Veja o que dizem as avaliações
1 dag voor mijn verjaardag in de spam een felicitatie, je krijgt korting. Dit bericht zag ik op mijn verjaardag zelf, dus ik wil een bestelling plaatsen. Helaas de korting was alleen maar geldig op... Ver mais
Wat een dubieus merk, ingredienten zijn summier aangegeven, wel dik vet gedrukt wat er zogenaamd er niet inzit, wat natuurlijk niet van belang is. Ik wil weten waarom dit merk vele male duurder is da... Ver mais
Detalhes da empresa
Vitalize stelt zich ten doel om het welzijn van mensen te vergroten door oplossingen te bieden die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven.
Informações de contato
Galvaniweg 15, 4207 HL, Gorinchem, Holanda
- +31 (0)183 - 699 450
- info@vitalize.nl
- vitalize.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 14% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
1 dag voor mijn verjaardag in de spam…
1 dag voor mijn verjaardag in de spam een felicitatie, je krijgt korting.
Dit bericht zag ik op mijn verjaardag zelf, dus ik wil een bestelling plaatsen.
Helaas de korting was alleen maar geldig op de dag dat ik deze mail ontving.
Collageen type II
Zojuist voor de 3e maal Collageen type II besteld. Ben altijd erg sceptisch over dit soort dingen. Maar liep al jaren met klachten veroorzaakt door artrose. Vorig jaar geopereerd aan nekhernia hierdoor. Na 4 maanden gebruik van de Collageen type II totaal geen klachten meer. Had last van mijn hiel, uitstraling vanuit mijn heup tot in mijn kuit. Dus ik ben zeer tevreden!
Ben al jaren klant
Ben al jaren klant. Onlangs slaapcomfort gekocht. Kreeg na 1x gebruiken heftige reactie. Misselijk-hoofdpijn-niet slapen-akelig onrustig gevoel. Heb hier meteen melding van gemaakt. Je kan weinig vinden over bijwerkingen van supplementen. Het is niet zo ongevaarlijk als t lijkt. Reactie van vitalize is ook maar matig hierop. Dus ben gewaarschuwd
Geadverteerde korting wordt niet verrekend als je besteld…
Geadverteerde korting wordt niet verrekend
Ik ben al jaren klant en heb veel supplementen gekocht mbt mijn sport. ze adverteerde laatst met 25 procent korting op de site en bij het product dat ik bestelde. Echter ging deze 25 procent er in het winkelmandje niet vanaf.
Meerdere mails gestuurd met printsccreen maar deze mails werden simpelweg niet beantwoord.
Ze adverteren met 25 procent korting maar deze wordt er niet afgehaald in je winkelwagen. Volgens mij moeten ze gewoon de korting geven net als dat je in de winkel een product voor een prijs ziet en niet aan de kassa opeens meer moet betalen.
Update na aanleiding van onderstaande reactie van Vitalize.
-De prijs die bij het product stond was de normale prijs en er stond bij dat er 25 procent korting op gegeven zou worden. Nog in het winkelmandje nog bij het product zelf is dit er (al) vanaf gegaan zoals Vitalize beweerd. Dit kan Vitalize ook op het door mij aan hun gestuurde screenshot zien.
-Het heeft geen zin om weer contact met Vitalize op te nemen, dat heb ik al twee maal gedaan maar ze reageren niet. Zelf na deze revieuw worden mijn mails niet beantwoord of heeft geen enkele mail van mij Vitalize bereikt?.
In plaats van mijn mails te beantwoorden, hun fout te erkennen en een oplossing te zoeken heeft Vitalize mijn revieuw gerapporteerd bij Trustpilot zodat deze tijdelijk niet geplaats was. Trustpilot heeft niks onrechtmatigs gevonden en de revieuw weer op de site gezet wat andermaal genoeg zegt over de handelswijze van Vitalize.

Resposta da Vitalize.nl
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. 2 keer email gestuurd voor info over een gekocht product. Geen antwoord. Zal bij dit bedrijf dan ook niet meer bestellen.
Mijn ervaring met Vitalize is prima
Mijn ervaring met Vitalize is prima. Producten voor spieren en gewrichten werken uitstekend. Al meerdere malen besteld. Ik ben een keer gestopt toen de pillen op waren. Heb na 1 week weer snel besteld omdat spierklachten weer terug kwamen. Na enkele dagen verdwenen spierklachten weer.
Ik ben zelf heel tevreden over…
Ik ben zelf heel tevreden over Vitalize. Alles was duidelijk, snel geregeld en netjes verpakt.
De bezorging via DHL was helaas weer wat rommelig, maar dat ligt niet aan Vitalize..daar hebben we eerlijk gezegd vaker gedoe mee. Vanuit Vitalize zelf alleen maar positief, ik bestel hier zeker nog een keer!
Wat een stelletje vervelende zeikerige…
Wat een stelletje vervelende zeikerige zeurpieten zijn jullie toch allemaal en maar klagen en klagen , typisch Nederlanders, worden jullie nooit eens kotsziek van jullie zelf ?
Zeer slechte klanten”service”
Zeer slechte klanten”service”. Bestelling wordt bezorgd door DHL op een verkeerd afhaalpunt. DHL vindt dat ik het daar maar moet gaan halen en anders sturen ze het terug. Naar mijn idee is Vitalize er verantwoordelijk voor dat de zending bij mij aankomt, maar ze antwoorden nog niet eens op de chat. Pas twee uur na mijn melding komt er een nors berichtje: en? nog iemand aanwezig???? Alsof ik twee uur naar mijn scherm blijf kijken. Wat een slecht bedrijf dat zo met klanten omgaat! Ik heb gemeld dat ik mijn ervaring op Trustpilot zou gaan zetten, de reactie was: we zullen gepast reageren. Ben benieuwd, tot nu toe zie ik geen enkele reactie op al die slecht reviews.
Thanks for the customer service.
Thank you for the free shipping through their website. When I had a problem, I contacted them via WhatsApp and they resolved it quickly. Thanks.
Totaal geen respons
Na 2 emails gestuurd te hebben met de vraag waar mijn bestelling blijft, nul komma nul respons. Geen track en trace niks..hoop dat ik niet gescammed ben maar ben er bang voor. Kijk uit met hier bestellen! Mochten ze nog reageren en krijg ik mijn spullen dan zal ik mijn review aanpassen maar tot zover...negatief en 1 ster (liefst nul).
Belofte maakt schuld
Bedrijf maakt beloften over bezorging die ze niet na kunnen komen.
Daarnaast houden ze zich niet aan wet- en regelgeving, waarschijnlijk uit onkunde.
Het personeel beheerst de Nederlandse taal daarnaast ook niet.
Zo jammer, omdat het wel potentie heeft.
Update: Dit soort kansloze taal komt er uit dat personeel: "Ik heb gisteren uitgelegd dat ik het niet kan oplossen, dat de chauffeur het pakket op een ander punt heeft bezorgd kan ik niets aan doen." (Voor de duidelijkheid: ze hebben beloofd dat het op een bepaalde plek werd bezorgd zonder uitzondering.) Update 2: Er zijn diverse klanten die roepen dat ze de tv-reclames oplichting vinden, maar dat is een ander bedrijf. (De reclames van dat bedrijf zijn inderdaad grenzend aan oplichting. )
Patziger Kundenservice
Ich hatte etwas über die Webseite bestellt und direkt aber wieder storniert, noch bevor die Ware bearbeitet wurde. Es war Wochenende. Am Montag morgen habe ich dann die Versandbestätigung erhalten, dass man den Artikel zum Versand aus Holland vorbereitet. Ich habe den Verkäufer daraufhin erneut am Montag kontaktiert. Als Rückmeldung kam nur eine patzige Antwort, dass wir Montag haben und man am Wochenende nicht arbeitet und man meine E-Mail aus einer Vielzahl von anderen E-Mails raussuchen musste. Es ist nicht mein Problem wenn die Kommunikation im Unternehmen nicht richtig funktioniert und die Stornierung nicht zeitnah bearbeitet wird. Ich finde so einen Kundenservice einfach nur unterirdisch und werde dort auf jeden Fall nicht mehr bestellten, zumal ich auch der Meinung war, das meine Ware aus Berlin und nicht aus Holland verschickt wird.
Misleidende sterkte op etiket, snelle goede levering
Snelle goede levering
Echter is de magnesium 400 niet de sterkte van 1 pil. Misleidend! Dit is de aanbevolen dagdosering, er zit 200mg per pil in.
Ik heb een prima ervaring met vitalize
Ik heb een prima ervaring met vitalize, gebruik al een lange tijd pea. Wat ook echt genezing en verbetering in m’n beschadigde zenuw door ischias brengt. Sommige dingen hebben tijd nodig. Het zijn supplementen. Geen zware medicatie. Begrijp sommige reviews niet hier beneden. Want als je ze vergelijkt zijn ze echt helemaal niet duur, zelfs heel betaalbaar. En je moet natuurlijk wel het juiste supplement voor de juiste klacht slikken. Soms hebben je klachten een andere oorzaak. Dan ligt het niet aan het supplement wat je slikt maar heb je iets anders nodig.
Groenlipmossel
Sinds 23 sept. slik ik de nieuwe Zeelandse groenlipmossel.
De verkoopster in de winkel had er zelf wel baad bij vertelde ze. Ze had een wat pijnlijke heup. Maar ik moest het wel zeker een week of 6 slikken. Ik ben nu op 10 dec. Ik merk er lichaamlijk helemaal niks van. Ik was zeer hoopvol.
Jammer.
De supplementen zijn van goede…
De supplementen zijn van goede kwaliteit en er zitten de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen in en dat is nou net waar ik naar op zoek ben.
SLECHTE REVIEWS WORDEN NIET GEPLAATST BIJ VITALIZE
Bestel al jaren supplementen bij Vitalize en is altijd goed. Maar nu had ik een probleem met een eiwitshake-beker, die was zo lek als een mandje bij het schudden. De klantenservice is heel goed. Ik ontving een nieuw exemplaar, presies hetzelfde ook lek. Ik had de beker gekocht op basis van de goede reviews . Ik schreef dus mijn ervaring in een review en gaf 1 ster want aan een beker die lekt heb je niets. Maar slechte reviews worden dus NIET geplaatst! Hierdoor vind ik Vitalize nu onbetrouwbaar!
Producten zijn redelijk okay
Producten zijn redelijk okay, maar de berg reclame er na die ze blijven sturen is idioot veel.
Fijn bedrijf
Klantvriendelijk en correct met goed werkende producten.
Zeer tevreden klant, al enkele jaren.