Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket lättarbetad plattform som hjälpte mig att få upp min e-handel kvickt (Quick). Teamet är mån om kunderna och frågar ofta om man behöver hjälp. Snabb support och bra pris. Rekommenderas hjärtligt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Provedor de soluções em e-commerce

Quickbutik launched in 2015 with one simple idea - to help businesses succeed faster by creating a simple, all-in- one, ecommerce solution designed to help you grow your online business fast. Today Quickbutik is the fastest growing (e)commerce platform in Scandinavia, providing entrepreneurs with everything they need to succeed at selling online. Quickbutik transcends the regular business modell, and is not only an all-in-one platform, but also a growth partner helping out over 5000 business owners on a daily basis. The company is born and based in Helsingborg, Sweden and has since expanded to offer our services to both Norway and Denmark.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

84 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Bäst kundservice + smidig app

Har haft Quickbutik i några år och är väldigt nöjd. Det som sticker ut mest är den otroliga kundservicen, om det är något man undrar så svarar de snabbt och vill verkligen hjälpa till, inga hjärndöda Ai-svar. Bonus är även den smidiga appen.

3 de abril de 2026

Resposta de Quickbutik

Stort tack för att du har varit med oss i flera år och för ditt fina omdöme!

Det värmer extra mycket att läsa att du uppskattar vår kundservice. Vi tror stenhårt på att personlig kontakt och riktigt engagemang gör skillnad, så det är skönt att höra att vår omtanke och vårt genuina intresse i dig som butiksägare märks och uppskattas.

Tveka aldrig på att höra av dig om du har några funderingar, vi finns här för dig!

Vad jag kallar en snabb (Quick) E-handelsplattform

Mycket lättarbetad plattform som hjälpte mig att få upp min e-handel kvickt (Quick). Teamet är mån om kunderna och frågar ofta om man behöver hjälp. Snabb support och bra pris. Rekommenderas hjärtligt!

Resposta de Quickbutik

Hej! Stort tack för de fina orden och för att du delar med dig av din upplevelse!

Det gläder oss verkligen att vi kunde hjälpa dig att komma igång 'Quickt', vårt mål är just att tekniken ska gå snabbt och smidigt så att du kan fokusera på det roliga: att sälja och växa!

Vi är också glada att du uppskattar vårt engagemang, vi tycker det är viktigt att alltid finnas nära till hands om det behövs.

Har du frågor är det bara att höra av dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra support och enkel att använda,.

Resposta de Quickbutik

Hej, stort tack för ett jättefint omdöme! Det gläder oss verkligen att du upplever Quickbutik som enkelt att använda och att du är nöjd med vår support.

Vårt mål är just att det ska vara smidigt för dig att driva din butik, så det är jätteroligt att höra att det uppskattas.

Vi finns här om du har frågor!

Toppen

Toppen! ibland uppstår problem som är naturligt för alla plattformar men får snabbt hjälp och uppföljning. Väldigt prisvärt och många bra funktioner.

Resposta de Quickbutik

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du uppskattar vår snabba hjälp och uppföljning – för oss är det viktigast att du känner dig trygg om något väl dyker upp.

Vi jobbar ständigt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att driva och växa med din butik.

Hör av dig om det dyker upp frågor, vi finns här för dig!

Anbefales

Er svært enkel å forstå, grei pris og utrolig bra support om du ønsker det.
Anbefaler denne

Hei!
Tusen takk for den hyggelige omtalen og for at du anbefaler oss!

Det er veldig fint å høre at du opplever plattformen som enkel å forstå. Vårt mål er nettopp at det skal være enkelt å håndtere og utvikle nettbutikken sin, slik at du kan fokusere på salget i stedet for det tekniske.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål, vi er her for å hjelpe deg!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är otroligt nöjd med supporten.

Jag är otroligt nöjd med supporten från teamet på Quickbutik. Engagera och kunnig support. Dessutom är det enkelt att komma igång med butiken och man utvecklar adminsidan allt mer användarvänligt och när jag stöter på något problem så finns teamet alltid där.

25 de fevereiro de 2026

Resposta de Quickbutik

Tusen tack för den fantastiska feedbacken! Det gör oss oerhört glada att höra att du upplever vår support som både engagerad och kunnig, det är precis så vi vill att det ska kännas att jobba med oss.

Vi strävar hela tiden efter att förenkla vardagen för våra e-handlare, så det betyder mycket att få höra att det uppskattas.

Vi finns här för dig även i fortsättningen om du stöter på fler funderingar!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Positivt med snabbt och personligt svar…

Positivt med snabbt och personligt svar på mina frågor.

12 de fevereiro de 2026

Hej Ingela!
Stort tack för din fina feedback! Det gläder oss verkligen att du uppskattar snabbheten och det personliga bemötandet från vår support.

Tveka inte på att höra av dig till oss om det dyker upp något mer vi kan hjälpa till med!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är otroligt nöjd med Quickbutik

Jag är otroligt nöjd med supporten från teamet på Quickbutik. Det är enkelt att komma igång, men när jag stöter på något jag inte riktigt får till finns teamet alltid där – snabbt, hjälpsamt och engagerat. Utan deras stöd och Quickbutik vet jag faktiskt inte hur jag hade löst allt. Jag är verkligen glad att jag valde dem.

6 de fevereiro de 2026

Hej Karin!
Stort tack för din fina recension, det värmer verkligen att läsa och vi är glada över att höra att du känner dig trygg med vårt stöd och att vi har kunnat hjälpa dig framåt när det behövts.

Vi är väldigt tacksamma för att vi får vara en del av din resa och ser fram emot att fortsätta samarbetet.

Vi finns bara ett meddelande bort om du behöver oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Quickbutik leverer en fantastEnestående support og brukervennlig plattform!isk…

Quickbutik leverer en fantastisk løsning for e-handel. Kundeservicen er utrolig hjelpsom og svarer raskt på tekniske spørsmål. Anbefales på det sterkeste!

2 de fevereiro de 2026

Hei!
Tusen takk for de hyggelige ordene og for at du tok deg tid til å dele din erfaring! Det gleder oss stort å høre at du opplever plattformen som brukervennlig, og at kundeservicen vår har vært til god hjelp med tekniske spørsmål.

Vårt mål er nettopp å gjøre det så enkelt som mulig å drive e-handel, så din tilbakemelding betyr mye for oss. Vi gleder oss til å følge deg videre og støtte deg i din satsing fremover!

Bra överlag

Vi hade Quickbutik nästan från des begynnelse och åtta år framåt. Jag tycker dem är bra att ha att göra med och många plugins som ingår, en relativt lättmanövrerad butik, MEN också allt för stora begränsningar vad gäller egen utveckling av sin egna butik, och många av de önskade funktionerna kunde aldrig implementeras. Därför bytte vi till slut till en WC butik där vi själva kan ha kontroll över ALLA delar. Men för den som inte vill utveckla själv så är detta ett bra alternativ.

18 de dezembro de 2025

Hej Stellan!
Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, och för de många åren tillsammans med oss! Det betyder mycket att höra att du uppskattat plattformen och vårt stöd under resans gång. Vi förstår helt din önskan om större frihet att utveckla butiken på egna villkor, just därför har vi nyligen öppnat upp för nya möjligheter att bygga egna funktioner direkt i kontrollpanelen. Hör gärna av dig om du vill veta mer, och stort lycka till framåt med butiken!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Quickbutik har det mesta man kan önska…

Quickbutik har det mesta man kan önska sig, rekommenderas varmt.

14 de dezembro de 2025

Resposta de Quickbutik

Hej! Stort tack för din fina recension, det glädjer oss att du är nöjd och rekommenderar Quickbutik! Vi finns där för dig om det dyker upp något vi kan hjälpa till med framåt!

