Har brugt Radicover til min mobil i en del år og nu købt en “sovepose” til den. Elektromagnetiske bølger fra trådløs kommunikation forstyrrer den strøm, som styrer vores celler, det er videnskabeligt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Telefonen bliver taget, når man ringer og der kommer en nørd i bedste forstand i røret. Ved alt om sine produkter, hjælper ved bestillingsproblemer og lynhurtig problemløsning, da første produkt var u... Ver mais
Meget venlig, tålmodig og kompetent betjening pr tlf. Hurtig levering . En del af leveringen virkede ikke helt som forventet. Det var muligvis min egen skyld, men medarbejderen ville sende en ny del u... Ver mais
Har brugt Radicovers produkter i et par år nu. Og de har ikke skuffet. Væsenligt mindre hovedpiner end før. Kvaliteten af varerene er høj. Især deres læder udgaver. Eneste der mangler er at de l... Ver mais
Detalhes da empresa
- Day Spa
- Loja de acessórios para Celulares
- Loja de Acessórios de Informática
- Spa de saúde
- Loja para gestantes
- Loja
Escrito pela empresa
RadiCover ApS tilbyder en række kvalitetsprodukter indenfor effektiv og smart beskyttelse mod mobilstråling. Vi sælger computersleeves, mobilposer, iPad covers, tabletcovers, hovedtelefoner, babyalarmposer, mobilcovers, surfertæppe, og RFID-beskyttelse mod kreditkorttyveri.
Informações de contato
Bregnerødvej 132B, 3460, Birkerød, Dinamarca
- kontakt@radicover.com
- radicover.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God kundeservice
Cover til ipad
Jeg har bestil og fået leveret et iPad cover. Alt var som det skulle være og jeg er meget glad for at handle hos Radicover, hvor jeg har købt covers til både iphone og ipad gennem årene.
Hurtig og perfekt kvalitet
Super service hurtig levering
Hurtigt og godt produkt
Super service!
God service, fantastiske produkter
God service fantastiske produkter , hurtig levering, ingen problemer ved ombyt og returnering
TOP ✅️ 5 stjerner 🌠🌠🌠🌠🌠
TOP ✅️ og hurtigt fremsending af mine bestilte varer ✅️ god og sikker service ✅️
Lige til døren TAK 🙂✅️
God lydkvalitet
God lydkvalitet, men de hvide ledninger bliver kedeligt grå efterhånden.
Sindssyge gode produkter😊
Sindssyge gode produkter😊
Dog brude i lave rammen i bedre materiale ,går i stykke ved første tab
Super som sædvanligt!
Glad for at dette produkt findes
Glad for at dette produkt findes, som beskytter mod farlige stråler.
Altid fine sager… meget tilfreds
Altid fine sager… meget tilfreds. Hurtig levering
Radicover
Har lige købt cover og er meget glad for det. Vegansk læder. Rigtig pænt og godt at vide det beskytter mod skadelig stråling.
Nemt at finde det jeg skulle bruge og…
Nemt at finde det jeg skulle bruge og hurtig levering.
Bestilte et nyt cover kl 14 og fik det…
Bestilte et nyt cover kl 14 og fik det leveret kl 12 allerede næste dag. Fantastisk!
Super produkter som gør mig tryg!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.