Wysłałam paczkę do Holandii, która miała być dostarczona przez UPS trzeciego dnia (sobota) a nie została zrealizowana dostawa. Paczka na moją interwencję została przekierowana do punktu odbioru. Okaza... Ver mais
A empresa respondeu
Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem ob... Ver mais
A empresa respondeu
Przesłanie paczki bylo mega proste. Wypełnianie,drukowanie, odbiór..wszystko poszło bardzo szybko.paczka mknęła ze Szkocji szybkością swiatla...oddana kolo godziny 11 we wtorek w piątek po 10 byla juz... Ver mais
A empresa respondeu
Ta usługa działa tak, jak byś sam ją dla siebie stworzył. Odbiór paczki z domu, albo wskazanego przez Ciebie punktu, wszystko zgłaszasz online, a tłumaczenia i 'papierologia' są załatwiane dla Ciebie... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Paczka po 15 dniach doszla. Po drodze masę telefonów i problemów.Nie polecam.
Jednak mimo że daje jedna gwiazdkę uważam że przesylarka pl nie zawiniła bo jest tylko pośrednikiem za całą sytuację odpowiedzialna jest firmą UPS.

Resposta da Przesyłarka.pl
Paczka doszła o czasie ale zawartość uszkodzona. Karton poklejony taśmą dpd więc było pewne że coś zepsute w środku.

Resposta da Przesyłarka.pl
Wszystko przebiegało sprawnie bez żadnych komplikacji. Paczka odebrana w umówionym terminie i dostarczona bardzo szybko

Resposta da Przesyłarka.pl
Polecam. Korzystam któryś kolejny raz i paczka dochodzi do Szkocji w deklarowanym terminie.

Resposta da Przesyłarka.pl
Musiałem czekać na kuriera, który odebrał paczkę dwa dni bez wychodzenia z domu. Nie ma dokładnej godziny wizyty kuriera. W Hiszpanii wszystkie czasy są wyraźnie określone. Proszę zorganizować ten minus. Poza tym wszystko świetnie. Kurierzy są bardzo uprzejmi i życzliwi.

Resposta da Przesyłarka.pl
Dobra komunikacja, przystępne ceny, szybka dostawa, wszystko super. Dziekuje

Resposta da Przesyłarka.pl
Super kurierzy i w Niemczech i w Polsce. Paczka doszla nieuszkodzona e idealnym stanie. Dziekuje i napewno wasze uslugi bede polecac.

Resposta da Przesyłarka.pl
2 duże przesyłki z UK (IoW) do Polski dotarły w ciągu 5 dni w nienaruszonym stanie. Cały proces od zamówienia kuriera, poprzez przygotowanie dokumentów przewozowych, aż po doręczenie pod wskazany adres przebiegł szybko i bezproblemowo. Cena usługi jak najbardziej konkurencyjna.
Polecam w 100%

Resposta da Przesyłarka.pl
Nie polecam! Paczka do odbioru była zamówiona na poniedziałek z Polski od rodziców. Kurier miał odebrać paczkę od 8:00 do 18:00,nikt sie nie pojawił.
Zadzwoniłam do przesyłarka.pl następnego dnia prosząc o powód, takiego jednak nie usłyszałam. Jednak miła pani potwierdziła,że na pewno kurier przyjedzie we wtorek. I nic, nikt nie odebrał paczki po raz kolejny, nawet kurier nie potrudził się o telefon, jaki był powód dlaczego sie nie zjawił. Kolejnego dnia w srodę znowu zadzwoniłam do przesyłarki,pani powierdziała,że odbiór na pewno będzie. Skontaktowałam się nawet z Firmą UPS co się dzieje,i dostałam potwierdzenie, że kurier będzie do godziny 16h. Znowu to samo, nikt sie nie zjawił! Firma nierzetelna, niepomocna, bez żadnego chociażby przepraszam ustalała kolejne dni odbioru a ludzie chyba mają pracę i nie mogą siedzieć non stop w domu czekając na szanownego kuriera. Anuluję zamówienie bo mam już dosyć tego cyrku! Firmy nie polecam bo poza miłym głosem przez telefon to nic więcej nie uzyskałam.To chyba nie ja powinnam dzwonić do firmy UPS tylko to powinno być załatwione za mnie, chyba tym ta firma się zajmuje,pomocą dla swoich klientów,czyż nie?! Absolutnie unikać!Nie polecam!

Resposta da Przesyłarka.pl
Firma godna polecenia, paczka z UK dotarla do Polski w 5 dni. Formularz byl czytelny, łatwy do wypełnienia, komunikacja z firmą też bez zarzutów. Wybrałam opcję UPS. Polecam i napewno skorzystam po raz kolejny.

Resposta da Przesyłarka.pl
Zaczynajac od odbioru paczki....pan kierowca zadzwonil ze czeka na dole.cale szczęście ze bylam w domu bo moja ponad 60scio letnia mama nie poradzila by sobie ze zniesieniem tego pakunku.po zwroceniu uwagi pan stwierdzil że on nie ma czasu na bieganie za paczką. Paczka dotarła nie na wskazany adres a do punktu z którego musiała zostac odebrana.a jakby tego było mało to karton wyglądał jakbybyl kopany,rzucany i nie wiadomo co jeszcze.czesc rzeczy w paczce zostały zmiażdżone przez co nie nadają się do użytku.tym razem jestem bardzo nie zadowolona z wykonanej usługi

Resposta da Przesyłarka.pl
Nie polecam. Paczka ziszczona Beznadziejna obsługa klienta. Paczka przyjechała uszkodzona zawartość nadaję się tylko do kosza. Pobrano kwotę prawie 100 zł i brak pokwitowania oraz wyszczególnienia za co pobrano opłatę.

Resposta da Przesyłarka.pl
Wysylam regularnie paczki do rodziny w polnocno zachodniej Polsce. Przesylarka jest bardzo prosta do obslugi, nigdy nie mam watpliwosci co do dostawy. Sa zawsze punktualne i latwo je sledzic.
Trzeba tylko uwazac, ze nie wszyscy kurierzy akceptuja przesylki zywnosciowe lub alkoholowe co czasami jest przeszkoda tanich przesylek no ale coz - wybieram drozsza opcje.

Bardzo zle doswiadczenie
Paczka zostala zamowiona zaplacona kurier nigdy sie niepojawil brak komunikacji i zla obsluga klienta
Niepolecam !

Resposta da Przesyłarka.pl
Paczka podróżowała 6 dni, a dokładniej 150 godziny, a dokładniej 539428 sekundy.
Zapomnieli dodać że kurier nie odbierał jej przez 2 dni z rzędu.
Musiałem sam interweniować w DPD.
Państwo tylko podawali kolejne numery listów przewozowych.
Poza tym ok.

Resposta da Przesyłarka.pl
Bardzo szybko i sprawnie.

Resposta da Przesyłarka.pl
Czas dostarczenia. Jakość, przedewszystkim szybkość dostarczenia oraz przystępna atrakcyjna cena.
Bez komplikacji

Resposta da Przesyłarka.pl
Sprawne działanie, skuteczna pomoc przy problemach z firmą zajmującą się przewozem.

Resposta da Przesyłarka.pl
Po raz kolejny skorzystałam z usług Przesyłarka.pl i jak zawsze: sprawnie, szybko i bez żadnych uszkodzeń paczki. Serdecznie polecam.

Resposta da Przesyłarka.pl
Szybki i sprawny odbiór .Oraz szybką dostawa do odbiorcy dziękuję bardzo

Resposta da Przesyłarka.pl
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.