Mycket lättarbetad plattform som hjälpte mig att få upp min e-handel kvickt (Quick). Teamet är mån om kunderna och frågar ofta om man behöver hjälp. Snabb support och bra pris. Rekommenderas hjärtligt... Ver mais
Quickbutik launched in 2015 with one simple idea - to help businesses succeed faster by creating a simple, all-in- one, ecommerce solution designed to help you grow your online business fast. Today Quickbutik is the fastest growing (e)commerce platform in Scandinavia, providing entrepreneurs with everything they need to succeed at selling online. Quickbutik transcends the regular business modell, and is not only an all-in-one platform, but also a growth partner helping out over 5000 business owners on a daily basis. The company is born and based in Helsingborg, Sweden and has since expanded to offer our services to both Norway and Denmark.
Vasatorpsvägen 1, 25457, Helsingborg, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Har haft Quickbutik i några år och är väldigt nöjd. Det som sticker ut mest är den otroliga kundservicen, om det är något man undrar så svarar de snabbt och vill verkligen hjälpa till, inga hjärndöda Ai-svar. Bonus är även den smidiga appen.

Resposta de Quickbutik
Mycket lättarbetad plattform som hjälpte mig att få upp min e-handel kvickt (Quick). Teamet är mån om kunderna och frågar ofta om man behöver hjälp. Snabb support och bra pris. Rekommenderas hjärtligt!

Resposta de Quickbutik
Toppen! ibland uppstår problem som är naturligt för alla plattformar men får snabbt hjälp och uppföljning. Väldigt prisvärt och många bra funktioner.

Resposta de Quickbutik
Er svært enkel å forstå, grei pris og utrolig bra support om du ønsker det.
Anbefaler denne

Resposta de Quickbutik
Jag är otroligt nöjd med supporten från teamet på Quickbutik. Engagera och kunnig support. Dessutom är det enkelt att komma igång med butiken och man utvecklar adminsidan allt mer användarvänligt och när jag stöter på något problem så finns teamet alltid där.

Resposta de Quickbutik
Positivt med snabbt och personligt svar på mina frågor.

Resposta de Quickbutik
Jag är otroligt nöjd med supporten från teamet på Quickbutik. Det är enkelt att komma igång, men när jag stöter på något jag inte riktigt får till finns teamet alltid där – snabbt, hjälpsamt och engagerat. Utan deras stöd och Quickbutik vet jag faktiskt inte hur jag hade löst allt. Jag är verkligen glad att jag valde dem.

Resposta de Quickbutik
Quickbutik leverer en fantastisk løsning for e-handel. Kundeservicen er utrolig hjelpsom og svarer raskt på tekniske spørsmål. Anbefales på det sterkeste!

Resposta de Quickbutik
Vi hade Quickbutik nästan från des begynnelse och åtta år framåt. Jag tycker dem är bra att ha att göra med och många plugins som ingår, en relativt lättmanövrerad butik, MEN också allt för stora begränsningar vad gäller egen utveckling av sin egna butik, och många av de önskade funktionerna kunde aldrig implementeras. Därför bytte vi till slut till en WC butik där vi själva kan ha kontroll över ALLA delar. Men för den som inte vill utveckla själv så är detta ett bra alternativ.

Resposta de Quickbutik
Quickbutik har det mesta man kan önska sig, rekommenderas varmt.

Resposta de Quickbutik
Driver altavspill.no. Har testet Shopify og Mystore. Men Quickbutik er enkelt å bruke og bra på pris. Kan anbefales

Resposta de Quickbutik
Extremt dåligt bemötande. Jag har varit kund hos Quickbutik i flera år och haft flera butiker, men aldrig tidigare upplevt något så slarvigt. Robin har gång på gång lovat en lösning, men inget har någonsin blivit gjort. Det har dragit ut i månader utan resultat, och ändå drogs pengar för en faktura som skulle pausas.
Jag har skickat flera mejl, fått vaga svar men inga faktiska åtgärder – helt otroligt dåligt skött. En kundtjänst som inte tar ansvar och inte ens följer upp det de själva lovar. Väldigt besviken och avråder starkt från att anlita dem.

Resposta de Quickbutik
Snabb support, hjälpsam ,Quickbutik löste ärende snabbt vilket är mycket bra🚴♀️ Mvh D-Future Fitness

Resposta de Quickbutik
Som alltid bra service och snabba svar

Resposta de Quickbutik
När jag fick problem fick jag rätt omgående chatta med en fysisk person.
Problemet är dock inte löst, det verkar vara ett problem för banken att lösa.

Resposta de Quickbutik
Bra platform. Finns allt som behövs. Bra och snabb kundservice.

Resposta de Quickbutik
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.