Hele nare ervaring bij de boekenhandel rapunzel (Assen)gehad. Mijn dochtertje van 4 mocht een cadeautje uitzoeken van haar oma. Dochter wou een vogeltjes fluit oma gaf aan dat ze die zou kopen. De ve... Ver mais
De winkel zit op een centraal punt in Assen. Grenzend aan diverse horeca mogelijkheden en de markt (woensdag en zaterdag) De winkel is kindvriendelijk ingericht. Met een prachtige speelruimte en genoe... Ver mais
Boeken besteld tijdens de lockdown. Ze werden nog dezelfde dag mooi ingepakt aan huis bezorgd! Mijn eerdere ervaring in de winkel is ook positief, zo fijn om in rond te neuzen. Vriendelijk en perso... Ver mais
Voor de drukke kerstdagen en tijdens lockdown 2 verschillende boekjes besteld. Helaas bleek dat 1 boekje niet voorradig was en hier werd ik snel over gebeld en zijn we tot een oplossing gekomen , er... Ver mais
Rapunsel kinderboeken en meer is een kinderboeken winkel in Assen. Wij hebben meer dan 5000 titels op voorraad en leveren daarnaast alle beschikbare titels. Graag geven wij ook persoonlijk advies en dit doen we graag vanuit onze winkel maar ook online via de beschikbare kanalen.
Brink 27, 9401 HT , Assen, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas

Resposta da Rapunsel
Voor een grote en diverse bestelling was de hulp van Rapunsel geweldig. Er werd adequaat meegedacht en goed geadviseerd, de nette afwerking en punctuele levering namen ons veel werk uit handen. Hier kom ik graag terug.

Resposta da Rapunsel
Snel geleverd, mooi ingepakt en met een handgeschreven persoonlijke groet. Blij dat we kunnen kiezen voor het winkelen bij onze lokale ondernemer.

Resposta da Rapunsel
Superfijne boekhandel! Altijd een feestje om er rond te neuzen!

Resposta da Rapunsel
Kreeg bericht dat mijn bestelling klaar lag in de winkel. Goede en snelle service.

Resposta da Rapunsel
Hele mooie winkel. Je wordt fijn geholpen door deskundig personeel. Ik moest mij inhouden niet meer te kopen.

Resposta da Rapunsel
Een prachtige winkel waar mijn kinderen altijd naartoe willen. Goed geholpen vandaag.

Resposta da Rapunsel
Netjes verzorgd en fijn dat er een persoonlijk kaartje is toegevoegd. Met vriendelijke groeten, Bertie Klaassen.
Super service. Doordat het boek: SuperFinn op voorraad was, kon ik het erg snel komen ophalen. Zo had ik een leuk kraamcadeau voor mijn Superneefje.

Resposta da Rapunsel
Mijn “all-time” favoriete winkel in Assen voor kindercadeaus!

Resposta da Rapunsel
De bestelling is op de dag dat het bezorgd moest worden bezorgd. Ook was feestelijk ingepakt, zodat onze zoon een nog feestelijker verjaardag had ondanks de maatregelen van COVID-19. Super!

Resposta da Rapunsel
Erg blij met het boekje dat ik nergens anders meer kon krijgen. Rapunsel had het.

Resposta da Rapunsel
Het personeel is klantvriendelijk en behulpzaam.
Veel kennis over de inhoud van de boeken.
Er is een groot en divers assortiment in de winkel.
Bestellen gaat eenvoudig en snel.

Resposta da Rapunsel
We hebben op de vrije maandag besteld en kregen in de middag al de spullen. top service.

Resposta da Rapunsel
Heel makkelijk besteld en vlotte levering.
Bedankt!!!

Resposta da Rapunsel
Prima service en fijn om lokaal middenstander te kunnen steunen

Resposta da Rapunsel
Prima prijs kwaliteit verhouding, snelle service, vriendelijk. Top!