Altid super god service, også når varen sendes retur. Jeg troede, jeg havde købt en brun kjole, det stod der i beskrivelsen af varen, men den var sort. Hvilket jeg desværre ikke opdagede, før jeg fik... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Det er faktisk den bedste service, jeg har fået i lang tid. Jeg fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt dem. Jeg skulle have en bluse byttet til en anden størrelse, og den kom også dagen efter je... Ver mais
Super smart tøj i lækker kvalitet god pasform mit favorit mærke 🌸 Hurtig levering god priser super kundeservice 🌸
Jeg kan varmt anbefale dette tøjmærke det sidder godt god pasform og tøj som har god holdbarhed. Kvaliteten af tøjet er godt. Knapper og syninger holder. Som kunde skal du ikke vente længe p... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Spar 12% på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Hurtig levering 1-3 dage. Gratis fragt over 499,-
Informações de contato
Rudolfgårdsvej 15B, 8260, Viby J, Dinamarca
- lotte@prepair.dk
- prepair.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg er virkelig fan af Prepair
Jeg er virkelig fan af Prepair, deres tøj er i virkelig høj kvalitet, det er lækkert at have på, det kan vaskes og vaskes og det bliver bare ikke slidt, så kvaliteten er 100 % i top.
Jeg er vild med alle de forskellige lækker print der er, der er noget for hver en smag og der er tænkt på hver mindste detalje, og man føler sig smukt klædt på når man træder i deres tøj.
En anden ting der er utrolig fedt, er at tøjet dækker godt på størrelse, de går fra XS til XXL og det er det er fedt om man er en 34 eller 44 så kan man ligne en million.
Jeg er og bliver kæmpe fan af Prepair, jeg har skabet fyldt med Prepair og jeg elsker det.
En anden ting er at hos Prepair er de altid så hjælpsomme og søde og servicen er 100 % i top.
Smart og flotte design.👍
Smart og flotte design.👍
Så lækker kvalitet👍
Dejligt at der af hjemmesiden er oplyst mål så man er 100% sikker på at tøjet passer👍
Kan klart anbefale at købe tøj hos prepair👍
Syntes generelt at størrelserne er…
Syntes generelt at størrelserne er blevet en hel del mindere. Priserne følger ikke kvaliteten i samling med andre produkter. Er generelt glad for dette mærke med syntes at mange af printene minder for meget om hinanden.

Resposta da PREPAIR
Varen lever op til forventningerne og…
Varen lever op til forventningerne og hurtig levering
Lækkert tøj i god kvalitet
Lækkert tøj i god kvalitet. Hurtig levering
Kan til hver en tid anbefale at købe hos Prepair

Resposta da PREPAIR
Bestilte og fik varerne som jeg skulle.
Så lækkert tøj
Så lækkert tøj - og skønt med mål på hjemmesiden. Og stor ros til I rummer fra små til store strøelsen. Og kvaliteten er i top💕

Resposta da PREPAIR
Dejligt med god gammeldags kundeservice…
Dejligt med god gammeldags kundeservice ;o) Trods forkert fremsendt kjole har jeg kun rosende ord. Jeg kontaktede firmaet der beklagede fejlen. Jeg oplyste at jeg skulle bruge kjolen 2 dage efter, så det kunne blive svært at nå at få den frem. Medarbejderen ville sende med det samme. I stedet for at sende til pakkeboks, sørgede hun for hjemmelevering - og tilbød at betale returfragten. Kjolen var der dagen efter :o)Det er god gammeldags kundeservice ;o). Kjolen var faktisk flottere end billederne viste, og fik ros af omgivelserne. Tror den har vakt interesse for Prepairs produkter hos nogle stykker ;o)

Resposta da PREPAIR
Superlækkert tøj og dejligt man skriver…
Superlækkert tøj og dejligt man skriver mål på alt tøjet så man får altid tøj hjem der passer
Tøj i topkvalitet og god hjemmeside…
Tøj i topkvalitet og god hjemmeside 👍👍👍
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.