De er i minus - utrolig dårlig kundeservice - umuligt at komme i kontakt med dem. Kan ikke få lov at opsige domænenavn og totalt ufremkommelig selvbetjening og automatiserede mails og ingen tilba... Ver mais
A empresa respondeu
'Domæne dæmonen' punktum.dk Helt uden for pædagogisk rækkevidde. Stort set ikke-eksisterende kundeservice. Utroligt at et sådant monopol stadig eksisterer i lille DK. (Minder lidt om 'Teledanm... Ver mais
A empresa respondeu
Hold da op for en skraldespand. Utaknemmelig tjans at skulle stå på mål for dårlige brugeroplevelser på punktum.{alt-mulig-andet-end-dk}. Nogle er os er dog godt tilfredse med at .dk-registeret for... Ver mais
A empresa respondeu
Punktum dk A/S står bag det danske internet. Siden 1999 har vi skabt en stærk, digital infrastruktur, som gør, at .dk domænet er et trygt og godt sted at være. Vi ved, at vi passer på noget vigtigt – for vores kunder og deres virksomhed. Det er vores mål at levere stabil drift og den højeste sikkerhed og service, som er tilpasset til den virkelighed, vores kunder befinder sig i – og som hele tiden byder på nye udfordringer og muligheder. Derfor er vi i konstant udvikling og flytter os med og for vores kunder, så de bedre kan fokusere på det, de er bedst til.
Ørestads Boulevard 108, 11., 2300, København S, Dinamarca
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Er Punktum.dk i gang med at sætte et punktum for sin egen berettigelse? Jeg har været kunde hos Hostmaster i mere end 20 år og alt er gået efter en snor med betaling via betalingsservice. Nu!!!? Jeg har da sjældent oplevet noget så dilettantisk. For det første bliver man nu spammet til i tide og utide med forskellige uforståelige beskeder - og sidst er det hele kulmineret ved, at jeg er blevet bedt om at flytte administrationen af mit domæne over til en anden udbyder. Her får jeg - mildt sagt - en mangelfuld support, som naturligvis har afstedkommet nogle komplikationer. Kommunikationen foregår på nogle vilkår, som er helt uacceptable med diverse tekniske formuleringer, som jeg i hvert fald ikke kan overskue. Det mener jeg ikke er i orden. Og for lige at knytte en knude på det hele: Hvorfor "udvikle" og ændre noget, der faktisk fungerede? Det var bare det... Punktum! Og dog... Jeg bliver her på Trustpilot begavet med den viden, at Punktum.dk simpelt hen har en mailadresse med direkte reference til Trustpilot. Den har jeg naturligvis brugt, men naturligvis som når man ellers henvender sig til Punktum.dk - uden resultat!

Resposta da Punktum dk A/S
De er i minus - utrolig dårlig kundeservice - umuligt at komme i kontakt med dem. Kan ikke få lov at opsige domænenavn og totalt ufremkommelig selvbetjening og automatiserede mails og ingen tilbagevenden.
Virkelig ringe - de skulle have minus point.
Ingen vender tilbage og umuligt at komme igennem pr. telefon - 3. dagen hvor jeg er nr. 32.
Det minder om stavnsbåndet.

Resposta da Punktum dk A/S
Dette besynderlige firma må få prisen for håbløs kommunikation:
"Den 1. juli 2026 opdaterer Punktum dk sine vilkår for brugsret til et .dk-domænenavn (også benævnt
registrantvilkår) bl.a. som følge af Punktum dk’s beslutning om at ændre administrationsmodel og øge
indsatsen for internetsikkerheden. Opdateringen omfatter blandt andet ændringer i relation til
Punktum dk’s overgang til forhandlerhåndtering og om registreringsperioden for .dk-domænenavne"
Jeg har INGEN anelse om, hvad ovenstående betyder/indebærer. Formodentlig er det en googleoversættelse. Jeg håber inderligt, at Punktum.dk får noget konkurrence, så det er muligt at fravælge firmaet.

Resposta da Punktum dk A/S
Jeg kan desværre ikke give mindre og hvis jeg ikke høre fra i orden politianmelde jeg den flok idioter og de arbejdere jo nok sammen med one com total idioter hvis i syntes det sammen lad os slå os samme de tryner kun. Vores pengepung

'Domæne dæmonen' punktum.dk
Helt uden for pædagogisk rækkevidde.
Stort set ikke-eksisterende kundeservice.
Utroligt at et sådant monopol stadig eksisterer i lille DK. (Minder lidt om 'Teledanmark' i gamle dage :-)))
Til alle erhvervsdrivende og soloselvstændige:
BRUG jeres fornuft og undgå punktum.dk.
BRUG jeres købekraft til domæner som f.eks .org og .eco og sæt jer fri af det gamle (forældede) danske domæne monopol!!!

Resposta da Punktum dk A/S
Er nu efterhånd flere end en uge siden hvor de har lukket domain pga. ID kontrol. Vi har jo betalt regningen.
Tag mere end 20 min. i køb hvis man ringer, og så blev man bedt om at skrive. Nu er der igen gået tre dage efter man har ringet og skrevet til dem.
Kan ikke kontakte med omverden fordi vores mail adresse er koblet på domainen.
Virkeligt dårlig! Det er ligesom de gør noget aktivt for at genere en.

SPAM sender samme besked ud 3-6 gang om dagen til ens firma

Resposta da Punktum dk A/S
Kan kun tilslutte mig de dårlige anmeldelser, intet fungerer hos dem og arrogant kundeservice, når de endelig tager telefonen.

