Kwalitatieve producten en zeer goede…
Kwalitatieve producten en zeer goede service.
Pro-Vital® is ontstaan in 1948 en was het geesteskind van een natuurgeneeskundige die kruidenpreparaten ontwikkelde. Vanaf 1980 ontstond er een samenwerking met twee artsen een apotheker en een journalist en werd de productie van voedingssupplementen verder geoptimaliseerd. Dit resulteerde in 1990 in een laboratorium waar onder toezicht van een apotheker voedingssupplementen werden ontwikkeld.
Mercurius 18, 8448 GX, Heerenveen, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kwalitatieve producten en zeer goede service.
Toen de betaling voor de bestelde producten haperde, kreeg ik de volgende dag een telefoontje met een correct werkende link, zodat ik mijn bestelling kon betalen. Ondertussen was de bestelling al verzonden.
Ik heb persoonlijk een hele goede ervarungen met dr lactoferrine van Pro-vital. Na jarenlang van alles geprobeert te hebben heeft dit me erg geholpen.
De eigenaar van Pro Vital kan goed uitleggen welke ingrediënten van hoge kwaliteit in de supplementen zitten. Een gebalanceerde mix!
Mijn favoriet: Lactoferrine. Hij gebruikt de bio-actieve variant, die heeft geen stapel effect. Veel merken gebruiken niet de bio-actieve variant. Ja het is duurder maar wel beter!
Blij met Pro Vital supplementen.
Sinds ik de supplementen van Pro-vital gebruik ben ik zo opgeknapt en voel ik me zoveel beter. Zeer goede kwaliteit! Ook goed betaalbaar!! Sta helemaal achter hun visie.
Altijd fijn een consult bij Pieter. Loop er met een blij gevoel en vertrouwen weer de deur uit. Óók praktisch dat de andere arts eventueel óók beschikbaar is en je dan gelijk geholpen word.
Zeer vriendelijk geholpen, goed advies.
Snelle levering. Hoogwaardige producten
Product werkt goed en direct! Direct verlicht van maag/keelpijn met MaKee zuigtabletten. Enige verbeterpunt is de smaak, niet super lekker, niet super vies. Over het algemeen een erg fijn product! Werkt beter dan drogisterij-producten.
Ik ben ondertussen een reguliere klant van Pro-Vital en ben dan ook zeer tevreden over de supplementen en de service. Bij vragen over de (mogelijke) werking van supplementen krijg ik altijd snel deskundig persoonlijk advies. Ik heb zeer positieve ervaringen met de werking van de Vitamine D3 Supra, MaKee en in het bijzonder de Lactoferrin Supra! Via een therapeut kreeg ik als diabetes type 1 Lactoferrin Supra aanbevolen, en deze bevalt goed en is tot volle tevredenheid.
De producten zijn
Ik had een vraag over welk supplement ik nodig had voor mijn symptomen, hier had Pro-Vital snel een deskundig antwoord op en ik heb het dan ook gelijk kunnen bestellen.