Wysłałam paczkę do Holandii, która miała być dostarczona przez UPS trzeciego dnia (sobota) a nie została zrealizowana dostawa. Paczka na moją interwencję została przekierowana do punktu odbioru. Okaza... Ver mais
A empresa respondeu
Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem ob... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super odbiór w Polsce do południa szybko i sprawnie, następnie UPS najlepsza firma na świecie. Paczuszka dotarła elegancko na miejsce.

Resposta da Przesyłarka.pl
Z firmą jest bardzo dobry kontakt zarówno jak i telefoniczny tak i drogą emailową.Wiarygodna firma bez zastrzeżeń.We wszystkim potrafią doradzić i pomóc.

Resposta da Przesyłarka.pl
Szybki i sprawny odbiór paczki od nadawcy.
Pan kurier wniósł uprzejmie paczkę na 3-cie piętro.
Dziękujemy baaaardzo 🤩🤩🤩😍😍😍🏆

Resposta da Przesyłarka.pl
Even though it was not a standard package (suitcase not in cardboard or stretch), the company went an extra mile to deliver it promptly and at no additional cost. Nothing was missing from the suitcase - great thanks to the courier company and National Express for finding the lost suitcase.

Resposta da Przesyłarka.pl
Przesłanie paczki bylo mega proste. Wypełnianie,drukowanie, odbiór..wszystko poszło bardzo szybko.paczka mknęła ze Szkocji szybkością swiatla...oddana kolo godziny 11 we wtorek w piątek po 10 byla juz w Polsce. A dajmy na to list od mamy przesłany poczta idzie ponad tydzien.jestem bardzo zadowolona i pod wrażeniem.. super.dzieki śliczne.

Resposta da Przesyłarka.pl
Paczka z UK do PL dotarła w 3 dni to jest niesamowite.Została odebrana odemnie z domu we wtorek a w już w piątek dostarczona do odbiorcy.Polecam ten sposób na wysyłkę poniedziałek lub wtorek

Resposta da Przesyłarka.pl
Wow! Trzy dni i paczka dotarła bez żadnego problemu! Dziękuję całemu zespołowi i na pewno będę używać waszej firmy w przyszłości!

Resposta da Przesyłarka.pl
Jestem zadowolona.Przesyłka szybko dotarła do adresata,wszystko było sprawnie i komunikacja też ok.W przyszłości bedę korzystać z usług tego przewoźnika.

Resposta da Przesyłarka.pl
Reasonable prices. Courier always on time. Fuss free delivery.

Wszystko przebiegło sprawnie od odbioru po dostarczenie paczki . 5 gwiazdek

Resposta da Przesyłarka.pl
Łatwość nadania przesyłki (korzystała z Waszych usług nawet moja ś.p. Mama, lat ponad 80), konkurencyjne ceny, brak przymusu druku etykiety i Wasze faktyczne przesympatyczne i pomocne Biuro Obsługi Klienta:)

Resposta da Przesyłarka.pl
Komunikacja szybka i konkretna. Kurier odebrał paczkę z domu(Niemcy),nakleił przygotowana nalepkę z adresami i za dwa dni przesyłka była w Polsce. Przypadkowo natrafiłem na przesyłania.pl w internecie i nie będę już wysyłał na poczcie. Bez kolejek, bez nerwów. Szybko i sprawnie.

Resposta da Przesyłarka.pl
Ta usługa działa tak, jak byś sam ją dla siebie stworzył. Odbiór paczki z domu, albo wskazanego przez Ciebie punktu, wszystko zgłaszasz online, a tłumaczenia i 'papierologia' są załatwiane dla Ciebie błyskawicznie. Ceny umiarkowane, perfekcyjna informacja o aktualnej lokalizacji paczki, błyskawiczna dostawa ... Nie będę już nigdy eksperymentować z 'tradycyjnymi' usługodawcami.

Resposta da Przesyłarka.pl
Profesjonalna i miła obsługa, rzetelne terminy dostaw, oraz przystępne ceny. Polecam‼️
Dziękuję ❣️🌟🌟🌟🌟🌟😘👌

Resposta da Przesyłarka.pl
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.