RaskRask Avaliações 1.547

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Det var utrolig nemt og bekvemt, at massøren kom hjem til mig og havde alt med – briks, olier og hvad der ellers skulle bruges. Jeg skulle bare slappe af o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra. Jeg book... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tine K er den mest imødekommende, behagelige og omsorgsfulde massør med hænder, som virkelig ved, hvad de gør. Hun er ALTID fuldt tilstede og udfører massagen ud fra dagens ønsker. De varmeste anb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vil du gerne have en massage, der kommer kroppen igennem fra top til tå, så skal du vælge Julien. Jeg oplevede ved første gang massage, at kroppen lige skulle vænne sig til at tage imod. Anden gang va... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Massoterapeuta
  2. Day Spa
  3. Massagista esportivo

Escrito pela empresa

RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig og behagelig oplevelse!

Jeg havde besøg af Renata til 60 min massage. Hun har super sød og gav en virkelig dejlig massage som løsnede op i alle musklerne 🤩
Stor anbefaling herfra!

7 de fevereiro de 2026

Hej Lea,

Mange tak for din anmeldelse!
Skønt at høre, at massagen med Renata levede op til forventningerne og gjorde godt for kroppen - vi sørger for at sende rosen videre til hende! :)

Over mine forventninger

Over mine forventninger - tusind tak for en dybdegående og kropsbevidst behandling Christian

7 de fevereiro de 2026

Hej Marina, :)

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at oplevelsen var over dine forventninger, og vi giver selvfølgelig rosen videre til Christian 😊

Rigtig god dag til dig!

Virkelig dygtig massør.

5 de fevereiro de 2026

Hej Danni,

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse!
Dejligt at hører det var en dygtig massør - det sætter vi stor pris på. Rigtig god dag til dig.

Rigtig dejlig oplevelse

Rigtig dejlig oplevelse, sødt menneske og omsorgsfuld

2 de fevereiro de 2026

Hej Nadia,

Tusind tak for den fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en rigtig dejlig oplevelse og følte dig godt taget imod 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Massage kombineret med krops terapi

Jeg har nu fået 2 behandlinger hos Helle, og er super tilfreds med hendes behandling, som er en kombination af massage & krops terap. Jeg føler mig tryg i hendes hænder.

2 de fevereiro de 2026

Hej Heidie, :)

Mange tak for anmeldelsen! Det er godt at høre, at du har haft en tryg og tilfredsstillende oplevelse hos Helle, og at behandlingen har fungeret for dig 😀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu en gang havde jeg vesøg af Lene…

Endnu en gang havde jeg vesøg af Lene A. Og lige som sidst hun var her var ALT perfekt. Der er ingen tvivl om at Lene A ved hvad hun laver. Booker hende igen.😀👍

3 de fevereiro de 2026

Hej Frederik, 😀

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du igen har haft en rigtig god oplevelse med Lene A, og at behandlingen levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du deler din erfaring og glæder os over, at du har lyst til at booke igen.

Mvh. Marius,

Imødekommende og grundig.

29 de janeiro de 2026

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede behandlingen som både imødekommende og grundig. Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏

Dybdegående massage

Mads er et meget behagelig menneske. Han er dygtig til at give massage. Han går i dybden. Han kom igennem hele kroppen. Det var en positiv oplevelse;-)

29 de janeiro de 2026

Hej Linette 🙂

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at behandlingen var en god oplevelse. Vi giver selvfølgelig den fine anmeldelse videre til Mads.

Rigtig god dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk massør og service!

Det var utroligt let at få bestilt en massage i mit hjem med Bogdan - og med kort varsel. Bogdan var et utrolig sødt menneske og simpelthen den bedste massør, jeg nogensinde har prøvet. Jeg kan ikke andet end anbefale både raskrask og Bogdan!

28 de janeiro de 2026

Hej Benjamin, :)

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at både bookingen og selve behandlingen med Bogdan var tilfredsstillende!

