Hele nare ervaring bij de boekenhandel rapunzel (Assen)gehad. Mijn dochtertje van 4 mocht een cadeautje uitzoeken van haar oma. Dochter wou een vogeltjes fluit oma gaf aan dat ze die zou kopen. De ve... Ver mais
De winkel zit op een centraal punt in Assen. Grenzend aan diverse horeca mogelijkheden en de markt (woensdag en zaterdag) De winkel is kindvriendelijk ingericht. Met een prachtige speelruimte en genoe... Ver mais
Boeken besteld tijdens de lockdown. Ze werden nog dezelfde dag mooi ingepakt aan huis bezorgd! Mijn eerdere ervaring in de winkel is ook positief, zo fijn om in rond te neuzen. Vriendelijk en perso... Ver mais
Voor de drukke kerstdagen en tijdens lockdown 2 verschillende boekjes besteld. Helaas bleek dat 1 boekje niet voorradig was en hier werd ik snel over gebeld en zijn we tot een oplossing gekomen , er... Ver mais
Rapunsel kinderboeken en meer is een kinderboeken winkel in Assen. Wij hebben meer dan 5000 titels op voorraad en leveren daarnaast alle beschikbare titels. Graag geven wij ook persoonlijk advies en dit doen we graag vanuit onze winkel maar ook online via de beschikbare kanalen.
Brink 27, 9401 HT , Assen, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Mijn eerdere ervaring in de winkel is ook positief, zo fijn om in rond te neuzen. Vriendelijk en persoonlijk advies.
Laten we online bestellen zodat deze mooie kinderboekwinkel in Assen behouden kan blijven!

Resposta da Rapunsel
Wij waren verrast door de snelle levering en ook door het persoonlijk geschreven kaartje,dat bij de bestelling zat

Resposta da Rapunsel
Snel en eenvoudig besteld. Door de kerstdrukte bij PostNL heeft het 2 dagen langer geduurd voordat het boek in huis was, maar dat was voor ons geen probleem. Goede levering, goed verpakt, dus geen beschadigingen.

Resposta da Rapunsel
Fijne kinderboekwinkel. Mooie boeken en spelletjes. De cadeautjes worden prachtig ingepakt. Goede service.

Resposta da Rapunsel
Snel verzonden. Mooi boek en met een handgeschreven kaartje, super leuk!

Resposta da Rapunsel
Fijne afhandeling van de bestelling. Snelle reactie op gestuurde e-mail. Pakketje kwam wel later dan verwacht, maar dat kwam door de plotselinge drukte bij de postbezorging.

Resposta da Rapunsel
Een geweldige winkel, hier moet je naartoe! Nu het door de lockdown niet kan, brengen ze de boeken persoonlijk bij je thuis (afhankelijk waar je woont) en dat is wat mij betreft een fantastische service!

Resposta da Rapunsel
Rapunsel is een winkel vol verborgen schatten! De dames zijn super behulpzaam, hebben kennis van de boeken die ze verkopen en helpen met zoeken naar die ene verborgen schat!

Resposta da Rapunsel
Fantastische boeken levering: prachtig ingepakt als kado, met een leuk naamkaartje en snelle levering. Heel hartelijk dank Rob

Resposta da Rapunsel
Altijd heel leuke boeken en spellen. Prachtig ingepakt en dit keer persoonlijk bezorgd. Heel fijn!

Resposta da Rapunsel
Voor de drukke kerstdagen en tijdens lockdown 2 verschillende boekjes besteld.
Helaas bleek dat 1 boekje niet voorradig was en hier werd ik snel over gebeld en zijn we tot een oplossing gekomen , er werden verschillende optie aangeboden. Volgende dag waren de boekjes in huis en erg leuk ingepakt. Gisteren weer uitgepakt en de kinderen zijn er blij mee. Bedankt

Resposta da Rapunsel
Bestellen is makkelijk. Levering zoals afgesproken. Boeken mooi verpakt in Sintpapier. Top!

Resposta da Rapunsel
Hele fijne rustige winkel met mooie en bijzondere aanbod. Ook nu in de coronatijd, bestelling om 15.30 uur gedaan en 's avonds had ik het in huis. Ik ben wel woonachtig in Assen waardoor dit mogelijk is maar ik vind het een roomservice.

Resposta da Rapunsel
Geweldige service. Boeken twee dagen later aan huis gebracht. Alleen wel raar dat er in een boek een sticker zat met de naam van een school.

Resposta da Rapunsel
Mooie collectie kinderboeken, vriendelijk personeel, goede service en snelle levering!
Heb je een boek nodig, zeker bij Rapunzel bestellen. 👍

Resposta da Rapunsel
Hele snelle levering, en dat kort voor de feestdagen! Cadeautjes waren mooi ingepakt! Complimenten!