Driver altavspill.no

Driver altavspill.no. Har testet Shopify og Mystore. Men Quickbutik er enkelt å bruke og bra på pris. Kan anbefales

4 de novembro de 2025

Resposta de Quickbutik

Hei, og tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det gleder oss å høre at du har testet flere løsninger og likevel opplever Quickbutik som både enklere å bruke og mer prisgunstig. Vi setter stor pris på anbefalingen og ser frem til å fortsette å støtte altavspill.no i tiden fremover.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Extremt dåligt bemötande

Extremt dåligt bemötande. Jag har varit kund hos Quickbutik i flera år och haft flera butiker, men aldrig tidigare upplevt något så slarvigt. Robin har gång på gång lovat en lösning, men inget har någonsin blivit gjort. Det har dragit ut i månader utan resultat, och ändå drogs pengar för en faktura som skulle pausas.
Jag har skickat flera mejl, fått vaga svar men inga faktiska åtgärder – helt otroligt dåligt skött. En kundtjänst som inte tar ansvar och inte ens följer upp det de själva lovar. Väldigt besviken och avråder starkt från att anlita dem.

20 de outubro de 2025

Resposta de Quickbutik

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Efter din feedback har vi sett över ärendet internt. Vi är glada att kunna bekräfta att du nu fått hjälp, vilket vi också fått bekräftat via mejl från dig. Tack för att du gav oss möjligheten att rätta till det inträffade och ge dig en bättre upplevelse.

Tveka inte att höra av dig direkt till oss om du har fler funderingar.

Toppen bra support!

snabbt, korrekt, trevligt och rätt!

31 de janeiro de 2025

Resposta de Quickbutik

Hej Niclas, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vår support, och din beskrivning är precis det vi strävar efter varje dag. Härligt att vi kunde hjälpa till! Tveka inte att höra av dig om du behöver något!

Snabb support

Snabb support, hjälpsam ,Quickbutik löste ärende snabbt vilket är mycket bra🚴‍♀️ Mvh D-Future Fitness

16 de janeiro de 2025

Resposta de Quickbutik

Hej D-Future Fitness, Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba och hjälpsamma support. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med framöver.

Snabb återkoppling

30 de novembro de 2024

Resposta de Quickbutik

Hej Helén. Stort tack för din fina recension! Vi strävar alltid efter att ge snabb och hjälpsam återkoppling, så det gläder oss att du är nöjd.Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar – vi finns här för att hjälpa! Ha en fin dag!

Som alltid bra service och snabba svar

Som alltid bra service och snabba svar

22 de novembro de 2024

Resposta de Quickbutik

Hej Rene tack för din fina recension. Fantastiskt! Vi finns här för att hjälpa dig när du behöver det, så tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan göra för dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

När jag fick problem fick jag rätt…

När jag fick problem fick jag rätt omgående chatta med en fysisk person.
Problemet är dock inte löst, det verkar vara ett problem för banken att lösa.

15 de novembro de 2024

Resposta de Quickbutik

Hej, stort tack för din recension och för att du delar din upplevelse! Vi hoppas att det löser sig snabbt med banken. Om det finns något mer vi kan göra för att underlätta eller hjälpa dig vidare, tveka inte att kontakta oss – vi finns alltid här för personlig hjälp och stöttning! Önskar dig en fin dag.

Bra platform

Bra platform. Finns allt som behövs. Bra och snabb kundservice.

16 de novembro de 2024

Resposta de Quickbutik

Hej Stanislau, stort tack för din fina recension! Det är så kul att höra att du är nöjd med både plattformen och vår kundservice. Vi jobbar hårt för att göra det enkelt och smidigt för våra butiksägare, så det betyder mycket att få din feedback. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp eller har idéer om hur vi kan utveckla oss. Önskar dig en fin dag.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.