer sig.

Tack för att du tog dig tid att skriva om ditt besök hos POWER Kristianstad.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ni har jätte bra butiken i Kristianstad

Personalen i utställningslokalen i Kristianstad är mycket samarbetsvilliga med kunderna.
Tack mvh Najah

22 de julho de 2026

Hej Najah,

Tack för de fina orden om butiken i Kristianstad.

Det är väldigt roligt att höra att personalen i utställningslokalen gav ett så bra och hjälpsamt intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick hjälp nästan meddetsamma och jätte…

Fick hjälp nästan meddetsamma och jätte trevliga tjejer som hjälpte oss. Kunniga och duktiga

6 de julho de 2026

Hej Ing-Marie,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick snabb hjälp och ett så trevligt bemötande i Kristianstad.

Vi uppskattar särskilt att ni lyfter fram både kunnandet och servicen. Sådan återkoppling betyder mycket.

21 de julho de 2026

Hej Peter,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du fick ett trevligt bemötande i Kristianstad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Hej Bengt,

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att det var lätt att hitta varan och att du fick ett trevligt bemötande i Kristianstad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Kristianstad⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig bemötande fick den hjälpen jag behövde …

Trevlig bemötande fick den hjälpen jag behövde

17 de julho de 2026

Hej Carl,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du fick ett trevligt bemötande och den hjälp du behövde i Kristianstad.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Personalen är trevlig men inte alla…

Personalen är trevlig men inte alla upplevs som speciellt kunniga - mer som säljare. Köpte ett Mesh-system som sedan visade sig ha ganska dåliga ömdömen på nätet så körde tillbaka och ville lämna tillbaka produkten. Lite surt att man bara fick ett tillgodokvitto istället för pengarna tillbaka så fick ju köpa en annan produkt istället.

15 de julho de 2026

Hej Neah,

Tack för att du delar med dig. Det är värdefullt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt, även om rådgivningen inte riktigt levde upp till förväntningarna.

Det låter också förståeligt att det blev en mindre bra upplevelse när returen slutade med ett tillgodokvitto och du hellre hade velat få återbetalning på samma betalningssätt.

Vi tar med oss din feedback kring både produktkunskap och returupplevelsen. Tack för att du tog dig tid att skriva om detta.

Besök i Kristianstads butiken

Bra säljarkontakt och svar på mina frågor!
Lars

13 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Lars,

Tack för din fina recension, Lars! Vad roligt att höra att du fick bra hjälp i Kristianstad och tydliga svar på dina frågor. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Satte fel prislappar på så många…

Satte fel prislappar på så många produkter så man betalar mer än man tror.

17 de julho de 2026

Hej Alva!

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss och dela med dig av din upplevelse. Vi förstår att det känns frustrerande om priset vid kassan inte blev det du hade räknat med. Det ska självklart vara enkelt att se vad en produkt kostar när man handlar och vi vill att prisinformationen ska vara tydlig och lätt att följa.

I en butik där sortimentet förändras löpande kan det ibland behövas många prisuppdateringar på kort tid, men det förändrar inte att informationen ska stämma. Därför är det värdefullt när sådana här synpunkter kommer in eftersom de hjälper oss att vara extra uppmärksamma.🧡

Vi uppskattar verkligen att du uppmärksammade oss på detta. Förhoppningen är att ditt nästa besök ska kännas betydligt smidigare och att du ska kunna handla med full trygghet kring priserna!

Ha en fortsatt fin sommar,
Ebba på POWER!⚡

Trevlig personal i kassan

Trevlig personal i kassan. Lätt att hitta det jag letade efter i butiken.

Hej Jonas,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i kassan och att det var enkelt att hitta det du sökte i butiken.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra fick hjälp med det vi sökte

Bra fick hjälp med det vi sökte

Hej Stefan,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att ni fick hjälp med det ni sökte och att besöket i Kristianstad blev en bra upplevelse.

Hej Gert,

Tack för din fina recension. Det gläder oss att höra att du fick ett trevligt bemötande i Kristianstad, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Bra pris

Bra pris , snabb service

Hej Göran,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både priset och den snabba servicen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevligt kundbemötande

Trevligt kundbemötande

10 de julho de 2026

Hej Julia,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade ett trevligt bemötande i Kristianstad och en bra upplevelse hos oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Väldigt bra service

Väldigt bra service, kunnig och trevlig personal!

12 de julho de 2026

Hej Fredrik,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick väldigt bra service av kunnig och trevlig personal i Kristianstad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Trevlig och tillmötesgående personal.

Trevlig och tillmötesgående personal.
Fraktbolaget Bring inte så bra.Löstes med hjälp av personalen

9 de julho de 2026

Hej Bo,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är väldigt fint att höra att du upplevde personalen som trevlig och tillmötesgående, och extra bra att det kunde lösas på plats trots att leveransen med Bring inte motsvarade förväntningarna.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av både det som fungerade bra och det som kunde varit bättre.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

10 de julho de 2026

Hej Henrik,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i Kristianstad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lite problematiskt att komma igång då…

Lite problematiskt att komma igång då den nya telefonens display hade ett annat utseende. Jag får kanske vänja mig så småningom.

11 de julho de 2026

Hej Klas-Erik,

Tack för att du delar med dig. Det låter som att starten med den nya telefonen inte blev helt självklar, men vi uppskattar att du ändå tog dig tid att lämna omdömet.

Det är inte ovanligt att en ny modell eller ett nytt gränssnitt känns ovant i början, särskilt när displayen ser annorlunda ut än man är van vid. Förhoppningsvis känns det mer naturligt efter lite användning.

Om du vill få bättre grepp om funktionerna kan du också få hjälp i varuhuset med installation, vägledning och felsökning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevligt säljare,frågade om jag ville…

Trevligt säljare,frågade om jag ville veta mer om robot gräsklippare

11 de julho de 2026

Hej Håkan,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att besöket i Kristianstad kändes hjälpsamt och inspirerande.

Extra kul att höra att intresset för robotgräsklippare togs vidare på ett bra sätt. Sådana upplevelser betyder mycket.