Resposta da Punktum dk A/S
Kan vi snart få en konkurrent til dette latterlige firma tak! Utroligt at de kan have monopol på .dk domæner, og samtidig have sådan en latterlig ikke-eksisterende kundeservice, der ikke har åbent i weekenden og lukker kl. 13 om fredagen. Og er umulige at komme igennem til telefonisk, deres emails besvares først efter 4-5 dage, hvis de overhovedet besvares!
Vi sender nu en klage til Digitaliseringsministeriet over dem, kan ikke være rigtig at man er tvangsindlagt til at bruge dem, hvis man ønsker et .dk domæne

Resposta da Punktum dk A/S
I have been trying to access my account for days, but I cannot complete the ID verification because your system simply does not send the verification email.
I have already contacted support many times through the contact form, explaining the exact same issue over and over again.
Your support replied one time, telling me to log in with a temporary password that was supposedly sent to my email. The problem is exactly the same: I never receive any email from your system when I press the button. I have already explained this around 10 times.
So the response I received did not solve anything.
Because of this broken system I cannot:
complete the ID verification
receive the verification email
receive the temporary password email
access my account
Customer details for reference:
Customer ID: AS33464-DK
Email: jamsmaidhnd@gmail
I will remove this 1-star review immediately if the company finally responds properly to my contact form requests and actually helps solve this issue.
Right now the system simply does not work and support is not resolving the problem, very annoying and frustrating would not recommend.

forfærdelig skrattende pop musik
Jeg ventede på telefonen, fordi jeg ikke havde fået svar i flere dage. Jeg blev tvunget til at høre noget forfærdelig skrattende pop musik af elendig kvalitet

Resposta da Punktum dk A/S
Benyttede i dag Punktum.dk's enestående tilbud hvor de fortæller at "Punktum dk vil gøre det nemt at være kunde ", det kostede mig så 350 kr og 2 timers arbejde (altså at gøre det nemmere for mig at være kunde ved at tvinge mig til at skifte fra "egenadministration" til "forhandleradministration"). Magen til makværk og elendig kundeservice, hvis jeg kunne handlede jeg et andet sted :-( - og lur mig om jeg nu ikke også ender med at skulle betale mere for domænerne på årlig basis.

Resposta da Punktum dk A/S
Der er de reviews, hvor 1 stjerne bare er 1 stjerne for meget. Og det er her DK-hostmaster/Punktum.dk er kommet til.
Vi skal igennem sindsyge anmodninger om at uploade kontoudtog, pdf, selfies etc.
Én mindre adresse forskel, i adressen:
"We have received your documentation.
Unfortunately, the contact information in the submitted documentation does not match the contact information provided on the domain registration, and we therefore must reject the submitted documentation.
Therefore, all domains are suspended and will be deleted in 30 days."
WTF!?! Det er ikke bare dårlig service det er komplet uansvarlig adfærd!

Resposta da Punktum dk A/S
et firma uden moral. da de har monpol på .dk domains så har de øget priserne helt ublu . nu vælger de så at skubbe 90% af arb. ud til forhandlere som så skal lægge adm omk ovenpå . alt hvad punktum nu skal gøre er at holde en ski.de database med 800000 records til en pris på 79 kr . så det var lige 50mill i kassen uden at lave en ski.d

Resposta da Punktum dk A/S
Elendigt service organ, det er ikke eksisterende, der bliver henvist i en SMS at man skal bruge selvbetjeningen på nettet , men man kan ikke logge in, og så når du ringer er man nummer 1 i kørne og det bliver man ved med i 35min ind til man opgiver, elendig it system, om man kan ikke gøre noget eller skifte udbyder , fordi de har monopol.

Resposta da Punktum dk A/S
uforståeligt spild af privat kundetid, ved forsøg på at gennemskue om det er spam siden eller korrekt abonnement, når der skal indbetales til ORDET punktum dk eller A/S eller ??

Resposta da Punktum dk A/S
At jeg ikke kan kontakte jer på mail giver 1 stjerne samt mulige ubetalte regninger fra jer.

Resposta da Punktum dk A/S
Utrolig ringe service. noreply-adresser ud over det hele. Ingen mulighed for hjælp - hvem er de til for?

Resposta da Punktum dk A/S
Det er desværre ikke muligt at give nul stjerner, men med deres sidste udmelding omkring man nu skal have en forhandler "fordi vi ønsker at gøre det nemt for dig at have et .dk-domænenavn" er dog det værste BS jeg har hørt. Jeg kontaktede ders kundeservice og spurgte hvad der skete hvis jeg ikke valgte en forhandler - om mit domæne blev slettet eller punktum blot ville tildele en tilfældig forhandler. Svaret var jeg ikke kunne lade være med at vælge .... Deres informationer om emnet på hjemmesiden er ikke opdateret og omtalte servicemedarbejder fortæller de senere vil komme med mere information og forsøger også at sige de gør dette fordi sådan gør man andre steder.
Jeg håber meget punktum besinder sig og give fortsat mulighed for at kunne betale direkte og blot indsætte adresse på DNS server uden jeg hvert år skal betale en forhandler for at betale penge til punktum.
Den venlig servicemedarbejder mente iøvrigt ikke at punktum er et monopol, da firmaet har et CVR nr. Jeg håber hun kan få ny funktion, hvis punktum gennemfører ændringen da alt kundeservice så burde være overflødig og en besparelse derfor kan sendes videre til forhandlerne. Men de fastholder nok prisen OG der kommer ekstra omkostninger til en forhandler - hvert år og ikke bare hvert 10 år.

Hej!
Punktum_dk's hjemmeside efterlader tvivl.
Jeg har lige nu snakket med kundeservice og den er jeg meget tilfreds med. Hjemmesiden er bare lidt anderledes..

Resposta da Punktum dk A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.