RaskRask Avaliações 1.547

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Det var utrolig nemt og bekvemt, at massøren kom hjem til mig og havde alt med – briks, olier og hvad der ellers skulle bruges. Jeg skulle bare slappe af o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra. Jeg book... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tine K er den mest imødekommende, behagelige og omsorgsfulde massør med hænder, som virkelig ved, hvad de gør. Hun er ALTID fuldt tilstede og udfører massagen ud fra dagens ønsker. De varmeste anb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vil du gerne have en massage, der kommer kroppen igennem fra top til tå, så skal du vælge Julien. Jeg oplevede ved første gang massage, at kroppen lige skulle vænne sig til at tage imod. Anden gang va... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Massoterapeuta
  2. Day Spa
  3. Massagista esportivo

Escrito pela empresa

RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

I really liked everything

I really liked everything. Highly recommend him

24 de março de 2026

Thank you so much for your review, Alena 😊

We’re really happy to hear you had a great experience 🙌
And thank you for the recommendation - it means a lot!

Best regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mathilde er god til at komme i dybden…

Mathilde er god til at komme i dybden på en måde så kroppen kan følge med. Hun er meget kropsklog på den rigtig gode måde :-)

16 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Karoline 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at Mathilde arbejder i dybden på en måde, der føles rigtig for kroppen 🙌

Dygtig massør

Dygtig massør. Venlig og imødekommende. Jeg var meget tilfreds med min behandling.

16 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Nick 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og følte dig godt taget imod 🙌

Du må have en god påske!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god og professionel massage

Virkelig god og professionel massage! Ikke sidste gang jeg bestiller ved faith, virkelig dygtig!

11 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Mariam 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med Faith 🙌 Vi giver rosen videre til hende.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk massage og et yderst…

Fantastisk massage og et yderst behageligt selskab man får i Christiane. Hun var dygtig til at aflæse mig og min krops behov og forklarede løbende, hvad hun observerede og hvad jeg kunne forvente at mærke. Min bedste anbefaling!

12 de março de 2026

Resposta de RaskRask

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde så god en oplevelse med Christiane 🙌
Vi giver rossen videre til hende!

Rigtig god påske.

Nemt og ligetil

Nemt og ligetil at booke og det fungerer super godt, at der kommer en massør hjem til en. Smart og tidsbesparende i hverdagen.

10 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Louise 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at booking og hele oplevelsen bare fungerer nemt og ligetil 🙌

Proffesionel

Behagelig, faglig dygtig kunne ikke være bedre

7 de março de 2026

Tak for de fine ord, Hans 😊

Skønt at høre, at du havde eb god og professionel oplevelse.

Dygtig behandler

Sigurd er nærværende, lyttende og meget professionel. Hans behandling var lige det min trætte morkrop havde brug for. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller en behandling.

Mange tak for at møde mig lige der hvor jeg havde allermest brug for det.

3 de março de 2026

Resposta de RaskRask

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at Sigurd kunne møde dig lige der, hvor du havde brug for det 🙌

Vi giver rosen videre til ham.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behageligt menneske og professionel…

Behageligt menneske og professionel behandling helt klart noget jeg gør igen.

4 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Regitze 😊

Det er dejligt at høre, at du både oplevede en behagelig stemning og en professionel behandling 🙌

God massage af Faith

Kan varmt anbefale Faith, hun er virkelig dygtig. Hun er god til at lytte og løsne op de rigtige steder.

4 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Nanna 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Faith - og at hun virkelig fik fat de rigtige steder 🙌

Vi giver din anbefaling videre til hende!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Julien er en virkelig god massør og jeg…

Julien er en virkelig god massør og jeg vil til hver en tid booke Julien igen. Stor anbefaling herfra.

3 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Charlotte 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Julien - vi er også glade for at have ham på teamet! 🙌

Super fedt koncept!

Virkelig god service, og super god massage. Havde, som gave, booket massage til min kone og hun fik Oksana, som er super sød og super dygtig.
Tak for denne gang.

17 de fevereiro de 2026

Hej Mikail

Hvor er det dejligt at læse. Det lyder som en rigtig god gaveidé - og skønt at din kone fik en så positiv oplevelse med Oksana. Vi er glade for, at både servicen og massagen levede op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os!

Fantastisk massør

Fantastisk massør, altid min go to hvis jeg har skavanker

26 de fevereiro de 2026

Hej Keith ☺️

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det betyder meget, at du vender tilbage og føler dig i trygge hænder hos os, når kroppen driller.

Rigtig god weekend!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Liliana gør et rigtigt godt job og er…

Liliana gør et rigtigt godt job og er meget hyggelig at have som behandler, en fri og tryg dialog

26 de fevereiro de 2026

Hej Michael,

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Liliana. Vi er glade for, at du både følte dig tryg og havde en god og naturlig dialog under behandlingen - det betyder meget.

Vi giver selvfølgelig din ros videre til hende.

Min anden gang med Esther

Min anden gang med Esther. Igen en skøn oplevelse.

21 de fevereiro de 2026

Hej Simen,

Mange gange tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! Jeg skal nok sørge for at give rosen videre til Esther.

Rigtig god oplevelse!

Divin var meget dygtig, rigtig flink, god at snakke med og gav gode tips til øvelser til at forbedre det overbelastede område. Rigtig god oplevelse kan klart anbefale!

20 de fevereiro de 2026

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse - det er vi virkelig glade for at læse 🙌

Hvor er det skønt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med Divin. Vi giver selvfølgelig din ros videre til ham - både for behandlingen, den gode dialog og de brugbare øvelser.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helle var virkelig god til at finde de…

Helle var virkelig god til at finde de steder det gør ondt. Kan varmt anbefales.

15 de fevereiro de 2026

Hej Janni, :)

Tusind tak for den fine anmeldelse! Dejligt at hører at din oplevelse med helle levede op til forventningerne - jeg sørger for at give rosen videre.

Rigtig god dag til dig!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var tvunget til at betale forud for en…

Var tvunget til at betale forud for en massage behandling, en uge før massagen skulle finde sted, behandleren meldte sig syg på den pågældende dag, og jeg har ikke fået mine penge tilbage, det er totalt ulovligt, det I gør, men måske en politi anmeldelse kan hjælpe jer på vej, til fremad retter at gøre det rigtigt.

4 de fevereiro de 2026

Hej Bo,

Tak for din anmeldelse. Først og fremmest er jeg ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores koncept.

Det er helt normal praksis, at man betaler for sin massagebehandling, når man bestiller den.

Skulle din tid efterfølgende blive aflyst af behandleren pga. sygdom eller andet, som i dette tilfælde, vil du selvfølgelig blive fuldt refunderet så snart aflysningen falder, hvilket jeg også kan se i vores system er sket.

Fra refunderingen sker til du har pengene på din konto igen, kan der gå op til 2-3 dage.

Hvis du har spørgsmål til dette, må du endelig række ud til os på info@raskrask.dk, så vil vi selvfølgelig meget gerne hjælpe dig.

De bedste hilsner, Albert Kirk Iversen
RaskRask.

Kenneth er nærværende

Kenneth er nærværende, rolig og har rigtig gode varme og stærke hænder. Han kommer godt i bunde og er god til at mærke kroppen. Får min varmeste anbefaling.

13 de fevereiro de 2026

Hej Amalie, :)

Mange gange tak for den fine anmeldelse! Fedt at hører at Kenneth sørgede for en god behandling. Jeg skal nok give rosen videre!

Rigtig god dag.

RaskRask

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais