Wij hadden last minute een activiteit nodig voor een vrijgezellenfeest. Ik heb Rachel benaderd en gelukkig had zij een plekje en is gelijk gaan schakelen naar een locatie. De workshop was echt geweldi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We hebben Rachel geboekt voor een vrijgezellenfeest en het was echt fantastisch! Ze bracht enorm veel energie, betrok iedereen bij de groep en zorgde voor een geweldige sfeer. We hebben ontzettend gel... Ver mais
Wij hebben een vrijgezellenfeest georganiseerd en Rachel heeft ons hier een workshop linedance gegeven. We hebben allemaal zo genoten. Mede door de energie die Rachel uitstraalde en de humor. We begon... Ver mais
Rachel viel in voor een docent die die dag ziek was. Ondanks dat de workshop later begon en eerder eindigde (hier kon zij niets aan doen) hebben wij het ontzettend leuk gehad! Ze heeft half Nederland... Ver mais
Detalhes da empresa
- Animador
- Entretenimento para Empresas
- Companhia de Dança
- Salão de Dança
- Academia de Dança
- Associação de solteiros
Hét entertainmentbedrijf voor de gaafste dans workshops, acts, entertainment en lessen!
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Top choreografe en danseressen
Rachel & Nikkie waren top danseressen tijdens het optreden van Anita. Rachel
Neemt alle tijd die nodig is om jouw show of optreden tot een succes te brengen! Ze denkt enorm mee en laat jouw stralen op het podium! Nogmaals heel veel dank lieve Rachel en Nikkie ook natuurlijk!
vrolijk humeur
Rachel kwam met een vrolijk humeur binnen en maakte gemakkelijk contact met de mensen.
Het was erg gezellig.
Gezellig, vriendelijk en goed
Rachel is een enorm gezellige en goede dansinstructeur. Het lukte haar moeiteloos om met 7 dames een geweldig uurtje te line dancen en een gezellige middag te hebben.
Ook vooraf met de boeking was alles helder en duidelijk, en bij vragen kregen we van Rachel altijd snel antwoord.
Superleuke linedance workshop
Rachel heeft voor ons een hele leuke linedance workshop van het duo Marc en Iet georganiseerd. Alle collega’s deden enthousiast mee! Contact met haar liep soepel en plezierig.
Wat een leuke ervaring
Wat een leuke ervaring! We werden hartelijk ontvangen en voelden ons meteen welkom. De sfeer zat er goed in, er werd veel gelachen en iedereen deed enthousiast mee. De linedance-instructeurs Mark en Iet waren geweldig, ze legden de dansjes duidelijk en vrolijk uit, waardoor iedereen lekker kon meedoen. Het was een perfecte mix van plezier, beweging en gezelligheid. Een aanrader voor elk teamuitje! Alles werd van te voren goed en duidelijk afgestemd met Rachel Basant Entertainment,
Ontzettend leuk
Ontzettend leuk, enthousiaste en professionele begeleiding.
Geweldige sfeer, professionele docent
Rachel is een geweldige docent, professioneel, hier en daar streng, maar wel op een leuke manier. Het was prachtig hoe zij onze groep in een uur helemaal goed aan het linedancen kreeg. Heerlijke ontspannen sfeer. Ik zou wel iedere week zo’n workshop willen doen!
Geweldige workshop; leerzaam én leuk!
Rachel gaf ons een workshop discodansen en dat deed ze geweldig! Ze kijkt goed naar je niveau en speelt daar op in, maar probeert je zeker uit te dagen. Ze stelt je op je gemak, maar zet je ook aan het werk. Leerzaam dus maar ook gewoon onwijs leuk om te doen (en voor herhaling vatbaar!)
Rachel is erg enthousiast en profi
Rachel is erg enthousiast en voelt precies aan wat de groep wil en kan. Ze nam ons daar heel goed in mee. Binnen een uur hadden we een cheografie die zelfs wij als leken konden dansen. Het plezier spatte eraf. Heel erg bedankt Rachel!
Uitstekende didactische aanpak!
Uitstekende didactische aanpak!! We hebben genoten van je vakkennis en aanstekelijke vrolijkheid!! Veel dank, Rachel!
Workshop line dancing door Rachel
Afgelopen vrijdagavond hebben wij met een divers gezelschap een workshop line dancing gevolgd bij Rachel. Zij nam ons enthousiast onder haar hoede en wist iedereen bij de les te houden. Ze legde de danspassen duidelijk uit, had oog voor ons allemaal en zorgde voor een gezellige sfeer! Superleuke ervaring, aanrader dus!!
Geweldige Line Dancing Workshop met…
Geweldige Line Dancing Workshop met Rachel!
We hebben onlangs deelgenomen aan de line dancing workshop geleid door Rachel en het was echt een fantastische ervaring. Rachel is niet alleen super professioneel, maar ook ontzettend vriendelijk en geduldig. Ze weet precies hoe ze iedereen op zijn gemak moet stellen en zorgt ervoor dat je stap voor stap alles goed leert.
De sfeer tijdens de workshop was gezellig en iedereen heeft enorm genoten!
Een dikke aanrader voor iedereen! Dank nogmaals, Rachel, voor deze geweldige ervaring!
Vrolijke en gezellige linedance workshop!
Rachel stond op de gereserveerde tijd al helemaal geïnstalleerd klaar, duidelijke uitleg, flexibel, meegaand en erg enthousiast!! Wij hebben enorm gelachen en genoten tijdens de linedance workshop!! Zeker een aanrader!!
Hele leuke cheerleading workshop…
Hele leuke cheerleading workshop gevolgd van Rachel voor een vrijgezellenfeest. Goede communicatie vooraf over de reservering en de workshop was top. Lekkere energie en lekker gedanst natuurlijk!
Voor een ontzettende leuke dag moet je bij Rachelbasant zijn!
Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad! De workshop is gegeven met veel enthousiasme en dat heeft ervoor gezorgd dat de hele groep lekker mee ging doen!
Wij raden Rachelbasant zeker aan als je een gezellige dag wilt hebben!
Super enthousiaste spontane danseres …
Rachel is een heel leuke enthousiaste en mooie dame die ook nog eens heel goed kan dansen en les geven. Ze voelt de sfeer perfect aan!
Fantastisch leuke workshop line dance
Fantastisch leuke workshop line dance gehad met een vriendengroep. Rachel is een professional en dankzij haar enthousiasme, energie en gevoel voor humor weet ze ook mensen zonder danservaring aan het dansen te krijgen. Een echte aanrader!
Geweldige twerkles!
Rachel is fantastisch! Ik volgde samen met mijn vriend een privé twerkles bij haar. Rachel doet dat zo ontzettend leuk! Ondanks ons duidelijke verschil in bilpartij en souplesse in de heupen kenden we beide na een uurtje de basis van twerken. Een hele gezellige les en Rachel creëert een hele prettige sfeer. Wil je dansen? Doe dat dan bij Rachel!
Line dance viel tegen.
Line dance viel tegen. (Groningen)
Het leek meer op een soort streetdance les.
Met de groep wel gelachen maar meer enthousiasme verwacht van de docent (niet voorgesteld).
Contact vooraf met Rachel was snel en fijn.
Mega leuke workshop tijdens voor een…
Mega leuke workshop tijdens voor een vrijgezellen feest gehad. Rachel is super leuk en deed het echt heel goed! workshop maakte echt de dag compleet :)! Heel veel dank!