Rachel Basant Entertainment Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hadden last minute een activiteit nodig voor een vrijgezellenfeest. Ik heb Rachel benaderd en gelukkig had zij een plekje en is gelijk gaan schakelen naar een locatie. De workshop was echt geweldi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben Rachel geboekt voor een vrijgezellenfeest en het was echt fantastisch! Ze bracht enorm veel energie, betrok iedereen bij de groep en zorgde voor een geweldige sfeer. We hebben ontzettend gel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben een vrijgezellenfeest georganiseerd en Rachel heeft ons hier een workshop linedance gegeven. We hebben allemaal zo genoten. Mede door de energie die Rachel uitstraalde en de humor. We begon... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rachel viel in voor een docent die die dag ziek was. Ondanks dat de workshop later begon en eerder eindigde (hier kon zij niets aan doen) hebben wij het ontzettend leuk gehad! Ze heeft half Nederland... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Animador
  2. Entretenimento para Empresas
  3. Companhia de Dança
  4. Salão de Dança
  5. Academia de Dança
  6. Associação de solteiros

Hét entertainmentbedrijf voor de gaafste dans workshops, acts, entertainment en lessen!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

199 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

27 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Geslaagde workshop

Kristina was erg professioneel en de uitleg was duidelijk, dankzij haar was het een geslaagde workshop. Wij hebben ons allemaal heel erg goed vermaakt. En ik zou zeker weer een workshop boeken.

10 de maio de 2025

Rachel is een topper

Rachel is een topper! Luistert naar je wensen en past daar alles op aan! Of je nu kunt dansen of niet Rachel laat je comfortabel voelen, zodat je jezelf een danser gaat voelen! 100% beveel ik Rachel als danseres en choreograaf aan?

4 de maio de 2025

Fantastisch!

Rachel was heel enthousiast en deed de workshop superleuk. Ze kreeg iedereen aan het dansen en zorgde voor veel fun! Zeker aan te raden:) superleuk voor vrijgezellenfeestje of workshop met de fam of familie :)!

3 de maio de 2025

Super leuke ervaring met Rachel

Super leuke ervaring met Rachel! Ze is erg enthousiast, maakt een feestje van de workshop en is ook professioneel. Prettige communicatie en erg leuke choreo geleerd tijdens ons vrijgezellenfeestje

13 de abril de 2025

Dancehall workshop

Snelle en prettige communicatie, er werd goed meegedacht over de mogelijkheden. De dames die de workshop gaven waren erg enthousiast. Het was een leuke ervaring!

12 de abril de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rachel heeft een goede performance…

Rachel heeft een goede performance gegeven waarbij zowel de kids als de ouders werden betrokken. Verder heeft zij een goede stijl en haar aanpak bevalt mij. Zowel de kids als de ouders hebben zich vermaakt oftewel het was geslaagd!

Dance party!

Rachel is een topper, haar ingehuurd voor een dansfeestje voor mijn dochters 3e verjaardag. Het feestje was aan en niet alleen voor de kids, maar ook de volwassenen, ze speelt goed in op het publiek en lokt iedereen naar de dansvloer. Wat hebben wij heerlijk staan swingen die dag!

Rachel heeft zo een goede vibe, positieve energie en houdt van interactie. Zowel ik als mijn vrienden/familie zijn helemaal dol op haar, we kijken nu al uit naar groep dansles en/of volgend feestje!

Twerkwerkshop

Rachel is een hele fijne en gezellige instructrice! Wij hebben een twerkwerkshop gevolgd en dit was mega leuk. Zeker aan te raden voor een vrijgezellenfeest.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yihaa, we love line dancing

Rachel is een hele enthousiaste danslerares die iedereen meekrijgt, de pasjes helder uitlegt, met humor weet ze je over je schroom heen te helpen. We hebben gelachen en (vonden we zelf) super goed gedanst! Yihaa! Volg die work shop line dancing!

24 de março de 2025

Workshop cheerleading

We hadden een workshop cheerleading geboekt. Rachel communiceert snel en fijn van te voren. De workshop zelf deed Rachel met veel enthousiasme en ze voelde de groep heel goed aan. We hebben veel lol gehad. Top workshop!

1 de março de 2025

Supergezellige linedance workshop

Supergezellige linedance workshop gehad samen met 8 vriendinnen, wat hebben wij genoten en gelachen! En dankzij de goede en geduldige uitleg van Rachel ook nog de choreo onder de knieën weten te krijgen. Echt een aanrader!

2 de fevereiro de 2025