Het is voor het eerst dat ik daar kwam erg goed geholpen door Sebastiaan en medewerkers,zijn hulpvaardig en denken met je mee wat je wilt en wat erbij hoort tevens hebben ze alles ter plekke gecon... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Snelle levering, maar het ontbreekt aan de simpele service om een harde schijf i te bouwen. Je krijgt een nieuw device binnen en je moet beginnen met het open te schroeven en iets in te bouwen.
Heb een nvr met 4 camera's bij ze gekocht. Nadat ik zelf verkeerd begonnen was met installeren liep alles vast. Ben vandaag langs geweest en echt top. Volledig gereset en alles inclusief hikviseon ap... Ver mais
Pro Alarm is 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Voor technische ondersteuning wordt wel verwezen om dan contact op te nemen via de mail maar simpele problemen kunnen gewoon telefonisch... Ver mais
Detalhes da empresa
Pro Alarm biedt high end beveiligingsproducten van bekende merken zoals HikVision, Dahua, Satel en Ajax. Hoge kwaliteit, eerlijk advies, voor een nette prijs. Voor elke situatie een passende configuratie. We zijn er voor installateurs, zakelijke klanten en particulieren die kiezen voor de beste kwaliteit.
Informações de contato
Pro-alarm.nl, 3833GW, Leusden, Holanda
- +31332089022
- info@pro-alarm.nl
- pro-alarm.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 38% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snel antwoord ontvangen op een gestelde vraag. Artikel is vervolgens vlot verzonden.
Toen bleek dat het pakketje bij DPD was…
Toen bleek dat het pakketje bij DPD was kwijtgeraakt, werd het bestelde direct opnieuw verstuurd en de dag erna al geleverd.
-Duidelijke site.
-Duidelijke site
-Mooie prijzen
-Goede service
-punten systeem
-enz.
De bestelling werd snel verwerkt.
De bestelling werd snel verwerkt en snel binnen en alles zonder klachten
Beloofd is beloofd?…
Heb hier al een aantal bestellingen gedaan. Producten functioneren naar te vredenheid. Wat wel jammer is dat bv terugbelverzoeken niet opgevolgd worden en ook via de whatsapp krijg ik geen reactie. Dan mag echt wel beter. Ook de beloofde extra’s zoals gratis een rj45 krimptang of connectors heb ik nog niet kunnen ontdekken in mijn bestelling…
*Edit
Ja via de chat heb ik contact gehad en mijn gegevens achter gelaten ivm een wallmount pagina die een 404 melding gaf pr0-alarm./hikvision-ds-1272zj-110-muurbeugel . deze was daarom niet te bestellen.

Aandacht voor de klant bij Pro Alarm
Telefonische hulp bij on line bestellen. Snelle levering binnen de aangegeven tijd. Bij vragen over installatie en montage adequate reactie binnen 10 minuten in de mail. Ervaren als nazorg en aandacht bij verkoop! Compliment want deze aandacht is vandaag de dag zelden vanzelfsprekend.

Resposta da Pro Alarm
Beste GPS tracker tot nu toe…
Heb in het verleden diverse gps trackers voor mijn auto gebruikt, sinds kort heb ik een gps pro alarm aangeschaft die prima en beter werkt dan die andere gps trackers, makkelijk en eenvoudig te installeren, zeer efficiënt werken, dus tot nu toe ben ik zeer tevreden over dit product
Goede en mooie webwinkel
Goede en mooie webwinkel. Ik ben zeer tevreden over Pro Alarm, hoog kwaliteit materiaal en een goede after sales
Hikvision camerasysteem besteld en hij…
Hikvision camerasysteem besteld en hij is op tijd gekomen... Maar dit bedrijf heeft ook nog een website pro-camera.nl ben benieuwd of dit ook bij hun behoord..
Groeten marcel

Aanrader
Zeer goede winkel met een perfecte service.
Goed en snel in advies, zowel telefonisch als via e-mail.
En niet te vergeten, zeer goede prijzen.
Snelle levering en vooral enorm goede…
Snelle levering en vooral enorm goede service. Bij de keuze twijfel werden de verschillen tussen de intercoms goed uitgelegd en na levering nog goede hulp gehad via whatsapp om alles goed in te stellen! Zou hier zeker nog eens bestellen.
Snel geleverd voor een mooie prijs
Pas op met dit bedrijf
Niet reageren op mail van mij en Klarna
en dan als puntje bij paaltje komt reageren ze direct
tja dan moet je ook op je blaren gaan zitten als je niet reageert
Email van hun
U heeft van Klarna het volledige bedrag ontvangen. Dit is onterecht aangezien u wel in het bezit bent van onze producten.
Hiermee is een situatie ontstaan, dat u producten heeft ontvangen zonder dat u hiervoor het afgerekend. We verwachten binnen 7 dagen dat de betaling voldaan wordt. Zo niet dan zullen we andere instanties moeten inschakelen.

Resposta da Pro Alarm
Fijne site en goede prijzen
Fijne site en goede prijzen, ik kan het iedereen aanraden ook vanuit Portugal
Cameras zijn goed (hikvision) alleen…
Cameras zijn goed (hikvision) alleen jammer dat we met onze punten nu een andere erbij wilde kopen en blijkt dat onze spaarpunten een maand later al verwijderd zijn door de firma zelf. Dus geen camera extra besteld (180graden).

Resposta da Pro Alarm
Mooie sites met goede prijs/kwaliteit…
Mooie sites met goede prijs/kwaliteit verhouding. Bereikbaar voor informatie!
Scherpe prijzen en zeer goede service..
Scherpe prijzen en zeer goede service..

Top bedrijf
Zeer goed betrouwbaar advies, en behulpzaam als je zelf wilt installeren, veel technische kennis van de systemen.

Resposta da Pro Alarm
2019 bij Pro Alarm een compleet mooi…
2019 bij Pro Alarm een compleet mooi alarm systeem gekocht (1900 euro). Na 4,5 jaar is batterij van de buiten unit leeg. Dus een nieuwe batterij weer bij Pro Alarm besteld, de ervaring was tenslotte prima! Na 3 maanden is ineens de batterij leeg. Contact gezocht met Pro Alarm. Dit kan aan de weersomstandigheden liggen, zegt Pro Alarm, slap verhaal…. 4,5 jaar of 3 maanden? Maar na een eigen onderzoek blijkt de geleverde batterij een productie datum van 2017 te hebben!!! Er is gewoon (per ongeluk) een oude batterij geleverd. Helaas kan Alarm Pro niks voor mijn betekenen, ik had beter op moeten letten zeggen Pro Alarm.
Beste Pro Alarm,
Op ieder product zit standaard een wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
En een batterij leveren in 2024 dat in 2017 is geproduceerd is gewoon niet oké en zal gewoon door jullie vervangen worden voor een verse!!

Goede support!
Goede support, denken mee in oplossingen over een optimaal beveiligingsplan