Har haft Quickbutik i några år och är väldigt nöjd. Det som sticker ut mest är den otroliga kundservicen, om det är något man undrar så svarar de snabbt och vill verkligen hjälpa till, inga hjärndöd... Ver mais
Mycket lättarbetad plattform som hjälpte mig att få upp min e-handel kvickt (Quick). Teamet är mån om kunderna och frågar ofta om man behöver hjälp. Snabb support och bra pris. Rekommenderas hjärtligt... Ver mais
Jag är otroligt nöjd med supporten från teamet på Quickbutik. Det är enkelt att komma igång, men när jag stöter på något jag inte riktigt får till finns teamet alltid där – snabbt, hjälpsamt och engag... Ver mais
Vi hade Quickbutik nästan från des begynnelse och åtta år framåt. Jag tycker dem är bra att ha att göra med och många plugins som ingår, en relativt lättmanövrerad butik, MEN också allt för stora begr... Ver mais
Quickbutik launched in 2015 with one simple idea - to help businesses succeed faster by creating a simple, all-in- one, ecommerce solution designed to help you grow your online business fast. Today Quickbutik is the fastest growing (e)commerce platform in Scandinavia, providing entrepreneurs with everything they need to succeed at selling online. Quickbutik transcends the regular business modell, and is not only an all-in-one platform, but also a growth partner helping out over 5000 business owners on a daily basis. The company is born and based in Helsingborg, Sweden and has since expanded to offer our services to both Norway and Denmark.
Vasatorpsvägen 1, 25457, Helsingborg, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
"Jag måste säga att jag är imponerad av quickbutik. Deras service har verkligen överträffat mina förväntningar, och supporten är helt fantastisk. Varje gång jag har behövt hjälp har de svarat snabbt och med en vänlig och professionell attityd. Supernöjd!"

Resposta de Quickbutik
Jeg driver snoggen.no og bruker quickbutik. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!
Siden dag 1 har jeg fått den beste hjelp og kundeservice.
Selve quickbutik er oversiktlig, enkel å bruke og med mange nyttige funksjoner.
Jeg vil sterkt anbefale quickbutik! 🤩
Mvh Cecilie Heimdal, Snoggen

Resposta de Quickbutik
Relativt snabbt svar, hjälpsamma och enkel lots för mig som nybörjare.

Resposta de Quickbutik
jeg er fornøyd med quickbutik -

Resposta de Quickbutik
Ett stort tack till Quickbutik!
Vi på etnomat.se är otroligt nöjda med vår upplevelse av Quickbutik som e-handelsplattform. Deras snabba och hjälpsamma support har varit ovärderlig för oss, och vi uppskattar verkligen deras engagemang för att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter våra behov. När vi stött på frågor eller behövt anpassningar har deras supportteam alltid varit redo att hjälpa till med snabb och effektiv respons.
Plattformen är användarvänlig, flexibel och gör det enkelt för oss att växa som företag. Tack vare Quickbutik kan vi erbjuda våra kunder en smidig och professionell köpupplevelse. Vi rekommenderar dem varmt till andra företag som söker en pålitlig och kundfokuserad e-handelsplattform!
Etnomat.se

Resposta de Quickbutik
Jag har varit kund här i strax ett år och uppdateringarna bara RULLAR IN, du får nya funktioner och tjänster utan ens en fråga om mer pengar från leverantören och de har dessutom en supertrevlig support!

Resposta de Quickbutik
Quickbutik har väldigt bra funktioner och support. Det mesta klarar man själv men när man behöver hjälp så finns de där och hjälper på ett trevligt, tydligt och snabbt sätt.

Resposta de Quickbutik
Det har förmodligen aldrig varit enklare att starta en webbshop. Behöver man hjälp finns lättbegripliga guider och en trevlig support som hjälper dig längs vägen.

Resposta de Quickbutik
Snabb respons via mejl och tydligt svar på min fråga, enkelt att förstå.

Resposta de Quickbutik
Snabbt åtgärdat när dom väl hittade felet

Resposta de Quickbutik
Drev en sida på quickbutiken, men slutade använda den för att de saknar integrering till flera nödvändiga tjänster.
Efter 1 år så visar det sig att deras betalning har automatisk förnyelse av medlemskapet.
Jag meddelar quickbutiken samma sekund som jag får detta mail om att jag inte vill förnya mitt medlemskap och inte heller nyttja deras tjänst.
Men de VÄGRAR ge mig mina pengar tillbaka oavsett vad. Så de tvingar hellre till sig pengar och försöker tro att jag skulle vilja ha ett tillgodo. Men vad jag än gör eller säger så ger de inte tillbaka mina pengar.
De har alltså stulit 3000 kr av mig som jag inte kan få tillbaka.
Kort och gott ett oseriöst företag som livnärar sig på finstilt text och misstag av kunder. De har alltså ingen som helst stolthet eller plan att göra rätt för sig.
Rekommenderar istället shopify. Billigare + bättre.

Resposta de Quickbutik
Är kund sedan några år tillbaka och är nöjd med allt. Enkelt att administrera webbutiken och toppenbra kundservice!

Resposta de Quickbutik
The service is very good, highly recommended

Resposta de Quickbutik
Robin, denna fantastiska medarbetare med ett skratt hjälper han till med de problem man har !!!
Tänk om alla företag hade en sån klippa.

Resposta de Quickbutik
Joakim är helt suverän när det gäller förklaringar och är är väldigt tillmötesgående, tröttnar inte på alla frågor jag har, så därför får han min hösta poäng.
Birgitta

Resposta de Quickbutik
När man får problem med sin butik,(nu är det inte ofta) så får man snabb hjälp och Quickbutik löser det alltid.
Sedan är dom bra tack vare att dom alltid ligger i framkant med utvecklingen.

Resposta de Quickbutik
I grunden är produkten bra. Hyfsat lätt att administrera men supporten är mindre bra. Svårt att få svar utan bara hänvisning till info. Dessutom är svarstiden oaccep-tabel. Nu har det gått 23 tim inget svar. Det visar på att $$$$ går före service och kundbehov. Sedan är deras presentation av tjänsterna mer att önska. Det är mer än lätt att bli lurad till fel grupp. Sedan blir svaret det traditionella,
"Vi är ledsna osv.."
Mycket mer att önska.
Sluta inte att svara bara för att ni får mothugg och ifrågasättande. Lös det istället. Då upp för ett produkt och slippa era personliga åsikter om kunderna.
Påpekar, att det är inte produkten som det är fel på. Magnus Wretman/Text-På

Resposta de Quickbutik
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.