Rigtig god dag!

Very good

Very good, it helped a lot on my back pain

27 de janeiro de 2026

Thank you for your review, Nattalie 😊

We’re really happy to hear that the treatment helped relieve your back pain. You’re always very welcome to book again.

Best regards,

Meget rolig massage

Meget rolig massage. Der blev passet på så det ikke gjorde ondt.
Der blev lyttet til mine problemer med kroppen.
Massøren var stille og rolig person, man slappede helt af.
M.v.h.Charlotte

26 de janeiro de 2026

Resposta de RaskRask

Tusind tak for din anmeldelse, Charlotte!

Det glæder os meget at høre, at massagen var tilpasset din krop og dine behov. Tak fordi du tog dig tid til at dele oplevelsen!

Det var en god massage

Det var en god massage, jeg er blevet lidt bedre til at sidde mere lige og mere bevægelse af armene. Selv mit hoved er blevet mere bevægelig. Det er dejligt.

22 de janeiro de 2026

Mange tak for din anmeldelse, Kirsten 😊

Dejligt at høre, at det har hjulpet på din bevægelighed!
Rigtig god dag! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rigtig dygtig massør rigtig god…

En rigtig dygtig massør rigtig god oplevelse hver eneste gang han er på besøg meget professionel

22 de janeiro de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Chihab 🙏

Vi er super glade for at høre, at du gentagende gange har haft en rigtig god oplevelse. Det betyder meget for os at få den feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Johnny leverede en virkelig god og…

Johnny leverede en virkelig god og dybdegående massage - kan varmt anbefales

20 de janeiro de 2026

Resposta de RaskRask

Tusind tak for anmeldelsen, Mads! :)

Dejligt at høre, at du havde en rigtig god og dybdegående massage med Johnny. Vi giver anbefalingen videre til ham.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik en god og professionel behandling

Fik en god og professionel behandling. Massøren var imødekommende, og der blev lyttet til mine behov.

19 de janeiro de 2026

Resposta de RaskRask

Tusind tak for din anmeldelse, Hamza :)

Dejligt at høre, at du havde en god og professionel behandling, og at der blev lyttet til dine behov. Det sætter vi stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It was a very good massage.

It was a very good massage. Renata’s strong hand pressure and massage technique fits me. I already booked my next massage session with her.

17 de janeiro de 2026

Resposta de RaskRask

Thank you very much for your review 😊

We’re glad to hear that you had a very good massage and that Renata’s technique and firm pressure were a good match for you. We’ll be sure to pass your kind words on to her.

Best regards,

Meget god og professionel

Meget god, professionel og lyttende til ens ønsker. Fokus på ens velvære og en meget rolig person. Vi hyrer ham helt sikkert igen.

16 de janeiro de 2026

Hej Sussi, 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede behandlingen som både professionel og nærværende, og at der var fokus på dine ønsker og dit velvære. Det betyder meget for os – og for behandleren – at skabe ro og en god oplevelse.

Dygtig og behagelig

13 de janeiro de 2026

Resposta de RaskRask

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med behandlingen.

Rigtig god dag! :)

Stor anbefaling herfra 🌟🌟🌟

13 de janeiro de 2026

Resposta de RaskRask

Tusind tak for din anbefaling 🌟

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse. Vi er glade for, at du vil anbefale os videre - tak fordi du tog dig tid til at dele det.

God behandling af Divin

Jeg har i dag fået behandling af Divin. Det var super dejligt og er meget tilfreds. Fik en blanding af en god ryg/lænd samt welness. Divin er virkelig rar at “have på besøg”, imødekommende og opmærksom 🤠

10 de janeiro de 2026

Resposta de RaskRask

Tusind tak for din anmeldelse, Maya :)

Det er skønt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med Divin, og at du følte dig godt taget imod under behandlingen. Vi giver selvfølgelig dine rosende ord videre til Divin – det vil han helt sikkert sætte stor pris på.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

RaskRask

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais