Przesyłarka.pl Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wysłałam paczkę do Holandii, która miała być dostarczona przez UPS trzeciego dnia (sobota) a nie została zrealizowana dostawa. Paczka na moją interwencję została przekierowana do punktu odbioru. Okaza... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem ob... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Przesłanie paczki bylo mega proste. Wypełnianie,drukowanie, odbiór..wszystko poszło bardzo szybko.paczka mknęła ze Szkocji szybkością swiatla...oddana kolo godziny 11 we wtorek w piątek po 10 byla juz... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ta usługa działa tak, jak byś sam ją dla siebie stworzył. Odbiór paczki z domu, albo wskazanego przez Ciebie punktu, wszystko zgłaszasz online, a tłumaczenia i 'papierologia' są załatwiane dla Ciebie... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

103 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Paczka dostarczona do Irlandii

Paczka dostarczona do Irlandii, rozcięty caly bok po jej dľugości, brakowało kilku rzeczy .😡😡😡

19 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Pani Magdaleno, przykro nam w związku z uszkodzeniem paczki w transporcie. Przepraszamy w imieniu firmy DPD za zaistniałą sytuację. W tej sytuacji musimy rozpocząć procedurę reklamacyjną. Z informacji w systemie wynika, że jest Pani z nami w kontakcie mailowym, a konsultantka przesyłała już wszystkie instrukcje, w jaki sposób ubiegać się o odszkodowanie i zwrot kosztów transportu z tytułu szkody.

Odbior paczki opozniony o 4 dni

Odbior paczki opozniony o 4 dni, klamstwa ze strony obslugi ze kurier nie zastal nikogo w domu,
Paczka dojechala uszkodzona.
nigdy wiecej, idziemy do konkurencji.
Pozdrawiam

19 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Panie Marku, dziękujemy za podzielenie się opinią. Uprzejmie prosimy o podanie numeru zamówienia z naszego Serwisu w celu weryfikacji.

W imieniu firmy kurierskiej przepraszamy za zaistniałą sytuację. Czy zgłaszał Pan zaistniałe zdarzenia naszemu Działowi Obsługi? W takich sytuacjach zawsze wykonujemy pilne interwencje w imieniu naszych Klientów do danej firmy kurierskiej domagając się natychmiastowego odbioru paczki.

Jeżeli chodzi o uszkodzenia przesyłki również przekazujemy dokładne instrukcje jak złożyć reklamację do Przewoźnika z tytułu uszkodzenia paczki. Czy zgłosił Pan nam uszkodzenie mailowo lub telefonicznie?

Przykro nam, że sytuacja związana z nieprawidłowym transportem przesyłki wpłynęła na Pana opinię o naszym Serwisie. Prosimy mieć jednak na uwadze, że jesteśmy pośrednikiem a nie bezpośrednim realizatorem usługi.

W razie pytań lub wątpliwości zapraszamy do kontaktu.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nigdy nie zawiedli,zawsze odbior w…

Nigdy nie zawiedli,zawsze odbior w ustalonym terminie i miejscu,a przesylka zawsze dociers na czas

5 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy za miłe słowa i uznanie! Cieszymy się, że za każdym razem są Państwo zadowoleni z jakości naszych usług oraz szybkiego transportu.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Firma Przesylarka pl to firma z dużym…

Firma Przesylarka pl to firma z dużym doświadczeniem Panie w biurze są bardzo pomocne i pomagają w sytuacji nawet jak paczka zostanie zatrzymana w urzędzie celnym.
Upewniają się do końca usługi czy wszystko poszło dobrze . Dziękuje serdecznie. Aneta

14 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Pani Aneto, dziękujemy za podzielenie się opinią i miłe słowa! Przekazaliśmy je całemu Zespołowi. Naszym priorytetem jest zadowolenie naszych Klientów, więc robimy wszystko co w naszej mocy aby rozwiązać każdy problem związany z transportem paczki oraz śledzimy jej status do momentu doręczenia. Serdecznie pozdrawiamy! :)

Szybko i profesjonalnie

12 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy za udostępnienie opinii! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z usługi.

Korzystam od lat

Korzystam od lat. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

12 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy za zaufanie! Satysfakcja naszych Klientów to nasz priorytet. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rewelacja Firma UPS godna polecenia .

Rewelacja Firma UPS godna polecenia.
W 3 dni paczka dotarła z Krakowa do Szkocji. Obsługa Kuriera bardzo uprzejma. Dziękuję. Dotarła w dniu urodzin wnuka bardzo się cieszymy bo prezent dotarł na czas w ekspresowym tempie.
Pozdrawiam i polecamserdecznie.🤗

7 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Cieszymy się, że prezent dotarł na czas w ekspresowym tempie! Szybki i bezproblemowy transport paczek to nasza specjalność. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem bardzo zadowolony z usługi

Jestem bardzo zadowolony z usługi. Łatwość złożenia zamówienia. Rzetelna informacja ,szybka dostawa do odbiorcy i bardzo przystępna cena usługi.

7 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy za miłe słowa i uznanie! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z jakości naszych usług, szybkiego transportu oraz konkurencyjnych cen.

Genialnie szybko

Genialnie szybko, bezproblemowo! Paczka wyslana z Polski do Danii. Odebrana przez kuriera we wtorek, wyladowala w miejscu docelowym w piatek. Tanio, szybko i psrwnie :-) Bardzo polecam.

1 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Serdecznie dziękujemy za wyrażenie pozytywnej opinii na temat naszej firmy. Jest nam niezmiernie miło, że nasze usługi spełniają Państwa oczekiwania.
Opinie takie jak Pańska są dla nas niezwykle cenne.

Szybko

Szybko, Sprawnie, bez problemów. Polecam!!!!

4 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Przesyłanie paczek przez firmę "Przesyłarka.pl". Już kilkanaście paczek wysłałem przez…

Już kilkanaście paczek wysłałem przez Przesyłarkę i jest bardzo zadowolony. Ostatnia paczka nadana w Londynie (w tzw. punkcie dostępu)w poniedziałek po południu dotarła do mnie do Warszawy w piątęk rano - zdziwiłem się, że to kurier z paczką ?

1 de agosto de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! Miło nam słyszeć, że są Państwo zadowoleni z naszych usług. Polecamy się na przyszłość! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Z usługi korzystałam już kilkukrotnie

Z usługi korzystałam już kilkukrotnie. Zawsze odbiór i dostawa paczki w terminie. Rzetelne informacje podczas śledzenia paczki. I oczywiście najtańsza usługa 🤗

30 de julho de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy za miłe słowa i uznanie! Cieszymy się, że za każdym razem są Państwo zadowoleni z jakości naszych usług, szybkiego transportu oraz konkurencyjnych cen. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Szybka dostawa bez problemów

Szybka dostawa bez problemów

29 de julho de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej usługi.

Świetna obsługa klienta

Korzystam z usług Przesyłarki.pl od wielu lat i zawsze jestem zadowolona. Świetna komunikacja, usługa na czas i tak jak uzgodnione a po za tym świetna obsługa klienta - parę razy miałam przyjemności kontaktować się z biurem i zawsze była to obsługa klienta na wysokim poziomie z uśmiechem na ustach :) polecam gorąco!

28 de julho de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Takie słowa to dla nas ogromna motywacja. Najwyższy poziom Obsługi Klienta to nasz priorytet! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeszcze nikt nigdy nie dostarczył mojej…

Jeszcze nikt nigdy nie dostarczył mojej paczki w tak krótkim czasie. Jestem w szoku !!!!! Brawo dla Was
😁😁😁

26 de julho de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Bardzo miło nam to słyszeć! Ekspresowy czas transportu to nasza specjalność!

Paczka dotarła szybko

Paczka dotarła szybko , zawartość nie naruszona, gorąco polecam

26 de julho de 2025

Resposta da Przesyłarka.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że transport paczki przebiegł bez zarzutów! :)

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais