Wysłałam paczkę do Holandii, która miała być dostarczona przez UPS trzeciego dnia (sobota) a nie została zrealizowana dostawa. Paczka na moją interwencję została przekierowana do punktu odbioru. Okaza... Ver mais
A empresa respondeu
Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem ob... Ver mais
A empresa respondeu
Przesłanie paczki bylo mega proste. Wypełnianie,drukowanie, odbiór..wszystko poszło bardzo szybko.paczka mknęła ze Szkocji szybkością swiatla...oddana kolo godziny 11 we wtorek w piątek po 10 byla juz... Ver mais
A empresa respondeu
Ta usługa działa tak, jak byś sam ją dla siebie stworzył. Odbiór paczki z domu, albo wskazanego przez Ciebie punktu, wszystko zgłaszasz online, a tłumaczenia i 'papierologia' są załatwiane dla Ciebie... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wiarygodna firma. Odbiór i dostawa na czas. Rozsądną cena. Jasne, czytelne, wyczerpujące informacje o usłudze. Przyjazne call centre w razie trudności. Szczerze polecam.

Resposta da Przesyłarka.pl
Bardzo szybko dostarczona paczka bez uszkodzeń i żadnych problemów polecam

Resposta da Przesyłarka.pl
Nie polecam! Paczka zamówiona do odbioru na czwartek kurier się nie pojawił zadzwoniłem w piątek zostałem zapewniony że kurier będzie w piątek a jeśli nie to w poniedziałek ani w piątek ani w poniedziałek kurier się nie pojawił zadzwoniłem w poniedziałek znów zostałem zapewniony że kurier przyjedzie ze firmą kurierska zostanie poinformowana i ponaglona niestety nikt nie przyjechał straciłem 2 dni pracy i anulowałem zamówienie

Resposta da Przesyłarka.pl
Wykonana usluga nadania paczki krok po kroku. Przy odbiorze dodatkowo do zaplaty 34GPB pomimo iz deklaracja byla wypelniona ponize progu cla.
Koszt calkowity paczki 30kg do UK wyniusl prawie 90£

Resposta da Przesyłarka.pl
Wszystko sprawnie,profesjonalnie i szybko.

Resposta da Przesyłarka.pl
Jestem zadowolona za kazdym razem, bo często korzystam z przesylarka.pl. Ta ostatnia paczka była uszkodzona, ale pozaklejana i nic nie brakowalo

Resposta da Przesyłarka.pl
Jak zawsze szybko ,sprawnie bez problemu

Resposta da Przesyłarka.pl
Nie otrzymałem żadnych przesyłek. Jedynie e-mail z potwierdzeniem odbioru. Nadałem Cztery paczki i żadna nie dotarła do mnie.

Resposta da Przesyłarka.pl
Miesiąc czekałam na paczkę. Polska strona miała raczej gdzieś co się dzieje. Wysyłali tylko numer żeby się skontaktować ze stroną Angielską. Kiedy w końcu udało się mi skontaktować z kimś inteligentnym kto zrobił całą papierkową robotę, gdy paczka została dostarczona okazało się że rzeczy są przegrzebanie i wiele rzeczy w tym zabawek dziecięcych zniknęło. Nie polecam wysyłania z tą firmą. Sama już nigdy nie skorzystam z ich usług.

Resposta da Przesyłarka.pl
Od drzwi do drzwi, bardzo mili kurierzy, w nienaruszonym stanie, jasne instrukcje, dobra cena, szybko

Im not happy
I paid £50 for parcel then another £40 of boarding cost
Too expensive
Took over 1 and a half week for delivery
Not recommend

Resposta da Przesyłarka.pl
Nie ma co się rozpisywać. Szybko, sprawnie, tanio i idealnie :) dziękuję

Resposta da Przesyłarka.pl
Jestem zaskoczona pozytywnie tak szybka realizacja zamówienia. Paczka została odebrana w dniu złożenia zlecenia i dotarła do adresata w 48 godzin, zgodnie z ustaleniami wstępnymi. Adresat mieszka w Danii.

Resposta da Przesyłarka.pl
Firma z bardzo dobrym serwisem.Jestem bardzo zadowolona z usługi. Polecam .

Resposta da Przesyłarka.pl
Od ok.10 lat korzystam z wysyłek paczek przez Przesyłarkę i jestem bardzo zadowolona.W przypadku jakich kolwiek problemów z firmą kurierską Przesyłarka zawsze jest bardzo pomocna.Kontakt z firmą bardzo szybki,pracownicy uprzejmi i kompetentni.Dziękuję bardzo i pozdrawiam.

Odradzam!!!
Absolutnie tragiczna firma- paczki nie odebrane przez wiele dni,pomimo powtarzanych obietnic i zmian dnia odbioru w porozumieniu z firma. Nikt nie odbiera telefonu,nie mozna uzyskac szybkiej reakcji. Jestesmy bardzo zawiedzeni i nigdy nie skorzystamy juz z uslug tej firmy.

Resposta da Przesyłarka.pl
Paczka nadana doszła do celu tylko po tygodniu od odebrania paczki zostałem poinformowany że naliczone dodatkowe koszta za nie wymiarową paczkę wiadomość przyszła już po tym jak nie miałem możliwości zrobienia zdjęcia tej paczki bo zostało wyrzucone opakowanie a wymiary były wpisane takie jak miałem pudełko

Resposta da Przesyłarka.pl
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.