Przesyłarka.pl Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wysłałam paczkę do Holandii, która miała być dostarczona przez UPS trzeciego dnia (sobota) a nie została zrealizowana dostawa. Paczka na moją interwencję została przekierowana do punktu odbioru. Okaza... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem ob... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Przesłanie paczki bylo mega proste. Wypełnianie,drukowanie, odbiór..wszystko poszło bardzo szybko.paczka mknęła ze Szkocji szybkością swiatla...oddana kolo godziny 11 we wtorek w piątek po 10 byla juz... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ta usługa działa tak, jak byś sam ją dla siebie stworzył. Odbiór paczki z domu, albo wskazanego przez Ciebie punktu, wszystko zgłaszasz online, a tłumaczenia i 'papierologia' są załatwiane dla Ciebie... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

103 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bardzo dobrze zorganizowani

Bardzo dobrze zorganizowani, uprzejmi,odpowiedzialni - i bardzo pomocni w trudnych sytuacjach. Najlepsza firma z której korzystam. Pozdrawiam serdecznie całą ekipę Przesylarki.

22 de outubro de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy za opinię i miłe słowa! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze współpracy. Pozdrawiamy serdecznie!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kilka rzeczy z paczki zaginelo

29 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy za wystawienie opinii.
Jest nam naprawdę przykro, że przesyłka dotarła niekompletna. Rozumiemy, jak frustrująca może być taka sytuacja. Zawsze wspieramy naszych Klientów w takich przypadkach – pomagamy złożyć reklamację i robimy wszystko, by problem został jak najszybciej rozwiązany. Prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta, abyśmy mogli pomóc w wyjaśnieniu tej sprawy.

Niewypłacalne odszkodowanie / uszkodzona przesyłka

Jeden z przedmiotów w przesyłce, która była dokładnie zabezpieczona został uszkodzony. Pomimo deklarowanego odszkodowania przy uszkodzeniu przesyłki podczas transportu, nie da się go wyegzekwować. Strata czasu.

25 de setembro de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy za wystawienie opinii.
Pragniemy zapewnić, że zawsze wspieramy naszych Klientów w procesach reklamacyjnych i dokładamy wszelkich starań, aby każda sprawa zakończyła się pozytywnie. Niestety, decyzja o uznaniu reklamacji zależy od firmy kurierskiej i może zostać przez nią odrzucona.
Jednak zawsze staramy się być wsparciem dla naszych Klientów i służyć pomocą na każdym etapie.

Szybko zamówiłem kuriera

Szybko zamówiłem kuriera, dzięki możliwości wyboru pomiędzy ofertami różnych firm kurierskich. Na drugi dzień paczka została odebrana. Polecam!

8 de setembro de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię!
Cieszymy się, że proces zamówienia kuriera był szybki i wygodny, a paczka została odebrana bez problemów. Zapraszamy ponownie!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dodatkowr oplaty przy deklaracji celnej

Pierwszy raz od kilku lat kiedy korzystalam z przesylarki nie zostalam losowo wybrana do opini, wczesniej za kazdym razem. Niestety tym razem zostalam obciazona dodatkowa oplata przez przewiznika 40 funtow, za “ przekroczenie wartosci deklarowane” W paczce byly stare majtki i skarpetki, nic drogocennego. Nigdy wiecej nie skorzystam z waszych uslug i wybranych przez was przewoźnikow. Kazdego mozna obciazyc dodatkowa oplata za nic. Od teraz korzystam z prywatnej firmy i jestem zadowolona. Przestrzegam innych!

23 de julho de 2025

Dzień dobry Pani Izabelo,
w imieniu firmy UPS przepraszamy za zaistniałą sytuację. Prosimy mieć na uwadze, że dodatkowe opłaty celne/VAT są nakładane przez firmy kurierskiej i Agencje Celne. My jako pośrednik usług nie mamy na to wpływu.

Z informacji w naszym systemie wynika, że byliśmy z Panią w stałym kontakcie w sprawie. Przekazała Pani, że w paczce znajdowały się również zasłony o znacznie większej wartości niż określiła Pani w zleceniu. Możliwe, że Agent Celny podważył określoną przez Panią wartość do odprawy celnej. Zasugerowaliśmy Pani próbę zareklamowania sytuacji bezpośrednio i Przewoźnika, nie otrzymaliśmy jednak odpowiedzi, jaką decyzję otrzymała Pani w sprawie. Zapewniam, że nasz Dział Obsługi Klienta zawsze stara się pomóc w takich sytuacjach. Zapraszamy do kontaktu z naszą infolinią.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo polecam ,nadawałam paczkę z…

Bardzo polecam ,nadawałam paczkę z Polski do Niemiec i paczka na 3 dzień już była u mnie ,wszystko szybko i sprawnie.

28 de setembro de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Cieszymy się, że paczka dotarła do Odbiorcy tak szybko! :)

Jestescie niezetelni

3 de setembro de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy za przesłaną opinię.

Z informacji widocznych w systemie wynika, że podczas składania zamówienia wybrał Pan kierunek Wielka Brytania – Polska, natomiast jako adres doręczenia wskazał Pan adres we Francji, zachowując kod pocztowy miejscowości w Polsce.

Chcielibyśmy uprzejmie wyjaśnić, że w naszej ofercie nie posiadamy przesyłek na trasie Wielka Brytania – Francja, dlatego paczka została skierowana zgodnie z wybranym krajem doręczenia, czyli do Polski.

Z informacji widocznych w systemie wynika również, że pozostajemy z Panem w stałym kontakcie i dokładamy wszelkich starań, aby pomóc w rozwiązaniu tej sytuacji.

Polecam. Szybka dostawa.super kurier

15 de setembro de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy za wystawienie opinii o naszym Serwisie. Polecamy się na przyszłość! :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Daje jedną gwiazdkę bo nie da się…

Daje jedną gwiazdkę bo nie da się zostawić 0. Paczka od producenta deklarowana 28 kg wysłana jako 30kg. Po dwóch tygodniach informacja o dopłacie 12£ ponieważ podobno paczka ważyła o 32gramy więcej

28 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.
Z informacji widocznych w systemie wynika, że jesteśmy w kontakcie w tej sprawie i aktualnie wyjaśniamy zaistniałą sytuację z firmą kurierską realizującą zlecenie.

Niestety, zgodnie z regulaminem firma kurierska może zgłosić rozbieżności w wymiarach przesyłki w ciągu 90 dni. Niezwłocznie po odnotowaniu takich informacji kontaktujemy się jednak z Klientem, aby je wyjaśnić.

Pragniemy zapewnić, że zadowolenie naszych Klientów jest dla nas najwyższym priorytetem, dlatego zawsze dokładamy wszelkich starań, aby pomóc i znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uzywam przesylarki juz od lat i zawsze…

Uzywam przesylarki juz od lat i zawsze jestem zadowolona! Przesylam nawet kubki&szklane rzeczy i nigdy nic nie przyszło uszkodzone!

29 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa i zaufanie przez te wszystkie lata! To dla nas ogromna radość, że jest Pani zadowolona z naszych usług.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Drogo + uwaga na ukryte koszty

Obsługa klienta fatalna i ukryte koszta. Tydzień po otrzymaniu paczki, dostałam maila, że muszę zapłacić kolejną dodatkową opłatę za rzekome przekroczenie wagi i jedyny sposób na uniknięcie tej opłaty to wysłanie zdjęcia paczki i jej wagi. Gdybym wiedziała, że coś takiego będzie miało miejsce, na pewno bym zrobiła zdjęcie przed nadaniem, żeby mieć ‚dowód’. Niestety nie spodziewałam się takiej sytuacji, więc jest to moje słowo przeciwko firmie. Nigdy więcej! Wysłanie torby z ubraniami kosztowało mnie prawie £100 biorąc pod uwagę wszystkie dopłaty!
Dodam, że korzystałam z przesylarki kilka razy. Za każdym razem paczki były naruszone, ale machałam na to ręką. Raz paczka nie dotarła na czas i nikt mnie o tym wcześniej nie poinformował. Zmarnowany dzień czekania na kuriera. Nie polecam.

9 de setembro de 2025

Szanowna Pani,

bardzo nam przykro, że jest Pani niezadowolona z usługi i że spotkała się Pani z taką sytuacją.
Z informacji widocznych w naszym systemie wynika, że jesteśmy w tej sprawie w kontakcie i staramy się jak najszybciej wyjaśnić wszelkie wątpliwości z firmą kurierską UPS.

W korespondencji mailowej staramy się podkreślać, jak ważne jest dokładne zmierzenie i zważenie paczki przed nadaniem. Chcielibyśmy wyjaśnić, że zgodnie z regulaminem Przewoźnik ma prawo do weryfikacji parametrów przesyłki i może zgłosić nieprawidłowości w wymiarach lub wadze w ciągu 90 dni. W momencie, gdy otrzymujemy od Przewoźnika fakturę z dodatkowym obciążeniem, niezwłocznie kontaktujemy się z Klientem w celu wyjaśnienia sprawy.

Jest nam również przykro z powodu wcześniejszych niedogodności, o których Pani wspomina – takich jak opóźnienie w dostawie czy naruszone paczki z zewnątrz. To nie jest standard, do którego dążymy, i dlatego każde tego typu zgłoszenie traktujemy bardzo poważnie.

Pragniemy zapewnić, że satysfakcja i zaufanie naszych Klientów są dla nas priorytetem. Dokładamy wszelkich starań, aby podobne sytuacje zdarzały się jak najrzadziej, a każda opinia naszych Klientów pomaga nam stale poprawiać jakość usług.

Zawartość zdewastowana

Wasłana metalowa maszyna dotarła kompletnie połamana. Co robicie z paczkami żeby ch zawartość była tak zmasakrowana?

8 de setembro de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dzień dobry, dziękujemy za Państwa opinię. Uprzejmie prosimy o podanie numeru zamówienia w celu weryfikacji.

W imieniu firmy kurierskiej, która była odpowiedzialna za transport paczki przepraszamy za zaistniałą sytuację. Czy zgłaszali Państwo fakt uszkodzenia naszemu Działowi Obsługi Klienta? W takich przypadkach przekazujemy naszym Klientom pełną instrukcję dotyczącą procesu reklamacyjnego. Uprzejmie prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny - pomożemy uzyskać odszkodowanie z tytułu uszkodzonego produktu. Pozostajemy w kontakcie.

Bardzo szybka dostawa

Bardzo szybka dostawa. Polecam

5 de setembro de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy za Państwa komentarz. Cieszymy się, że przesyłka została doręczona do Odbiorcy na czas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trzy paczki podróżowały z Belgii do…

Trzy paczki podróżowały z Belgii do Polski tylko dwa dni, od drzwi do drzwi. Usługa przebiegła bez zarzutu. Informacje o stanie przesyłki były jasne i klarowne. Bardzo polecam!

5 de setembro de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! To dla nas bardzo ważne, aby Klienci otrzymywali pełne i jasne informacje odnośnie swoich zamówień. Polecamy się na przyszłość. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wysłałem 10 słoików z miodem na drugi…

Wysłałem 10 słoików z miodem na drugi dzień paczka dotarła do odbiorcy w idealnym stanie w takim jak nadana polecam franek

19 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Bardzo miło nam słyszeć, że paczka dotarła w ekspresowym tempie i bez żadnych uszkodzeń mimo delikatnej zawartości. Polecamy się na przyszłość.

Super

Od lat korzystam z usług przesyłarki.
Jest bardzo przejrzysta i mam możliwość wyboru przewoźnika z podaną ceną.
Wielu znajomym poleciłam i są również zadowoleni.

1 de setembro de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie naszego Serwisu! Zadowolenie naszych Klientów to dla nas największa motywacja. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Swietna firma paczka z Polski do Wloch…

Swietna firma paczka z Polski do Wloch dotarla w 3, 5 dnia !!!!!!!!! Punktualnosc przejrzystosc to glowne zalety.
Aktualizacja na bieżąco trasy przesyłki.
Polecam 🙂😊🙃

21 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa!
Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i bezproblemowo. Mamy nadzieję, że będziemy mogli ponownie służyć pomocą przy kolejnych przesyłkach.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais